Horoscop zilnic

#tei #horoscop druidic #horoscop arboricol #horoscop celtic #horoscop #teiul

Horoscop arboricol, Tei

Cand dai peste un Tei, prima impresie este cea a unei persoane calme, oarecum timide si retrase. Nu pare deloc genul vorbaret, insa inauntrul lui, Teiul duce tot felul de dialoguri cu el insusi deoarece traieste adesea conflicte interioare. Felul in care priveste viata este unul pesimist, chiar daca poate parea absolut senin in exterior.  Poate avea manii sau tabieturi care joaca un rol esential in viata lui. Lucrurile sale sunt intotdeauna puse in ordine si au un aspect impecabil.

Schimbator si inovativ, Teiul isi demonstreaza priceperea in domeniul tehnic, unde este harazit din nastere. Actioneaza intr-un mod precis si gaseste modalitati inovatoare de a rezolva o problema. Cu toate ca nu se omoara cu munca, nu se poate spune nici ca ar fi o persoana delasatoare sau lenesa. Nu-i place in schimb sa se epuizeze.
In relatiile de prietenie, Teiul este o persoana generoasa si sensibila, in momentele sale bune.

Obisnuieste sa aiba multi prieteni in jurul sau deoarece stie sa castige rapid simpatia cuiva. Pasul urmator este sa castige si increderea si admiratia, astfel incat persoana in cauza ii deschide multe usi si ii face diverse servicii in numele prieteniei. O latura a caracterului sau o reprezinta lipsa de onestitate, care merge pana la nesinceritatea fata de sine insusi. Obisnuieste sa arunce minciuni cand si cand, pana ajunge sa creada el insusi in ele. Ii place sa fie flatat si stie sa flateze cand are un interes precis.

Desi reuseste sa placa tuturor, de la bun inceput, oamenii nu se pot baza pe el, datorita firii sale ascunse si schimbatoare. In relatiile cu cei din jur, este un egocentrist incapabil sa se puna in locul celuilalti.
Aspira spre un statut social inalt, care sa-i confere respect si stabilitate financiara . Cu toate acestea, nu avem de-a face cu un om care-si cladeste incet si sigur pozitia, deoarece Teiul ramane in permanenta un insatisfacut.

In dragoste, Teiul este atras de persoanele organizate, dar care stiu sa fie si tandre in momentele de intimitate. Se simte implinit prin familie, deoarece aceasta reuseste sa-i confere echilibrul de care are nevoie. Inteligenta lui rationala il face mai putin pasional in dormitor, insa aplica in mod abil cunostintele despre sex, putand sa-si satisfaca partenerul. Este, in schimb, un om gelos, incapabil sa-i ofere partenerului de viata libertate de miscare.

Perioada: 11 martie – 20 martie; 13 septembrie – 22 septembrie

Element: Foc

Tip: Masculin

Compatibil cu: Alunul. La Alun te atrage firea sa originala, farmecul sau magic si faptul ca amandoi va bazati pe intuitie.

Incompatibil cu: Frasinul. Ai impresia ca Frasinul este mult prea rational pentru a avea sentimente profunde, iar tu ai nevoie de o persoana plina de fantezie.

Persoane celebre: Mallarme, Sophia Loren , Faulkner, Marcel Proust, Rachmaninov, Eva Longoria, Glenn Close , Bruce Willis, Agatha Christie , Tom Hardy.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului