Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #horoscop 2012 #horoscopul banilor 2012 # horoscop financiar 2012

Horoscop financiar: horoscop bani 2012

Stii cat de greu o sa-ti fie buzunarul in 2012? Vrei sa afli predictiile financiare pentru zodia ta , in 2012? Daca ai planuri de investitii, speri la o marire de salariu sau vrei sa incerci o noua afacere, afla mai multe din horoscopul banilor 2012.
 

Horoscop financiar Berbec - horoscopul banilor 2012 Berbec
 

In 2012 planul financiar al Berbecilor este bine aspectat. Pe toata perioada noului an vei avea sanse de a castiga bani si de a face investitii rentabile. Fii foarte lucid si sa ai un plan de rezerva. Prin toamna castigi un proces sau primesti o mostenire, iar in iarna ai putea chiar sa te bucuri de o marire de salariu.

 

Horoscop financiar Taur - Horoscpul banilor 2012 Taur


In primele trei sferturi ale anului este important sa fii prudent in ceea e priveste investitiile. Cineva ar putea sa te pacaleasca sau se poate sa fii sedus de ideea unei achizitii care nu este totusi justificata. In toamna-iarna 2012 gasesti o modalitate de a castiga mai multi bani si vei actiona cu mai multa lucididate.

 

Horoscop financiar Gemeni - Horoscpul banilor 2012 Gemeni


In 2012 esti foarte cheltuitor. Absolut orice inseamna produs de magazin ti se pare interesant. Fereste-te de persoanele care umbla cu cataloage de produse in brate au mari sanse sa te convinga ca ai cu adevarat nevoie de crema aia de fata cu pulbere de aur. In 2012 este important sa-ti infranezi cheful de cheltuieli.

 

Horoscop financiar Rac - Horoscpul banilor 2012 Rac


Profita de prima parte din 2012 pentru a consolida averea pe care o detii. Este o perioada buna pentru a te asocia cu cineva de incredere, in vederea unor afaceri banoase, pentru a semna contracte si a-ti lua noi angajamente. In 2012 esti extrem de preocupat de situatia ta financiara.

 

Horoscop financiar Leu - Horoscpul banilor 2012 Leu


In plan financiar in 2012 nu este nimic notabil de semnat. Nu vei trece prin perioade foarte proaste, dar nici nu sunt mari sanse de imbogatire. Este important sa mentii un echilibru intre ceea ce castigi si ceea ce cheltuiesti.

 

Horoscop financiar Fecioara - horoscopul banilor 2012 Fecioara


Planul financiar este foarte bine aspectat. Sunt mari sanse ca banii pe care ii castigi in acest an sa aiba ca sursa strainatatea. Fa tot posibilul pentru a profita de sansele care ti se ofera acum. Vei putea castiga foarte bine, poate ca mai bine ca niciodata.

 

Horoscop financiar Balanta - Horoscopul banilor 2012 Balanta


Se poate ca in 2012 sa incepi o noua activitate in scopul castigarii de bani. De fapt, esti destul de preocupat de acest aspect al vietii tale si te implici in diverse proiecte care au potential financiar. Asigura-te ca nu exista riscuri mari si nu te abate de la drumul tau.

 

Horoscop financiar Scorpion - Horoscopul banilor 2012 Scorpion


In plan financiar, nu pari sa stii prea bine ce iti doresti. Cand esti extrem de cheltuitor, cand iti rupi de sub unghie numai sa nu fii nevoit sa scoti vreun ban din buzunar. Gaseste o cale de mijloc pentru ca o atitudine instabila nu te ajuta nici pe tine, nici pe cei din jurul tau.

 

Horoscop financiar Sagetator - Horoscopul banilor 2012 Sagetator


Ai un an destul de stabil, in 2012, in plan financiar. Nu exista evenimente majore si totul ar trebui sa decurga bine. Pastreaza un echilibru in ceea ce priveste cheltuielile si nu te arunca la achizitii costisitoare. In ultimele luni ale anului se poate sa primesti o suma mare de bani, un castig sau o marire de salariu.

 

Horoscop financiar Capricorn - Horoscopul banilor 2012 Capricorn


In plan financiar nu se intrevad mari evenimente in 2012. Banii vin in mod regulat, iar tu in general esti echilibrat si prudent. Daca apar posibilitati de investitii, analizeaza-le pe toate partile si ia-ti toate masurile de siguranta. Dca cumva ai datorii, acestea ar trebui achitate rapid.

 

Horoscop financiar Varsator - Horoscopul banilor 2012 Varsator


Chiar daca nu-ti face nicio placere sa te uiti pe facturi sau extrase bancare, este bine sa o faci in mod constant. Pot aparea probleme la care nici nu te gandeai, iar acestea se pot agrava din cauza lipsei tale de preocupare. Dupa a doua jumatate a lui 2012 se poate sa castigi o suma mai mare de bani, posibil ca urmare a unei mosteniri.

 

Horoscop financiar Pesti - Horoscopul banilor 2012 Pesti


Este un an bun pentru tine, cu posibilitati multiple de castig. Daca vei incepe o noua activitate, negociaza totul la sange. Se poate sa incepi o noua viata si sa te bucuri de privilegii la care altadata doar visai. Ai incredere in tine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro