Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscopul lunii aprilie 2009 #horoscop aprilie 2009 #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Horoscop lunar: horoscopul lunii aprilie 2009

Horoscopul lunii aprilie anunta o luna cu multe sanse de realizare pe plan profesional, in special pentru nativii care sunt receptivi la nou. In dragoste seductiile si sansele de consolidare a relatiei actuale sunt si ele in program.

Iata in continuare ce rezerva astrele nativilor, pentru aprilie 2009.

Horoscop lunar Berbec - aprilie 2009

horoscopul lunii aprilie 2009 anunta schimbari in mai multe planuri existentiale, pentru Berbec. Daca s-a confruntat in ultima vreme cu probleme sau are nemultumiri legate de viata personala sau profesionala, acum este momentul sa treaca la actiune. Cele mai bune rezultate vin din initiativele Berbecului constient de valoarea sa personala. Atata timp cat se va pune pe primul loc sau nu va scapa din vedere binele personal, totul va merge struna.

In viata sentimentala, Berbecul are ocazia sa-si consolideze relatia de cuplu. Este bine pentru el sa traga o linie intre viata profesionala si responsabilitatile personale, pentru a pastra un echilibru. Unul dintre atuurile care-l ajuta sa ia decizii bune este intuitia.

Horoscop lunar Taur - aprilie 2009

In aprilie, se poate ca Taurul sa aiba unele momente de oboseala acuta, ceea ce-l obliga sa incetineasca ritmul si sa-si ofere o siesta ca la carte. Din punct de vedere alimentar, Taurul trebuie sa aiba grija sa spele bine legumele si fructele consumate si sa nu faca excese de niciun fel.

Horoscopul lunii aprilie anunta tensiuni pentru nativii care au deja o relatie, din cauza atitudinii exigente a Taurilor. Abia dupa a doua jumatate a lunii, acestia devin mult mai maleabili si chiar sensibili la gesturile romantice ale partenerilor. Pentru cei singuri, posibilitatea unei intalniri importante le coloreaza viata in nuante vesele, pline de optimism.

Horoscop lunar Gemeni - aprilie 2009

horoscop6

Pentru Gemenii nesiguri pe relatia lor sentimentala, o indepartare temporara de probleme este recomandata. Astfel, nativii vor face un pas inapoi si vor privi mai clar starea actuala. Situatia se imbunatateste daca Gemenii accepta sa lase lucrurile sa decurga de la sine, fara sa intervina si fara sa-si tot bata capul, in cautare de solutii.

Horoscopul lunii aprilie anunta rezultate excelente pentru toti cei care initiaza proiecte sau noi activitati. Toate inceputurile duc la succes; este nevoie numai de vointa de a face ceva nou, de a schimba modul de abordare sau domeniul de interes.

Horoscop lunar Rac - aprilie 2009

Daca pana acum Racii s-au simtit singuri, este momentul sa se lase invaluiti din nou de sentimentul iubirii. O noua persoana apare in viata lor, care le aduce stabilitatea de care au nevoie. Nici cu atractia fizica nu stau mai prejos, prin urmare, Racii se pot considera fericiti.

In domeniul de activitate, Racii se folosesc cu succes de creativitate si imaginatie. Viata sociala intensa le aduce unele intalniri care le ofera perspective noi. Astfel, nativii incep sa se concentreze mai mult asupra partii pozitive din oameni si lucruri, apreciind calitatea, fara sa mai puna atata pret pe partea goala a paharului.

Horoscop lunar Leu - aprilie 2009

Leii trebuie sa aiba grija in aprilie ce promisiuni fac. Este deosebit de important sa-si cunoasca bine limitele, pentru a nu fi depasiti de situatie. Chiar daca exista lucruri care ii entuziasmeaza, chiar si din punct de vedere profesional, prudenta este cea mai buna arma.

Pe plan amoros, viata lor este destul de complicata. Leii sunt bulversati de ultimele evenimente sau pur si simplu nu stiu cum stau cu relatia actuala, care risca sa devina conflictuala. Numai dupa a doua jumatate a lunii lucrurile incep sa se imbunatateasca. Atunci nativii vor fi mai apropiati de persoana iubita si vor reusi sa comunice mai bine cu aceasta.

Horoscop lunar Fecioara- aprilie 2009

Horoscopul lunii aprilie anunta pentru Fecioare adevarate teste de comportament. Din cauza unor persoane din jurul lor sau a unor evenimente, Fecioarele devin destul de tensionate si vor tinde sa-si manifeste cumva agresivitatea. Numai ca a face acest lucru este cea mai proasta alegere. Daca insa se folosesc de celebrul lor echilibru si de ratiune, vor reusi sa-si stapaneasca emotiile. Rabdarea este pretioasa, deoarece timpul lucreaza in favoarea lor.

In dragoste Fecioarele fac tot posibilul pentru a-si consolida relatia. Pun mare pret pe fidelitate si totodata isi pui in valoare calitatile fizice prin gesturi senzuale, pline de farmec. Nativii singuri sunt atrasi numai de acele persoane care le rezista cel mai mult.

Horoscop lunar Balanta- aprilie 2009

zodiac 2009

Luna aprilie se anunta interesanta pentru Balante, cel putin in domeniul amoros. Romantism, cine la lumina lumanarilor, o noua idila, senzualitate si emotii, toate sunt in program. Nativii care au deja o relatie se pot apropia mult de persoana iubita si reusesc sa comunice cu aceasta asa cum isi doresc.

Pe plan profesional Balantele au idei foarte bune, pe care le pot pune in practica cu succes. Se poate sa activeze in proiecte de binefacere sau sa se implice in actiuni caritabile. Nativii acestei zodii sunti sociabili, inimosi si plini de entuziasm.

Horoscop lunar Scorpion - aprilie 2009

Scorpionii sunt foarte activi in aprilie, in special in domeniul profesional. Daca exista un proiect indraznet in care s-ar putea implica, nativii nu ezita sa-si aduca contributia. Pentru ei, nu exista timp de pierdut cu detalii si discutii neinteresante. Este bine totusi sa-si stapaneasca actiunile impulsive sau sa-si ia masuri de siguranta.

In dragoste, Scorpionii sunt seducatori si nu va fi nevoie de mari eforturi pentru a fermeca persoana care i-a incitat. Pentru cei care au deja o relatie, luna aprilie aduce momente de implinire si armonie in viata de cuplu. Pentru cei singuri, puterea lor de seductie le poate aduce o aventura, insa nimic mai mult.

Horoscop lunar Sagetator - aprilie 2009

Horoscopul lunii aprilie ii indeamna pe Sagetatori la prudenta. Pentru a reusi in ceea ce si-au propus, Sagetatorii trebuie sa fie singuri pe sine si sa nu lase nimic sa le afecteze eficienta. Chiar daca aud discutii in jur, chiar daca se confrunta cu schimbari la locul de munca, nativii trebuie sa-si vada de treaba lor si sa ignore restul.

Nici in dragoste nu au mai multa liniste. Pentru majoritatea, apar schimbari majore, fie inceputul unei noi povesti de dragoste, fie o decizie de separare. Chiar si in acest caz, lucrurile care nu le sunt acum pe plac se vor dovedi pozitive in viitor, astfel incat trebuie sa se acomodeze cat mai repede cu situatia si sa-si caute fericirea.

Horoscop lunar Capricorn - aprilie 2009

12 semne zodiacale

In aprilie Capricornii sunt mai putini interesati de latura amoroasa a vietii lor. Se poate ca acest lucru sa fie cauzat de numeroasele lor preocupari. Exista insa si capricorni pentru care domeniul amoros poate insemna o bucurie la fel de puternica si de frumoasa precum indragosteala adolescentina.

Pe plan profesional nativii au parte de multe oportunitati, insa cele mai frumoase rezultate vin ca urmare a talentului personal. Capricornii isi interesul pentru orice detaliu si pun in aplicare ideile pe care le au. Vor straluci pur si simplu la locul de munca si vor imbratisa orice provocare.

Horoscop lunar Varsator - aprilie 2009

Horoscopul lunii aprilie anunta pentru Varsatori o vitalitate si un optimism de invidiat. Nativii sunt plini de elan si traiesc orice clipa la maxim. Optimismul lor este molipsitor si toata lumea vrea sa se afle in preajma acestora. Chiar daca nu obisnuiesc sa faca primul pas intr-o noua relatie, luna aceasta Varsatorii ar putea sa se intreaca pe ei, cu initiativele fata de sexul opus.

Succesele profesionale vin numai ca urmare a atentiei fata de detalii. Nativii trebuie sa analizeze indeaproape situatia. O calitate de care se pot folosi in aceasta perioada este intuitia. Percep realitatea altfel decat pana acum si chiar pot invata ceva despre ei insisi.

Horoscop lunar Pesti - aprilie 2009

Horoscopul lunii aprilie anunta dorinta de schimbare pentru Pesti. Chiar daca au unele initiative si indraznesc sa se manifesti asa cum simt, se poate sa se confrunte cu reactii nu tocmai placute. Este bine sa-si pastreze calmul si sa-si canalizeze energia in scopuri constructive.

Si in dragoste este recomandat sa fie lucizi, in masura posibilului, pentru ca idealizarea persoanei iubite se poate dovezi o simpla iluzie. Pentru nativii care au deja o relatie se pune problema monotoniei. Cu putina fantezie, ar putea pigmenta viata de cuplu, aducand un suflu de prospetime. Pentru multi nativi, tentatiile vin din toate partile si posibilitatile de seductie sunt nenumarate.

Pentru predictiile lunare 2009, mergi aici.

Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele anul acesta, citeste Horoscopul 2009 de pe acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro