Horoscop zilnic

#astrologie #horoscop lunar #horoscop #zodii #predictii #horoscop dragoste #martie 2013

Horoscopul dragostei in martie 2013: cum iubesti la inceput de primavara

Luna martie a anului 2013 este favorabila planului sentimental, dar poate aduce totodata si schimbari importante in viata amoroasa a celor 12 nativi. Unii dintre acestia sunt ajutati de Venus si Mercur sa fie partenerii perfecti in cuplu, pe cand altii intampina probleme de comunicare, care atrag dupa sine conflicte si disensiuni in dragoste. Daca vrei sa afli cum iubesti la inceput de primavara, vezi ce ti-au pregatit astrele luna aceasta!


Berbec

Desi urmeaza perioada in care zodia ta este "vedeta", in prima jumatate a lui martie vei intampina o serie de obstacole, izvorate din atitudinea ta usor autoritara. Chiar daca simti din senin o energie covarsitoare care te cuprinde, o folosesti in sens negativ in relatia de cuplu. Daca esti celibatar, vei parea inabordabil, din cauza aceleiasi arogante de care iti vorbeam.


Taur

Incepi luna martie cu o atitudine foarte practica si "pamanteana" vis-a-vis de dragoste. S-au dus fluturasii din stomac si gandurile romantice, acum au ramas doar planurile concrete de "ce facem mai departe, sa construim ceva impreuna". Mai lasa-ti capul sa fuga prin nori, altfel vei fi acuzat de sexul opus ca ai devenit un robot fara sentimente.


Gemeni

Pentru tine, luna martie 2013 este ca o dulce alinare sentimentala. Iubesti si primesti acelasi lucru in schimb, fie ca esti intr-o relatie pe termen lung sau intr-o legatura de flirt si joaca. In dormitor vor iesi scantei, in societate vei observa invidia celor care isi doresc o dragoste ca a ta si te bucuri de toata atentia sexului opus.


Rac

Chiar daca te lasi de obicei condus de emotii, sentimente si intuitie, in martie ratiunea da roade bogate in cazul tau. Daca simti ca este logic sa iei o decizie sau alta pentru inima ta, mergi pana la capat! De aceste alegeri, pe care le faci in luna martie, depinde viata ta personala si pasionala tot restul anului.


Leu

In dragoste, luna martie aduce mici schimbari in casa comunicarii, ceea ce inseamna ca este posibil sa porti discutii foarte sincere si serioase cu partenerul tau. Poate fi vorba despre planificarea nuntii, mutarea in alt apartament, economisirea banilor pentru o excursie etc. Incearca sa participi la micile voastre sesiuni de dezbatere cu franchete, fara ascunzisuri, astfel se pot naste conflicte.


Fecioara

Martie iti aduce ceva ce iti lipsea de multa vreme incoace: sex-appealul. Vei atrage ca un magnet privirile, vei simti din interior o nevoie sa te imbraci mai frumos, sa socializezi si sa fii atragator. In cuplu, iti surprinzi jumatatea cu miscari indraznete in pat si idei care revitalizeaza relatia.


Balanta

Este posibil ca luna aceasta sa te contrarieze un lucru: tu esti mai romantic si mai afectuos ca niciodata, pe cand partenerul tau ramane detasat si rece, ca de obicei. Este foarte important sa nu iti adjudeci atentia ca un copil rasfatat: castig-o, prin gesturi frumoase, surprize si cuvinte frumoase!


Scorpion

Nu se schimba mare lucru pentru tine pe plan sentimental, insa daca ai de gand sa iei lucrurile in serios in dragoste, acum este momentul sa o faci. Astrele te ajuta sa iti asumi angajamente benefice pentru tine si iti lumineaza drumul catre cai stabile si lipsite de mari obstacole.


Sagetator

Desi nu esti tocmai simbolul romantismului in zodiac, luna martie iti induce o stare de euforie in dragoste. Poti renunta la "joaca", intrebandu-ti partenerul daca nu vrea sa faceti urmatorul pas in relatie. O alta varianta ar fi, in cazul in care nu ti-ai gasit jumatatea, sa dai o sansa pretendentilor boemi, care nu iti atrageau atentia inainte.


Capricorn

Stagnare. Cam asa se caracterizeaza dragostea pentru tine luna aceasta. Daca esti intr-o relatie, te simti singur si subpreciat. Daca esti celibatar, nimeni nu iti suscita interesul. Ca de obicei, energia ta va merge mai degraba in sfera profesionala.


Varsator

Martie iti aduce sentimente contradictorii in suflet: pe de o parte simti ca persoana de langa tine merita inelul de logodna, pe de alta parte nu vrei sa iti sacrifici cumva libertatea. Daca esti singur, probabil ca vei ezita in continuare sa legi o relatie apropiata cu cineva: iti place sa zburzi liber si pace!


Pesti

Pentru tine, luna martie nu este dintre cele mai linistite pe plan sentimental. Daca primele luni ale anului ti-au adus echilibru si armonie in cuplu, martie vine cu mici tensiuni stanjenitoare si momente de disconfort in relatia cu partenerul de viata. Daca nu esti intr-o relatie, probabil ca vei fi dezinteresat sa flirtezi si sa cunosti pe cineva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top