Horoscop zilnic

#horoscop 2012 #horoscop berbec 2012 #predictii 2012 #horoscop taur

Horoscop 2012 zodia Taur

Pentru tine, in 2012 nimic nu este prea rapid sau prea bun. In general, tinzi sa fii nemultumit de orice te inconjoara si te manifesti ca atare. Ar trebui sa devii mai diplomat daca nu vrei sa suporti consecintele imprudentelor tale. Apoi, te grabesti sa-ti indeplinesti scopurile, iar cand lucrurile nu se intampla pe moment, te enervezi.

In al doilea stadiu, iti pierzi speranta si esti pe punctul sa renunti. Ar fi o greseala, deoarece chiar si acele planuri care par indepartate au posibilitate de realizare. Ai incredere in tine si fii rabdator, vei vedea ca aceste calitati iti vor fi rasplatite, chiar daca pentru tine este un efort sa faci acest lucru acum.
 

Horoscop 2012 Taur - Dragoste si sex Taur 2012
 

Pentru tine, anul 2012 reprezinta in general o perioada frumoasa si aglomerata in plan sentimental si erotic. Partenerul tau va trebui sa fie la inaltimea asteptarilor tale, deoarece esti destul de pretentios, insa in mod sigur alaturi de tine nu va putea sa se plictiseasca. Inventiv, seducator si jucaus, vei experimenta alaturi de el placeri nebanuite si veti trai la maxim fiecare clipa impreuna. Se poate ca numai spre finalul perioadei sa aveti unele discutii, insa nu este vorba despre nimic grav. Taurii singuri au parte de aventuri provocatoare, insa unii dintre ei s-ar putea indragosti cu adevarat, iar in timp, sentimentele lor se transforma intr-o iubire stabila.
 

Horoscop 2012 Taur- Cariera Taur 2012
 

In planul carierei, se anunta un an satisfacator, in care ai parte de reusite care ti se datoreaza in cea mai mare parte. Esti foarte eficient, gasesti solutii foarte bune acolo unde nimeni altcineva nu reuseste sa gaseasca, esti intreprinzator si pasionat de ceea ce faci. Organizat si profund implicat, vei obtine recunoasterea meritelor tale. Se poate insa ca odata ajuns intr-un post de conducere sa pari cam dur in fata celor cu care lucrezi. Manuieste-i mai bland si vei vedea ca relatiile voastre se vor imbunatati. Chiar daca ai foarte mare incredere in tine, nu-ti asuma riscuri chiar oriunde si oricum, daca vrei sa te mentii pe o pozitie stabila.
 

Horoscop 2012 Taur - Bani Taur 2012
 

Prima parte a anului 2012 reprezinta o perioada buna in plan financiar. Se poate sa-ti maresti considerabil contul bancar. Ia deciziile impreuna cu familia sau cu partenerul de viata, astfel incat sa nu apara neintelegeri. In cazul in care ti se propun diverse afaceri, afla toate datele problemei inainte de a investi, indiferent cat de multa incredere ai in acele persoane. In primavara si in vara tinzi sa faci investitii importante. In ultima parte a anului este bine sa discuti cu o persoana de specialitate inainte de a lua decizii mari.
 

Horoscop 2012 Taur - Sanatate Taur 2012
 

Starea de sanatate este una buna, dar nu extraordinara. Se poate sa ai unele probleme care sa necesite un control. Dupa a doua jumatate a anului vei gasi cea mai buna solutie sau tratamentul potrivit, astfel incat sa nu mai simti niciun disconfort. Nu exagera cu exploatarea rezistentei fizice a organismului tau, deoarece nu te afli in forma maxima. Daca faci activitate fizica, este bine sa iei lucrurile usor si sa nu te fortezi. Ar fi bine sa faci un sport care ti se potriveste, pentru conformatia si starea ta fizica, astfel incat sa te intretii si sa ai suficienta energie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului