Horoscop zilnic

#horoscop arboricol #brad #horoscop celtic #horoscop druidic #horoscop #zodia brad

Horoscop arboricol, Brad

Persoanele nascute in semnul Bradului poseda o frumusete rece. Alura lor misterioasa creeaza o distanta intre ele si restul lumii. Pot fi intr-o mare de oameni, insa tot singure raman, pentru ca aceasta este alegerea lor. In plus, ii indeparteaza pe altii prin firea lor capricioasa si taciturna.

Nativii au un aer trufas sau majestuos, sunt distanti si plin de demnitate. Sunt persoane destul de mofturoase si oarecum egoiste, punandu-se pe sine pe primul plan. Orice persoana care incearca sa se apropie de un nativ Brad intelege rapid ca acesta este foarte greu de multumit.

Cei nascuti in acest semn nutresc o anumita atractie pentru suferinta fizica si sufleteasca.  Deseori au o afectiune care ii plimba pe la medici intreaga viata, fara a gasi o solutie. Desi sunt mai mereu bolnavi, ajung adesea la varste foarte inaintate. Le place sa se ocupe de propriile lor ganduri negre, adora sa aiba probleme si dificultati, pentru ca, undeva adanc ascuns in inima lor, exista credinta ca suferinta ii innobileaza. Nu-s deloc genul de persoane vorbarete, dimpotriva. Isi exprima parerea foarte rar, desi au intotdeauna o parere si nimeni si nimic nu poate sa le schimbe mentalitatea.

Pe plan profesional isi doresc sa ajunga in varf si devin adevarate acrituri daca lucrurile nu evolueaza dupa bunul lor plac. Desi poseda o inteligenta iesita din comun, nu reusesc mereu sa o foloseasca intr-un mod practic, care sa le aduca si recompense financiare pe masura. Uneori pot ajunge sa lucreze intr-un domeniu pentru care nu simt absolut nicio chemare. Superiorii insa ii apreciaza pentru constiinciozitatea cu care isi fac treaba. In plus, sunt absolut straluciti in materie de analiza, in domeniul intelectual si in acele proiecte care necesita studii indelungate. Logica lor imbatabila se face rapid recunoscuta si apreciata.

In iubire, Bradul se asteapta sa primeasca totul, insa nu este neaparat dornic sa ofere la fel de mult. Cu toate acestea, sentimentele lui devin devastatoare atunci cand ajunge sa iubeasca cu adevarat. Dragostea lui nu cunoaste limite, astfel incat partenerul de viata devine centrul universului sau. Pe plan sexual nu reactioneaza cu aceeasi ardoare deoarece este o fiinta cerebrala si nu-si pierde capul in extaze erotice. In plus, se naste cu o anumita pudoare, de care nu scapa intreaga viata. In prietenii sau in relatiile cu cei apropiati, insa, este retinut, egoist, ascuns, solitar. Nu este inconjurat de multi prieteni si, chiar daca ii are, tot singur se va simti printre acestia.
Persoana nascuta in semnul Bradului este sofisticata, pasionata de designul interior cu amprenta aristocrata. Adora mobilierul greu, frumos impodobit, materialele in falduri, bijuteriile si insemnele de pret. Daca isi permite, isi decoreaza casa cu mobilier vechi , din materiale pretioase, pe care le pune in valoare cu lumini difuze.

Perioada: 2 ianuarie  – 11 ianuarie; 5 iulie – 14 iulie

Element: Aer   

Tip: Neutru

Compatibil cu: Teiul. Aveti aceleasi preocupari legate de trecut, sunteti pasionati de arta retoricii, iar Teiul are suficienta rabdare cu tine si stie sa te abordeze cu tact.

Incompatibil cu: Salcia. Sunteti amandoi persoane melancolice, ceea ce v-ar distruge psihic.

Persoane celebre: Jean Cocteau , Harrison Ford , Elvis Presley, Vittorio de Sica, Pierre Cardin, Courtney Love , Dalton Vigh, Julia Ormond .      

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).   
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului