Horoscop zilnic

#mesteacan #horoscop #horoscop druidic #horoscop arboricol #horoscop celtic #mesteacanul

Horoscop arboricol, Mesteacan

Mesteacanul este un personaj pe cat de sofisticat, pe atat de modest. Desi subtil si elegant, prefera sa adopte un comportament moderat. Reuseste prin natura sa aparte sa-si castige numeroase simpatii, dar acestea nu sunt niciodata provocate sau cautate.

Lumea ii cauta compania, dar Mesteacanul ramane totusi un ins putin sociabil. Lumea reflectoarelor sau a personajelor influente, de pe urma carora ar putea avea de castigat, nu-l atrage. Ambitiile sale nu sunt de asemenea natura. Nu vrea sa flateze pe nimeni si nici nu prea obisnuieste sa faca concesii.

Prefera viata linistita, din zonele rurale, unde isi poate vedea de treburi netulburat. Cu toate ca da impresia de fragilitate, Mesteacanul ascunde o putere de munca uluitoare. Extrem de inteligent, detine cunostinte din cele mai variate domenii si exceleaza in domeniul artistic. Imaginativ si aerian, forta sa creatoare se face simtita in orice intreprinde. Cand isi pune in cap ceva, reuseste sa faca acel lucru.

Calduros, natural si prietenos, Mesteacanul este fidel celor la care tine, in special fata de familie si partenerul de viata. Desi nu va deveni niciodata un iubit pasional, nativul este un mare sentimental, profund fidel si atasat fata de partener, pe care reuseste sa-l faca fericit. Sexualitatea sa este in general una masurata, asemenea fii sale moderate, insa are si momente de expansiune.

Se simte implinit daca este inconjurat de oameni cu care poate impartasi din placerile spirituale, singurele demne de luat in seama. Poate fi imprevizibil in gesturi, dar ramane intotdeauna loial celor care considera ca merita acest efort. In domeniul profesional se face remarcat prin capacitatea de a sintetiza, prin puterea de munca si fantezia de care da dovada in orice face.

Perioada: 24 iunie ( solstitiul de vara )

Element: Apa

Tip: Feminin

Compatibil cu: Ulmul. Te atrage la Ulm frumusetea si felul cum stie sa straluceasca in public.

Incompatibil cu: Maslinul. Pentru gustul tau, Maslinul este prea inradacinat in valorile traditionale.

Persoane celebre: Socrate, Petra Nemcova, Pitagora, Mark D. Espinoza, Jack Dempsey, Joe Penny, Lionel Messi, Brigitte Fontaine, Solange Knowles , Claude Chabrol , Michele Lee.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro