Horoscop zilnic

#carpen #horoscop #horoscop druidic #horoscop arboricol #horoscop celtic #nativul carpen #semnul carpenului

Horoscop arboricol, Carpen

Se spune despre unele persoane ca au o frumusete rece, perfecta, ireala aproape. Astfel este si nativul Carpen : o desavarsire a formelor, asternuta pe chipul sau si pe intreaga lui tinuta. O armonie  lipsita insa de caldura, o forma goala de continut, dar nu mai putin seducatoare.

Decorativ si superb, Carpenul este preocupat intreaga viata de armonia gestului, atitudinii, de forma care primeaza intotdeauna in fata continutului. Puternic atras de artele plastice, se inconjoara cu piese rare si scumpe si ii face placere sa se converseze cu persoane cu idei elevate. Este metoda lui de a se hrani din lumea frumosului, extrem de importanta pentru el. Este un estet.

In dragoste crede cu putere in uniunea spirituala, pe care o pretuieste incomparabil mai mult decat pe cea a trupului. Sexul este studiat, privit poate in oglinda, asemeni unui estet care cauta cel mai bun unghi, uitand intre timp de placerea pur carnala. Are nevoie sa fie admirat si isi va cauta un partener de viata cult, realist si capabil sa-i vada calitatile. Este fidel si drept in viata sentimentala, cu o singura exceptie: daca este pus sa aleaga intre iubire si datorie, o va alege pe cea de-a doua. Nu-i de mirare ca si Corneille s-a nascut sub semnul Carpenului .

Nativul isi structureaza intreaga existenta in functie de regulile societatii sau grupului din care face parte. Nimeni nu este mai riguros decat el in supunere, nimeni nu intelege mai bine decat un Carpen morala traditionala. Simtul datoriei si al sacrificiului sunt foarte bine dezvoltate inauntrul sau si, prin urmare, Carpenul devine extrem de pretios pentru structurile sau organizatiile care au nevoie de executanti responsabili, care indeplinesc ordinele orice ar fi.

Exista in interiorul sau o anumita teama in fata greselii, de aceea, in loc sa analizeze motivele pro si contra intr-o situatie, alege sa se supuna regulilor, transferand astfel responsabilitatea. In general se fereste de initiative, nu ia decizii si nu-i face placere schimbarea.

Exceleaza in domenii in care sunt deosebit de importante actiunile riguroase, stricte, bine reglementate de o disciplina severe. Intr-un astfel de mediu stie sa se faca remarcat si chiar castiga diverse medalii, decoratii sau are parte de onoruri, iar toate aceste recunoasteri ii fac o deosebita placere. Functioneaza eficient in cadrul unui astfel de grup organizat.

Perioada: 4 iunie – 13 iunie, 2 decembrie – 11 decembrie

Element: Aer

Tip: Neutru

Compatibil cu: Smochinul. Smochinul este atras de gandirea ta practica si de faptul ca stii sa te bucuri de lucrurile simple.

Incompatibil cu: Alunul. Alunul are o fire mult prea schimbatoare si nu ai parte de siguranta alaturi de el.

Persoane celebre: Angelina Jolie, Gustave Courbet, Walt Disney , Elizabeth Hurley, George Bush, Maria Callas , Lucy Liu, Nelly Furtado, Britney Spears, Ozzy Osbourne, Corneille, Marilyn Monroe.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului