Horoscop zilnic

#horoscop 2012 #predictii 2012 #horoscop rac 2012 #horoscop rac

Horoscop 2012 zodia Rac

Pentru tine anul 2012 se anunta unul foarte aglomerat. Toata lumea trage de tine, din toate partile, te solicita, iti cere lucruri, face presiuni, are pretentii. Din pacate, putine sunt acele lucruri lipsite de importanta, la care poti, pur si simplu, sa renunti, stergandu-le din agenda. In general este vorba despre sarcini sau responsabilitati legate de serviciu si de familie si ambele sunt foarte importante. Organizeaza-te in asa fel incat sa ai timp pentru ambele si sa te poti concentra, pentru a da randament.

Pentru unii Raci se anunta nasterea unui copil in acest an. Pentru altii este vorba despre decizii importante pe care urmeaza sa le ia. Pentru a fi siguri ca nu vor regreta, Racii trebuie sa analizeze cu atentie avantajele si dezavantajele, sa se informeze corespunzator si astfel sa ia cea mai buna decizie, in deplina cunostinta de cauza.
 

Horoscop 2012 Rac - Dragoste si sex Rac 2012
 

Chiar daca nu ai foarte mult timp liber, te arati destul de interesat sa stai cu partenerul de viata si sa ba bucurati impreuna de momente frumoase impreuna. In dormitor esti chair pus pe fapte mari, dar nu trebuie sa uiti si de nevoile persoanei iubite, pentru ca se poate ca ea sa nu fie neaparat atat de aventuriera in acest domeniu.

Racii singuri ar putea sa se indragosteasca chiar din primele luni ale anului. In general, nativii sunt perfect constienti de armele lor de seductie si vor face tot ce le sta in putinta pentru a se bucura de ceea ce viata le ofera. Nu vor duce lipsa de admiratori. Pe tot parcursul anului au sanse de a trai cel putin o poveste de dragoste. Relatiile care incep ca simple jocuri se pot transforma in ceva mult mai serios.
 

Horoscop 2012 Rac - Cariera Rac 2012
 

Incepi anul intr-o nota pozitiva, cu o schimbare in bine pe plan profesional. Sunt mari sanse sa incepi o noua activitate profesionala, chiar intr-un domeniul pe care ti-l doreai. Lucrurile tind sa vina ele spre tine, in loc sa fie nevoie sa depui tu eforturi pentru a le obtine. Ceea ce iti doresti tu de la aria profesionala este sa te bucuri de stabilitate.

Pentru a avea reusite importante, insa, in aceasta perioada este nevoie sa renunti la vechile formule si sa imbratisezi noi tehnici sau proceduri. In general, lucrurile se desfasoara dupa placul tau, astfel incat nu au loc evenimente majore. Spre sfarsitul anului se poate sa obtii din nou rezultate favorabile, care te vor bucura.
 

Horoscop 2012 Rac - Bani Rac 2012
 

In plan financiar se anunta o perioada foarte buna in 2012. Stii cum sa te ocupi de posesiile materiale si cum sa-ti protejezi averea. De asemenea, ai putea face investitii sigure in prima parte din 2012. In plus, exista posibilitatea sa te asociezi cu cineva sau sa semnezi un contract avantajos.

Te vei ocupa si de afacerile familiei, iar rezultatele sunt mai mult decat multumitoare. Dupa a doua jumatate a anului se intrevede primirea unei sume importante de bani sau intrarea in posesia ta a unor bunuri considerabile. In acest an trebuie sa profiti de toate oportunitatile care apar, pentru ca ti se deschid multe usi , atat datorita priceperii tale, cat si datorita norocului care te insoteste.
 

Horoscop 2012 Rac - Sanatate Rac 2012
 

Se poate sa mananci si sa bei tot felul de prostii, insa o alimentatie nesanatoasa, pe un termen lung, nu poate duce decat la rezultate neplacute. Unele alimente, precum carnea, nu-ti fac bine. Observa reactia organismului si elimina din meniul tau acele lucruri care iti sunt daunatoare.

O dieta echilibrata, un regim de odihna corespunzator si rezervarea catorva ore doar ale tale sunt reteta pentru o crestere a imunitatii. Esti mai sensibil in acest an si te poti imbolnavi destul de usor. Daca este nevoie sa faci un anumit tratament spre finalul anului, acesta va aduce rezultatele dorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele