Horoscop zilnic

#horoscop 2012 #predictii 2012 #horoscop varsator #horoscop varsator 2012

Horoscop 2012 zodia Varsator

Anul 2012 este o perioada cu suisuri si coborasuri. Ai multe lucruri de facut. Unele dintre evenimentele care au loc acum nu te bucura foarte tare. Cu toate acestea, in timp iti vei da seama ca ceea ce se intampla acum este de fapt in favoarea ta. Se poate sa fii fortat sa iei unele decizii, sa iei atitudine, sa faci o schimbare. In momentul respectiv, iti poate fi foarte greu, dar pe termen lung, va fi mai bine pentru tine asa. 

Acorda foarte mare atentie la deciziile pe care le iei in acest an. Nu actiona din impuls, pentru ca poti regreta mai tarziu. Profita de sansele care iti sunt oferite si ai incredere in fortele proprii.
 

horoscop varsator 2012 - Dragoste & Sex Varsator 2012


Incepi anul destul de bine. Daca ai o relatie stabila, savurezi fiecare moment petrecut alaturi de persoana iubita. Sunteti ca doi porumbei dornici de romantism, dragalasenie si nu numai. Ai parte de impliniri in plan erotic, iar partenerul de viata se va ridica la nivelul asteptarilor tale. Daca relatia ta e solida, lucrurile vor evolua intr-un mod armonios pe toata durata anului.

Pentru Varsatorii care nu sunt foarte atasati de partener se poate ca in 2012 sa apara tentatii la tot pasul. Unii nativi vor ceda, aventurandu-se intr-o idila cu o alta persoana, care a reusit sa le trezeasca interesul suficient de mult incat sa riste o asemenea miscare. Ramane de vazut daca decizia lor se va dovedi sau nu una inteleapta.

Varsatorii care sunt singuri vor fi foarte preocupati de viata lor amoroasa. Au parte de multe sanse in 2012, se duc la intalniri, traiesc momente romantice, deosebit de placute. Pentru unii poate fi vorba despre inceputul unei noi relatii. Pentru altii, este vorba doar despre nevoia de a experimenta si de a se simti bine. Este o perioada care le aduce numeroase bucurii, pentru care Varsatorii stiu sa fie recunoscatori.
 

horoscop varsator 2012 - Cariera Varsator 2012
 

In plan profesional te descurci destul de bine anul acesta. Lucrurile se indreapta in directia cea buna. Fa in asa fel incat sa dispui de autonomie in activitatea profesionala. Daca ai suficienta libertate de miscare poti realiza lucruri interesante. De asemenea, este important sa ai o atitudine echilibrata si o perspectiva obiectiva asupra starii de fapt. Invata sa faci diferenta intre ceea ce vezi cu proprii tai ochi si prostiile pe care le auzi de la unul sau altul.

In acest an, pentru a dobandi succesul s-ar putea sa fie nevoie sa te arati mai diplomat. De exemplu, chiar daca anumite lucruri iti apartin, chiar daca sunt ale tale de drept, nu pretinde sa le primesti pe un ton agresiv. Conteaza mult felul in care ceri, chiar si atunci cand este dreptul tau sa ti se acorde unele merite sau beneficii. De asemenea, s-ar putea sa iesi in castig daca ii lasi pe altii sa straluceasca si sa primeasca onorurile, chiar daca nu le meritau cu adevarat.

Se poate sa fie nevoie in 2012 sa faci unele alegeri dificile, sa dai din coate pentru a reusi sa razbati. Spre sfarsitul verii si prin toamna ai o perioada ceva mai dificila, in care trebuie sa te arati mai combativ si mai increzator in fortele proprii. Nu te abate de la drumul tau si joaca mereu cartea diplomatiei, pentru ca vei avea de castigat in acest fel.
 

horoscop varsator 2012 - Bani Varsator 2012


In general, cu banii stai bine, situatia ta financiara fiind una satisfacatoare in 2012. Pe toata durata anului ai sanse de a castiga mai multi bani, prin diverse activitati, printr-o marire de salariu sau, poate, printr-o mostenire. Prin urmare, nu prea ai motive de ingrijorare.

Pe de alta parte, este bine sa fii mai atent la evolutia contului tau bancar, pentru ca pot aparea unele erori, in special in primele luni din 2012. Daca observi ceva suspect, intereseaza-te la banca ce s-a intamplat. Urmareste-ti si cheltuielile, pentru a vedea mai clar cati bani scoti din buzunar in fiecare zi.

Daca dispui de suficiente surse banesti, iti poti face un moft din cand in cand, dar nu trebuie sa prinzi gustul cheltuielilor. Ai grija sa faci in asa fel incat sa dispui de resurse financiare suplimentare, pentru a te putea descurca in cazul in care ai nevoie.

 

 

horoscop varsator 2012 - Sanatate Varsator 2012

 

In plan fizic nu ai multe probleme anul acesta. In general esti ferit de boli daca ai un stil de viata echilibrat. Se poate insa sa iei cateva kilograme in plus daca iti vei face toate poftele in bucatarie. Esti gurmand si profiti de orice ocazie pentru a mai manca ceva. Obisnuiesti sa mananci de pofta si nu de foame si nici nu-ti trece prin cap sa te temperezi. Daca insa nu-ti va mai placea cum arati, ar trebui sa-ti schimbi obiceiurile.

In cea de-a treia parte a anului te simti foarte bine cu tine insuti, esti optimist, energic si vesel. In restul anului ai schimbari de dispozitie. Cand esti posomorat si doborat de ganduri sumbre, cand iti recapeti pofta de viata. Este important sa nu te lasi prada acestor emotii negative, mai ales daca nu exista nicio cauza imediata.

Se poate sa te confrunti cu stari de nervozitate, sa fii agitat si nerabdator. Din imprudenta ai putea sa te accidentezi sau sa gresesti ceva. Fa un efort pentru a te concentra asupra unui singur obiect si ia lucrurile pe rand. Cu graba si nervi nu vei rezolva nimic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului