Horoscop zilnic

#horoscop 2012 #predictii 2012 #horoscop pesti #horoscop pesti 2012

Horoscop 2012 zodia Pesti

 

2012 este un an in care trebuie sa te grabesti sa actionezi. Toate lucrurile care trebuie facute intr-un mod spontan, toate proiectele care trebuie sa fie realizate rapid, toate sansele care trebuie sa fie prinse din zbor se concentreaza in aceasta perioada. Numai de tine depinde felul in care se vor desfasura lucrurile. Este bine sa acorzi o atentie sporita la ceea ce se intampla in jurul tau.

Fii atent la dispozitia ta mentala. Ai tendinta sa fii pesimist, nemultumit si sa privesti totul in negru. Incearca sa te distantezi putin si sa privesti la rece. Ai oare motive serioase pentru a te simti atat de fericit sau iti alimentezi tu aceasta gandire negativa, zi de zi? Daca raspunsul are legatura cu tine, atunci ar fi cazul sa incerci sa te cunosti mai bine si sa te controlezi. Poti rata multe lucruri frumoase pentru ca esti prea preocupat sa-ti plangi de mila.

 

horoscop pesti 2012 – Dragoste & Sex Pesti 2012

 

Incepi anul foarte bine in plan amoros. In viata de cuplu, ai parte de impliniri din punct de vedere sexual si sentimental. Sunt momente frumoase, pe care le savurezi bucatica cu bucatica. Pestii cu o relatie stabila nu au niciun motiv de ingrijorare. Pentru ceilalti, daca lucrurile stau foarte prost si nu se mai intrevede nicio salvare, se poate ca pana la mijlocul lui 2011 sa se decida o separare definitiva. Pentru unii nativi, se pune problema de divort.

Pestii singuri sunt norocosi in 2012. Atenti la felul in care arata si la ceea ce transmit persoanelor din jur, Pestii sunt dornici sa se faca remarcati si sa se lase purtati de valurile dulci ale unei noi iubiri. Nu le va lua prea mult sa se indragosteasca. Pestii isi joaca toate cartile pentru a fi siguri ca reusesc sa cucereasca o noua aparitie in viata lor. Sagetatile lui Cupidon vor functiona de ambele parti.

In rest, anul este destul de linistit in sanul cuplului. Este important ca nativii sa stie sa-si protejeze relatia si sa nu se lase afectati de probleme din exterior. Nu te certa cu partenerul de viata din cauza unor lucruri care nu au nicio legatura cu relatia voastra. Vei regreta daca te vei lasa prada emotiilor si factorilor exteriori.

 

horoscop pesti 2012 – Cariera Pesti 2012

 

In 2012 planul carierei este foarte bine aspectat. Ai in desfasurare numeroase proiecte, iar unele dintre ele pot avea legatura cu strainatatea. Este bine sa-ti dezvolti contactele si sa tii legatura cu persoanele care merita atentia ta. Ai parte de reusite frumoase, insa acest lucru nu va fi pe placul tuturor. Trebuie sa stii sa-ti vezi de drumul tau fara sa-ti pese de tot ceea ce auzi si vezi in jur. Este greu, dar nu imposibil.

Se poate ca in acest an sa iesi in fata, sa mergi la intalniri, sa cunosti oameni noi, sa iei cuvantul, sa faci prezentari. De aceea, este important sa ai un look profesional desavarsit. Fa-ti o revizuire a garderobei daca este nevoie si mergi la un salon, pentru a dobandi un look proaspat si serios. Vei fi mai increzator in fortele proprii atat datorita aspectului, cat si datorita reusitelor tale.

Este bine sa adopti o atitudine diplomata in tot ceea ce faci, sa vorbesti putin si sa spui numai strictul necesar. Chiar daca tie personal iti merge bine, nu toata lumea este la fel de fericita. Incearca sa te detasezi de restul, dar poarta-te frumos. Unele reusite te pot face sa devii exigent, ceea ce pana la urma va duce la neplaceri in relatiile cu cei din jur.

 

Horoscop Pesti 2012 – Bani Pesti 2012

 

Cu banii stai destul de bine in 2012. Nu este vorba despre o posibila imbogatire , insa banii intra in mod regulat in contul tau astfel incat sa poti duce un trai decent. Cu toate acestea, pe tot parcursul anului vei fi tentat sa faci multe cheltuieli sau cheltuieli majore. Cand vrei sa investesti in ceva, este bine sa te gandesti de trei ori inainte de a scoate portofelul din buzunar.

Nu exista evenimente notabile in plan financiar , insa este recomandata prudenta. Banii vin si se duc, iar daca nu-ti gestionezi corect bugetul, vei avea de pierdut. In timp, poti sa pui ceva deoparte, pentru zilele in care chiar vei avea cu adevarat nevoie de ceva bani in plus.

Pentru deciziile financiare importante, cere sfatul unui specialist si documenteaza-te foarte bine. Numai astfel vei putea lua o decizie in deplina cunostinta de cauza.

 

Horoscop Pesti 2012 – Sanatate Pesti 2012

 

Cu sanatatea stai destul de bine. Daca intampini unele probleme de sanatate, acestea sunt minore si vei gasi tratamentul cel mai eficient. In general, sistemul tau imunitar functioneaza bine, tinandu-te departe de neplaceri.

Muncesti mult, esti deosebit de activ si ai resurse de energie suficiente pentru a face fata programului tau incarcat. Este bine sa-ti faci timp pentru tine. Gaseste un sport care sa-ti placa si care sa combine exercitiile corpului cu cele ale mintii. Te va ajuta sa te eliberezi de stres si sa-ti mentii echilibrul.

Mananca mai putin si fii mai putin carnivor. Consumi cantitati mari de carne si pari a uita ca exista pe lume si legume si verdeturi. Se poate sa nici nu constientizezi ca din meniul tau zilnic lipsesc anumite vegetale care ti-ar face bine. Nu mai manca spontan, optand pentru orice iti este la indemana, ci in mod regulat, programat. Vei mai mult mai constient asupra alimentelor pe care le consumi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top