Horoscop zilnic

#horoscop 2012 #horoscop berbec 2012 #predictii 2012 #horoscop berbec

Horoscop 2012 zodia Berbec

In 2012 ai parte de o perioada in care prudenta este cuvantul de ordine. Se poate sa auzi multe lucruri, insa nu trebuie sa vorbesti despre ele, deoarece vei avea de pierdut daca te implici in situatii care nu au nicio legatura cu tine. La fel, in ceea ce priveste viata ta, este bine sa vorbesti despre ea numai cu acele persoane care merita increderea ta.

In 2012 apar numeroase oportunitati de realizare profesionala sau personala, insa aceste oportunitati vin si se duc si va fi nevoie sa reactionezi pentru a le prinde din zbor. Ai grija de conditia ta fizica si incearca sa nu mai faci atatea excese, deoarece organismul se resimte.

Horoscop 2012 Berbec - Dragoste si sex Berbec 2012
 

Viata amoroasa si erotica sunt bine aspectate in acest an. Berbecii care simt ca s-au indepartat cumva de persoana iubita vor gasi cai prin care sa se reapropie de aceasta. Nativii se bucura de multe momente frumoase alaturi de partener, viata sentimentala fiind destul de calma si armonioasa. Pentru unii se poate sa fie sfarsitul unei relatii nereusite, insa acest sfarsit le deschide o noua oportunitate, mai buna si mai potrivita. Nativii singuri au mai multe posibilitati, pe tot parcursul anului, de a incepe o noua idila. Pentru unii se rezuma doar la o aventura incitanta, iar altii chiar se vor indragosti, in special in a doua jumatate a perioadei.
 

Horoscop 2012 Berbec - Cariera Berbec 2012
 

In 2012 iti recapeti optimisul in ceea ce priveste activitatea profesionala. Apar noi oportunitati sau revin in prim-plan proiecte mai vechi, care pareau sa fi murit. Se poate sa dobandesti un statut mai bun, o pozitie care te avantajeaza si care iti readuce zambetul pe buze. Lucrezi cu pasiune, iar eforturile tale aduc rezultatele dorite si, pe langa acest lucru, primesti aprecierea superiorilor. Este bine insa ca toata comunicarea cu cei cu care lucrezi sa se faca intr-un mod diplomat. Rezolva ceea ce ai de rezolvat in primele trei sferturi ale anului, care reprezinta cea mai buna perioada in planul carierei. In ultimele 3 luni din 2012 lucrurile sunt putin mai dificile.
 

Horoscop 2012 Berbec - Bani Berbec 2012
 

Inceputul de an se anunta promitator pentru tine. Apar diverse oportunitati de castig, dar acest lucru ti se datoreaza in mare parte, pentru ca dovedesti un simt al afacerilor foarte bun. In primavara ai o perioada riscanta, cu posibilitati de pierderi banesti. Din vara iti revii si faci afaceri foarte profitabile. Inchei anul intr-o nota pozitiva, cu numeroase succese in plan financiar . Este bine totusi sa ramai cu picioarele adanc infipte in pamant, pentru a evita orice fel de surprize neplacute.
 

Horoscop 2012 Berbec - Sanatate Berbec 2012
 

In 2012 ar trebui sa incepi sa adopti un stil de viata ceva mai sanatos. Esti obisnuit sa faci excese pe toate planurile, fara sa te gandesti la ziua de maine. Daca in prima jumatate a anului optimismul te ajuta sa treci usor peste micile neplaceri, dupa a doua jumatate se poate sa fie nevoie sa urmezi un tratament pentru o anumita afectiune. Nu este vorba insa de nimic serios, dar te va indispune cel mai probabil. Redu cantitatea de alimente consumate si fa-ti un program stabil, astfel incat sa ai timp pentru odihna .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele