Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #horoscop floral

Horoscop floral

zodiacul floral face parte dintre tipologia zodiacurilor vegetale. Zodiacul este caracterizat de noua semne, reprezentate de cate o floare. Fiecare floare desemneaza anumite zile calendaristice, din cele 31 ale lunii.

 

Albastreaua (4, 13, 22, 31)


Albastreaua este asociata cu florea de nu-ma-uita. Caracteristicile principale ale celor nascuti in zilele de 4, 13, 22 si 31 sunt fidelitatea si stabilitatea. Firi sensibile si delicate, albastrelele isi fac planuri si nu merg niciodata la voia intamplarii. Persoana iubita, prietenii si familia gasesc intr-un nativ Albastrea un ajutor de nadejde. Este bine ca Albastreaua sa faca acasa .ro/ acasa .ro/putin" title="putin">putin " title="putin">putin efort pentru a deveni mai flexibila cu oamenii din jur.

 

Bujorul (2,11,20,29)


Bujorul este eternul indragostit de dragoste si de viata in sine. Are numeroase relatii si pe fiecare Bujorul o traieste la fel de intens. Nativul Bujor are principii ferme si poate fi dur pana la jignire cu cei pe care nu-i apreciaza. Partenerul de viata va primi toata atentia din partea unui Bujor. Pe langa latura sentimentala, Bujorul se arata interesat de cariera si de posibilitatea de a face suficient de multi bani pentru un trai indestulat.

 

Floarea soarelui (1, 10, 19, 28)


Nativii nascuti sub acest semn sunt firi care se simt minunat pe scena. Frumosi sau pur si simplu carismatici, nativii reusesc sa acapareze atentia celor din jur. Vor iesi intotdeauna in evidenta intr-o mare de oameni. Inteligenti si perseverenti, nativii sunt capabili sa scape cu bine si din cele mai mari incurcaturi. Au un mare respect de sine si uneori pot deveni chiar narcisisti. Trebuie sa fie mai flexibili cu cei din jur si sa se gandeasca de doua ori inainte sa actioneze.

 

Macul (6, 15, 24)


Macul isi petrece intreaga viata in cautarea partenerului perfect si a armoniei interioare. Nu-si poate imagina viata in singuratate, asa ca are un lung sir de incercari, pana cand gaseste acel nestemat visat. In dragoste, nativul Mac este invaluitor, voluptos si romantic, ducand actul erotic mult peste granita lui carnala. Macul este capabil sa priveasca dincolo de aparente. Gandirea lui profunda ii deschide o lume la care putini au acces.

 

Margareta (8, 17, 26)


Margareta are o aparenta fragila, de puritate si candoare. Cand este cu adevarat indragostita, se poate sa fie vulnerabila, insa numai pentru cateva clipe. Isi alege greu un partener de viata, numai dupa ce a cantarit foarte bine situatia. Persoana pe care o accepta alaturi de ea trebuie sa-i ofere la fel de mult pe cat primeste. Margareta infatiseaza adesea o persoana realista, cu picioarele bine ancorate. Uneori, tinde sa fie suspicioasa in privinta oamenilor.

 

Orhideea (7, 16, 25)


Orhideea este o fire idealista. Nativii acestei zodii pun mare pret pe corectitudine, onestitate, sinceritate. Multi sunt cei care profita de o Orhidee prea increzatoare. De-a lungul vietii, nativul se va consuma nervos adeseori pana cand va invata sa se protejeze. In dragoste, Orhideea ofera tot ce are mai bun si isi doreste sa primeasca la fel de multa afectiune. Este bine sa lupte impotriva melancoliei.

 

Trandafirul (9, 18, 27)


Trandafirul este o fire impulsiva si pasionala. Dornic sa se faca placut, ba chiar admirat si iubit, Trandafirul este foarte sensibil la tot ceea ce se petrece in jurul lui si, mai ales, la opinia celorlalti despre el. Are insa o fire contradictorie, condamnand fara drept de apel pe cei care nu ii impartasesc principiile de viata. Morala lui il face uneori sa judece pripit lucrurile, fara sa vada in profunzime.

 

Iris (5, 14, 23)


Irisul este o fire expansiva, comunicativa, sociabila, prietenoasa. Nativul Iris poate sa stabileasca noi contacte si chiar prietenii cu persoane pe care abia le-a intalnit. Se descurca excelent in medii noi, mai ales ca Irisul prefera sa se desfasoare intr-un spatiu larg. Nativul nu agreeaza constrangerile si prefera sa vada partea plina a paharului, decat sa se concentreze asupra lucrurilor care nu merg tocmai bine. Relatiile lui amoroase sunt adesea numeroase si superficiale.

 

Papucul Doamnei (3, 12, 21, 30)


Nativii din aceasta zodie sunt adevarati supravietuitori. Nu folosesc mereu cele mai ortodoxe mijloace pentru a trece de obstacole, iar unele persoane din jur ar putea sa le suspecteze de acte imorale. Nativii sunt descurcareti, foarte activi si comunicativi. Reusesc sa scape de rutina si isi urmaresc interesele cu abilitate. In dragoste sunt adesea superficiali si cer mereu noutate in relatia de cuplu.


Foto: cvetq.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro