Horoscop zilnic

#horoscop 2011 #horoscop #fecioara

Horoscop 2011 zodia fecioara

Anul 2011 iti aduce o perioada frumoasa, cu numeroase impliniri. Majoritatea acestora vin ca urmare a eforturilor pe care le-ai depus in ultimii ani. Principalul tau scop in 2011 este sa ai o siguranta materiala si financiara. Vei lua masuri in acest sens, continuand planurile din trecut si avand si alte initiative. Te intelegi bine cu lumea din jur, iar ceea ce faci, faci cu placere.

Si cu sanatatea stai foarte bine. Stii poate mai bine ca oricine altcineva sa te folosesti de energia ta in scopuri constructive. Traiesti viata din plin, ai un moral foarte ridicat si ii faci si pe cei din jurul tau sa se simta bine.

 

Horoscop 2011 Fecioara - Dragoste si sex Fecioara 2011


In plan amoros, 2011 este un an cu noi inceputuri. Acestea vin sub diverse forme. Spiritul tau analitic nu adoarme in tine nici macar in domeniul sentimental. Intrebarile la care nu aveai raspuns pana acum isi gasesc raspunsurile. Devii mai sigur pe tine pentru ca dobandesti o mai buna cunoastere de sine . Stii ce vrei, ce ai nevoie si nu eziti sa-i spui acest lucru partenerului de viata. Nativii singuri au sanse frumoase in acest an. Pot sa se indragosteasca si sa traiasca momente deosebite.

In prima parte a lui 2011 nu pari deloc dispus sa renunti la libertatea ta de dragul unei relatii serioase . Cu atat mai putin nu te gandesti la casatorie. Daca esti singur, o noua aparitie in viata ta iti poate schimba principiile. Daca ai deja o relatie, ar fi bine sa fii prudent cu manifestarile tale de independenta, pentru ca persoana iubita nu este deloc incantata de ceea ce descopera la tine. Multe Fecioare tind sa pretinda de la partener dovezi de afectiune, ceea ce ar fi perfect normal daca nu ar exagera.

In a doua parte a anului, traiesti la extrem. Fie iti faci de cap cu tot felul de parteneri de care nu te leaga decat idile scurte, fie refuzi sa te implici in orice astfel de relatie. Intr-un fel, Fecioarele au nevoie sa simta ca traiesc intens, indiferent de forma, pentru a se convinge ca timpul nu trece degeaba pe langa ele. Pentru cuplurile vechi, perioada este mult mai stabila si mai plina de impliniri. Savurati momentele petrecute impreuna si va faceti planuri importante, pe termen lung.


Horoscop 2011 Fecioara - Cariera Fecioara 2011


Sub aspect profesional, anul 2011 are valente pozitive. In primul rand, acestea sunt direct legate de contactele cu cei din jur si in general cu tot ce este noutate. Deschiderea este cuvantul de ordine la locul de munca. Trebuie sa fii deschis, sa asculti ce au de spus ceilalti, sa privesti ce se intampla in jurul tau, sa prinzi din zbor oportunitatile, sa fii gata sa iei decizii.

Inca din primele luni ale anului poti dobandi un statut de invidiat la locul de munca. Totul ti se datoreaza personal, deoarece ai obtinut rezultate bune in ultima perioada. Poti fi un bun exemplu pentru ceilalti sau, cel putin, ii remontezi pe aceia care nu mai gasesc o motivatie puternica in propria lor persoana.

Relatiile pe care ti le faci in acest an se dovedesc utile. Dificultatile pe care le intampini nu sunt atat de mari incat sa nu poata fi depasite. Foloseste-te de spiritul tau rational. El iti va arata ce ai de facut pentru a depasi situatiile neplacute si a-ti atinge scopurile.


Horoscop 2011 Fecioara - Bani Fecioara 2011


Cu banii stai foarte bine in 2011. Castigurile vin pe tot parcursul anului, dar nu este neaparat o chestiune de noroc, ci, mai degraba, un rezultat al eforturilor tale. Daca ai ocazia sa colaborezi in diverse proiecte, profita de ea. Apar oportunitati in mod frecvent. Un rol important in domeniul financiar il joaca relatiile facute pe parcursul timpului. Poti investi in lucruri de valoare si sa-ti consolidezi situatia financiara.

Un lucru de care este bine sa tii cont il reprezinta cheltuielile. Contul tau bancar este maricel, dar uneori tinzi sa-ti faci un moft dand bani multi, fara a fi cu adevarat justificat. Ramai cu picioarele pe pamant, oricat de roz este situatia. Putin cate putin, contul tau bancar se poate micsora considerabil.

Spre finalul anului, ai parte de o perioada fructuoasa. Banii vin din mai multe parti, mai ales daca desfasori activitati in paralel. Munca ta da roade, asa ca-ti poti face planuri. Esti recompensat pentru ceea ce ai facut, asa ca inchei anul intr-o nota pozitiva. Satisfactiile sunt mari, iar meritul e al tau in totalitate. Nu se prevad ajutoare din partea familiei sau a prietenilor.


Horoscop 2011 Fecioara - Sanatate si stare de spirit Fecioara 2011


Cu sanatatea stai bine in acest an. Dispui de resurse mari de energie, asa ca reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus. Insa trebuie sa-ti cunosti limitele fizice si sa nu fortezi nota. Puterea ta uriasa de munca te impinge spre excese. In final, esti doar un simplu om, iar excesele nu iarta pe nimeni. Daca ajungi sa fii mai nervos decat de obicei, atunci ar trebui sa-ti ridici un semn de intrebare.

Incepe anul usor, nu te arunca intr-un program aglomerat, chiar daca ai o multime de proiecte in cap. Rezerva-ti timp pentru tine, savureaza putinele clipe de liniste, bucura-te de viata. Spre vara sistemul tau imunitar este mai slabit. Fii atent la semnalele trimise de organism si totul va fi bine.

Nu este vorba insa de nimic serios. Daca ai unele mici probleme de sanatate, gasesti remediul potrivit. Respecta orele de odihna si supravegheaza-ti alimentatia. Este important sa gasesti o metoda sanatoasa de a te relaxa, mai ales seara, cand trebuie sa te rupi de grijile zilnice. Numai astfel vei avea un somn odihnitor , in care sa-ti recuperezi energia.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top