Horoscop zilnic

#zodii #horoscop zodii #horoscop primavara # horoscop primavara 2012 #horoscop calendaristic

Horoscop de primavara. Predictii pentru primavara 2012

Horoscopul primaverii 2012 anunta schimbari, decizii si concluzii asupra ultimelor luni sau ultimilor ani.

Horoscop de primavara Berbec

Berbecii isi vor arata latura negativa a personalitatii lor in primavara. Este recomandat sa fie mai comunicativi, sa dea dovada de simtul umorului, sa fie deschisi la nou si sa actioneze rational. Cu cat fac mai multe eforturi sa ramana cu picioarele pe pamant, cu atat vor evita problemele.

Horoscop de primavara Taur

Taurul nu prea are de ce sa se planga la inceput de primavara, insa, totusi el va fi nemultumit. Din aprilie, Taurul incepe o noua etapa existentiala. Este bine ca in proiectele pe care si le face sa-si impuna niste limite, deoarece are tendinta sa exagereze si poate sa aiba parte de dezamagiri. Taurii ar trebui sa adopte un comportament echilibrat si sa se fereasca de gesturi extravagante.

Horoscop de primavara Gemeni

Gemenii refuza sa urmeze regulile, sunt independenti, originali si pusi pe fapte mari. Este bine ca acest spirit de independenta si aceasta creativitate sa fie folosite intr-un scop constructiv. Prin aprilie, au loc evenimente importante care le schimba viata in bine Gemenilor. In mai, Gemenii au parte de o perioada cu suisuri si coborasuri.

Horoscop de primavara Rac

Racilor li se recomanda sa fie prudenti in prima parte a lunii martie, mai ales in ceea ce priveste actele, reglementarile, administratia, legile etc pentru a evita orice risc de penalitati sau neplaceri. In aprlie, Racii trag concluzii importante asupra vietii lor si pot lua decizii utile pentru viitor. Din mai, nativii devin flexibili.

Horoscop de primavara Leu

Leii trebuie sa actioneze rational deoarece au sansa in martie sa faca o schimbare importanta in viata lor. In plus, nativii Leu sunt preocupati de aspectul lor exterior, asa ca vor practica sport si vor merge in saloane de infrumusetare . In timpul liber, Leii se intalnesc cu prietenii sau participa la diverse reuniuni.

Horoscop de primavara Fecioara

Fecioarele au un program extrem de incarcat din primavara si nu doar pentru ca asa se intampla, dar mai ales pentru ca asa vor ele. Nativii zodiei au tendinta sa exagereze cu implicarea in prea multe proiecte. Din aprilie, Fecioarele vor fi mai mult la dispozitia persoanelor dragi. Luna mai aduce numeroase oportunitati de schimbari si actiuni benefice.

Horoscop de primavara Balanta

In primavara, Balantele refuza sa se confrunte cu situatiile dificile, nu cauta solutii pentru probleme si prefera sa stea pe margine, pentru a nu suferi. Exista riscul, insa, ca strategia lor sa nu dea roade. Din aprilie, Balantele isi folosesc capacitatile si aptitudinile la maxim si pot avea reusite frumoase.

Horoscop de primavara Scorpion

Martie este o perioada dificila pentru Scorpioni, deoarece acestia trebuie sa accepte situatii mai putin placute, fara sa poata gasi o scapare. Din aprilie, Scorpionii sunt foarte norocosi in plan profesional, financiar sau personal. Ii aseapta o calatorie lunga, o noua locuinta, o marire de salariu sau satisfactii in plan sentimental.

Horoscop de primavara Sagetator

Sagetatorii trebuie sa invete sa se relaxeze in martie deoarece pot avea multe de pierdut daca se enerveaza sau devin exigenti. Este important ca nativii sa-si consume energia intr-un mod constructiv si sa evite sa provoace probleme intr-un mod inutil. In mai, Sagetatorii isi redobandesc calmul.

Horoscop de primavara Capricorn

Capricornii sunt preocupati de linistea sufleteasca, iar pentru a o dobandi sunt dispusi sa faca orice efort. Din aprilie, Capricornii traverseaza o perioada mai dificila, care ii face sa fie mai morocanosi. Incepand cu luna mai, Capricornii vor vedea roadele muncii lor. Dupa o lunga perioada de asteptari, lucrurile incep sa se miste in directia dorita.

Horoscop de primavara Varsator

Varsatorii intra in primavara cu o stare de spirit nu foarte buna. Le-ar fi de folos sa iasa in lume, sa faca schimb de idei si sa uite de gandurile negative. Spre finalul lunii, pentru unii nativi se anunta o casatorie. In aprilie, Varsatorii traverseaza o etapa importanta in viata lor, uneori dificila, dar necesara.

Horoscop de primavara Pesti

Pestii sunt ocupati sa faca ordine in trecut si sa planifice urmatoarele proiecte. Au suficienta energie pentru un nou inceput. Nativii se bucura de o viata amoroasa satisfacatoare si sunt inconjurati de prieteni. Este important ca Pestii sa-si cunoasca bine calitatile si defectele, pentru ca proiectele lor sa reuseasca.

Foto:japan-i.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro