Horoscop zilnic

#horoscop 2012 #predictii 2012 #horoscop sagetator #horoscop sagetator 2012

Horoscop 2012 zodia Sagetator

Pentru tine, anul 2012 poate reprezenta o perioada foarte frumoasa, in care se intampla multe lucruri si in care au loc evenimente benefice pentru tine. Este important sa-ti rezervi timp pentru a sta cu tine insuti, pentru a descoperi cine esti cu adevarat si pentru a-ti cunoaste nevoile. Cu cat reusesti sa faci acest lucru mai bine, cu atat vei putea profita mai mult de oportunitatile care apar in acest an. 

Acorda atentie laturii spirituale a vietii, gandeste-te la principiile pe care le ai, la implinirile sufletesti de care ai parte, la bucuriile pe care le poti face altora. Daca nu-ti vei ignora propriile sentimente si nu te vei teme de propriile emotii, se poate sa traiesti momente de mare implinire . In special domeniul amoros este bine aspectat. Iti vei concentra atentia asupra implinirilor in plan sentimental si ai ocazia sa faci alegeri importante, cu efect pe termen lung.
 

Horoscop 2012 - Dragoste & Sex Sagetator 2012
 

In plan amoros, ai un an destul de plin. Daca relatia ta de cuplu este una solida, atunci nu exista niciun motiv de ingrijorare, ba dimpotriva. Te arati mai responsabil, mai cald, mai atent cu persoana iubita. La randul ei, aceasta incearca sa-ti indeplineasca toate dorintele. Este o perioada frumoasa, in care savurezi armonia care defineste viata voastra impreuna.

Daca insa exista probleme serioase si nemultumiri, vei incerca sa-ti gasesti consolarea in bratele altei persoane. In cazul in care partenerul de viata afla despre aceasta aventura, situatia se va degrada si mai mult Este important sa stii cu adevarat ceea ce iti doresti in plan sentimental.

Sagetatorii singuri nu vor mai ramane asa mult timp. Pe toata durata anului au parte de succes, iar optiunile avute la dispozitie sunt nenumarate. Multi dintre ei se vor multumi sa savureze fiecare clipa in parte. Altii, insa, care isi doresc o relatie stabila, nu vor da o sansa decat persoanelor care corespund nevoilor lor. Oricum, Sagetatorii se vor indragosti din nou in 2012, poate chiar de mai multe ori.
 

Horoscop 2012 - Cariera Sagetator 2012
 

In acest an esti foarte preocupat de activitatea profesionala. Iei in serios cariera ta si faci tot posibilul pentru a evolua, pentru a obtine un post mai bun, o pozitie avantajoasa si un salariu mai mare. Ai toate sansele sa reusesti in demersurile tale, pentru ca rezultatele muncii depuse sunt excelente.

Este bine sa nu te abati de la drumul tau si sa pastrezi o atitudine diplomata. Chiar daca nu apar probleme legate de tine, nu inseamna ca nu pot sa se iveasca situatii tensionate, in jurul tau. Nu te implica in lucruri care nu te privesc si nu-ti lasa colegii sa te influenteze. Pastreaza o relatie buna cu toata lumea.

Se poate sa-ti schimbi serviciul sau sa fii promovat. Eforturile tale vor fi recompensate, intr-un fel sau altul. In cazul in care te intereseaza o persoana de la serviciu, daca vrei cu adevarat sa incepi o idila ar fi bine sa ai grija ca totul sa fie corect si cu mult tact, pentru ca lucrurile sa evolueze in directia cea buna.

 

 

Horoscop 2012 Sagetator – Bani Sagetator 2012

 

In plan financiar 2012 reprezinta un an bun, echilibrat, fara evenimente majore. In general, banii intra in contul tau in mod constant. Nu ai cheltuieli foarte mari, obligatorii, dar se poate sa optezi tu pentru niste achizitii costisitoare. Este recomandat sa te gandesti foarte bine inainte de a face o astfel de achizitie.

Exista si cateva sanse pe parcursul anului de a castiga mai multi bani. Nu se pune problema de a te imbogati peste noapte, insa poti sa-ti imbunatatesti nivelul de trai. Fa in asa fel incat sa profiti de sansele care iti sunt oferite. Una dintre ele poate aparea chiar ca urmare a unui job mai bun.

In rest, este bine sa pui ceva bani deoparte, doar pentru a avea o polita de asigurare in cazul ca intervin situatii neprevazute sau anumite nevoi. Din fericire, esti destul de cumparat si situatia ramane una stabila.

 

Horoscop 2012 Sagetator – Sanatate Sagetator 2012

 

In ceea ce priveste sanatatea, este un an in care nu intampini probleme serioase, insa ai parte de unele mici neplaceri. In masura posibilului, fa un efort pentru a avea un program zilnic echilibrat. Acorda atentie orelor de masa si de somn. Incearca sa te culci mai devreme. Daca stai pana tarziu se poate sa te confrunti cu insomnii.

De asemenea, nu-ti fa chiar toate poftele in bucatarie. Esti destul de pofticios si ai putea sa consumi cantitati mari de alimente pentru ca pur si simplu nu vrei sa te gandesti decat la placerea de moment. Este cazul sa te temperezi.

Dupa a doua jumatate a anului poti sa ai unele stari de nervozitate si agitatie, insa poti trece peste aceste momente cu putina bunavointa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului