Horoscop zilnic

#horoscop 2012 #predictii 2012 #horoscop leu #horoscop leu 2012

Horoscop 2012 zodia Leu

Pentru tine anul 2012 este unul destul de complicat in ceea ce priveste starea de sanatate, precum si responsabilitatile de serviciu. Trebuie sa gasesti timp pentru tine, pentru a te ingriji de sanatatea ta. Sau este posibil ca cineva apropiat sa se confrunte cu probleme de sanatate si sa aiba nevoie de sprijinul tau.

Fiind prins cu diverse probleme si preocupari, ai tendinta sa fii nemultumit de felul in care merg lucrurile. Cu toate acestea, situatia nu este atat de rea pe cat pare. Daca te-ai rupe o clipa de grijile tale zilnice si ai privi cu ochi proaspeti ceea ce se intampla in jurul tau, ti-ai da seama ca ti se intampla si lucruri frumoase si ca ai motive pentru a fi recunoscator.
 

Horoscop 2012 Leu - Dragoste si sex Leu 2012

Pentru tine anul 2012 se anunta deosebit de promitator in plan amoros. In primul rand, nu vei avea timp sa stai singur nici macar o clipa. Esti interesat de aspectul amoros al vietii tale, te indragostesti usor, dar vei si sfarama multi inimi. Stii foarte bine ce sa faci si ce sa spui pentru a suci mintile persoanelor care te intereseaza si nu pierzi nicio ocazie pentru a face o noua cucerire.

Anul incepe bine, cu momente distractive, impliniri in cuplu, satisfactii in dormitor. Daca ai deja o relatie, persoana iubita facand tot posibilul pentru a te vedea fericit. Daca esti singur, vor aparea cateva posibile intalniri. Sa nu te mire daca una dintre ele se va finaliza peste o perioada nu foarte lunga cu o casatorie!

Mijlocul anului reprezinta perioada cea mai benefica, cand toate iti merg din plin. Ai parte de satisfactii importante in relatia de cuplu. Daca esti singur si apare cineva in viata ta, se poate sa te indragostesti pana peste urechi. Insa cel mai bine este sa fii rabdator. Pana la finalul anului, multi Lei vor schimba partenerii ca pe sosete si chiar vor avea mai multi, in acelasi timp.
 

Horoscop 2012 Leu - Cariera Leu 2012
 

In acest an este bine sa treci la actiune, daca ai planuri in minte. Este un moment bun pentru a iesi la atac, pentru a fi combativ sau a te lupta cu concurenta. Te bucuri de sprijinul unor persoane influente si este recomandat sa apelezi la acestea. Adopta insa o conduita echilibrata si nu amesteca interesele profesionale cu pasiunea pentru cineva de la locul de munca.

Pana la jumatatea anului ai putea finaliza unele proiecte importante. Exista posibilitatea sa fii promovat si sa castigi mai multi bani. Trebuie insa sa fii prudent in ceea ce intreprinzi. In ultima jumatate a anului lucrezi intr-un mod foarte organizat si eficient, ceea ce nu poate duce decat la succes. In ultimele zile din 2012 te va preocupa mai putin serviciul si mai mult viata de familie.
 

Horoscop 2012 Leu - Bani Leu 2012
 

In 2012 dispui de resurse financiare, insa nu prea te pricepi sa le pastrezi. Chiar daca ai putea castiga mai multi bani, te astepti sa faci bani in special din speculatii si chiar jocuri de noroc si mai putin din principala activitate profesionala. Sansele insa nu-ti surad in acest domeniu.

Este bine sa fii prudent cu banii. Oricum, daca vei exagera, mai devreme sau mai tarziu vei invata lectia propriilor tale greseli. Fa-ti anumite mofturi, dar nu te arunca la cheltuieli uriase, pentru ca banii vin si se duc.

Planifica-ti cheltuielile, fa un buget si incearca sa te tii de el. Ti-ar fi de ajutor o persoana mai chibzuita, care sa-ti atraga atentia atunci cand te lasi sedus de produsele din magazine.


Horoscop 2012 Leu - Sanatate si stare de spirit Leu 2012

 

Incepi anul bine, fara probleme de sanatate. Dimpotriva, dispui de resurse majore de energie, pe care o vei consuma in numeroasele tale activitati, unele dintre ele desfasurandu-se chiar in dormitor.

Se poate ca pana in primavara sa devii foarte agitat, poate de la oboseala, poate de la multele lucruri pe care le ai de facut. De aceea vei adormi mai greu si vei avea nevoie de metode de relaxare.

In general, imunitatea organismului functioneaza bine, ferindu-te de boli. Pana la finalul anului vei gasi o modalitate care sa-ti permita sa te odihnesti bine. In cazul in care te confrunti cu mici probleme de sanatate, vei alege tratamentul potrivit pentru a trece peste aceste neplaceri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului