Horoscop zilnic

#horoscop 2012 #predictii 2012 #horoscop capricorn #horoscop capricorn 2012

Horoscop 2012 zodia Capricorn

 

In 2012 se poate sa simti mai mult ca oricand nevoia de a te exprima, de a spune ce gandesti, ce simti, ce vrei. Chiar daca de obicei esti o persoana diplomata si vorbesti destul de putin despre propria persoana, in aceasta perioada devii mai expansiv si ai asteptari mari de la cei din jur.

Incearca sa gasesti linia de mijloc intre interesele tale si interesele celor din jur. Atata timp cat iti vezi de drumul tau fara sa prejudiciezi pe nimeni, lucrurile se vor indrepta in directia buna. Daca ti-ai dorit vreodata sa faci munca de voluntariat, acum ai ocazia. Stii cum sa te apropii de oameni, le ghicesti nevoile si le oferi sprijinul tau.

 

Horoscop 2012 Capricorn – Dragoste & Sex Capricorn 2012

 

Planul amoros este foarte important in acest an. Capricornii care au o relatie fericita traiesc o perioada deosebit de frumoasa in viata lor. In special finalul anului reprezinta un moment cu totul special, care le va aduce multa implinire pe toate planurile. Nativii stiu sa aprecieze ceea ce au si savureaza fiecare moment petrecut alaturi de persoana iubita.

Pentru cei care se confrunta cu probleme mari, 2012 poate insemna finalul acelei relatii. Decizia va fi greu de luat si, in general, momentul despartirii poate fi destul de dificil, insa dupa el urmeaza un nou inceput. Capricornii care nu mai vad nicio salvare isi vor oferi o noua sansa, rupandu-se de o situatie care ii face profund nefericiti .

Pentru cei singur, 2012 se anunta un an foarte bun, in care isi vor face de cap in dormitor, dar in care ar putea chiar sa se si indragosteasca. Unii vor cunoaste pe cineva care le va rasturna sistemul de valori si prioritatile. Nu va trece mult pana cand isi vor face planuri de casatorie .

 

Horoscop 2012 Capricorn – Cariera Capricorn 2012

 

In plan profesional, anul 2012 reprezinta un an in care decizi sa faci schimbari majore. Iti doresti mai mult de la viata ta profesionala, un post mai bun, bani mia multi, sarcini mai placute, un mediu mai stimulant. Vei da tot ce ai mai bun din tine, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Se poate sa se iveasca o ocazie chiar la inceput de an. Poate la prima vedere propunerea care ti se face ti se pare prea putin interesanta. Studiaza cu atentie inainte sa refuzi. Chiar daca va trebui sa inveti unele lucruri noi, nu trebuie sa dai cu piciorul la o sansa inainte sa fii sigur ca ai luat decizia corecta.

Chiar daca iti place sa lucrezi de unul singur, in unele cazuri rezultate remarcabile vei avea numai lucrand in echipa. Invata sa te implici in proiecte si sa comunici cu colegii tai , spune-ti parerea si ajuta-i pe toti atunci cand este posibil. Te vei evidentia si iti vei crea o imagine buna.

 

Horoscop 2012 Capricorn – Bani Capricorn 2012

 

Bugetul tau din 2012 este in general stabil, in primele trei parti ale anului. Banii vin fara probleme, astfel incat stilul tau de viata nu este afectat. Se poate insa sa-ti doresti mai mult, mai bun, mai scump, mai altfel. Daca vei incepe sa faci achizitii fara sa te gandesti la consecinte, in scurt timp nu vei mai avea prea multi bani pe card.

In cazul in care ai datorii, plateste-le cat mai repede. Nu intra in dispute si nu-ti crea singur probleme pe care le poti preveni daca esti atent la situatia ta financiara. In general, ar trebui sa dispui de suficient de multi bani incat sa nu fie nevoie sa te imprumuti.

In ultima parte a anului situatia se poate complica putin. Ai grija sa dispui de ceva resurse suplimentare, pentru a face fata unor surprinze neplacute. Daca nu vrei sa ai tu grija de contul bancar, apeleaza la cineva de incredere din familie.

 

Horoscop 2012 Capricorn – Sanatate Capricorn 2012

 

Cu sanatatea stai bine in 2012. In general nu intampini probleme serioase, sistemul tau imunitar functionand bine. Ai grija sa adopti un regim de viata cat mai echilibrat, asa cum, de alfel, iti si place.

Daca te confrunti cu insomnii, vezi daca nu cumva ai mintea plina de ganduri. Se poate sa te gandesti la o multime de lucruri sau pur si simplu sa fii afectat de tot feluri de imagini pe care le-ai vazut la televizor. Nu ar strica sa-l muti in alta parte din dormitor si sa te duci la culcare mai devreme. Cauta metode sanatoase de relaxare.

Ai grija la dieta, daca tii la aspectul tau fizic. Mananca putin si des sau stabileste-ti niste ore clare de masa, astfel incat organismul tau sa se invete cu acele ore. Poti face acelasi lucru si pentru somn. Vei vedea ca in timp te vei simti mai odihnit si mai optimist.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului