Horoscop zilnic

#predictii #berbec #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti #horoscop #taur

Horoscop lunar: horoscopul lunii aprilie 2011

Luna aprilie reprezinta o perioada cu provocari dar si reusite pentru reprezentantii celor 12 zodii. Multi trebuie sa se ocupe indeaproape de activitatea profesionala. Altii isi petrec timpul in compania persoanei iubite si cei mai norocosi au parte de momente unice in viata prin frumusetea lor.
 
Afla ce-ti rezerva astrele din predictiile lunii aprilie 2011:
 

Horoscop lunar aprilie 2011 Berbec
 

In luna aprilie este bine sa te ocupi de situatia ta profesionala si de pozitia pe care o ai. Ai posibilitatea sa-ti consolidezi statutul, dar pentru acest lucru este nevoie de putin efort. Se poate sa auzi in jurul tau tot felul de zvonuri sau sa fii criticat. Nu este cazul sa pierzi vremea cu asa ceva. Actioneaza cu diplomatie, dar, in acelasi timp, este important sa fii ferm acolo unde trebuie.
 

Horoscop lunar aprilie 2011 Taur
 

In viata amoroasa traversezi o perioada mai putin placuta in prima jumatate a acestei luni. Nu ai rabdare cu partenerul de viata , insa, in a doua parte din aprilie se poate sa fii ceva mai flexibil. Numai de tine depinde sa consolidezi relatia. Daca esti singur, vei primi multe semnale de la admiratori si cel mai probabil vei da curs invitatiilor facute. Insa tot ceea ce vrei este sa traiesti clipa si in niciun caz sa incepi o noua relatie.
 

Horoscop lunar aprilie 2011 Gemeni
 

In aprilie te comporti altfel decat in mod obisnuit, in ceea ce priveste viata profesionala. Daca in mod normal nu-ti sta in fire sa te ocupi de detalii, de data aceasta chiar te vei opri asupra amanuntelor. Este un lucru bun, mai ales daca in proiectul in care lucrezi este necesar sa fii atent la tot. Nu te grabi si fa lucrurile ca la carte. In plan amoroa traversezi o perioada destul de promitatoare. Daca oferte ai destule, nu inseamna neaparat ca vei incepe o noua relatie, dar, cel putin, te vei distra.
 

Horoscop lunar aprilie 2011 Rac
 

Pentru tine, luna aprilie reprezinta o perioada promitatoare in plan profesional si financiar. Se poate sa ajungi intr-o pozitie privilegiata si, de asemenea, vei putea castiga mai multi bani. Cu toate acestea, noua pozitie nu este lipsita de riscuri, asa ca este recomandat sa fii diplomat si prudent, mai ales in ceea ce priveste persoanele cu care intri in contact. Chiar daca situatia financiara este stabila, nu trebuie sa faci o gaura in buget doar pentru ca iti permiti.
 

Horoscop lunar aprilie 2011 Leu
 

In plan amoros, depinde de tine, in mare masura, de felul in care decurg lucrurile. Trebuie sa fii sincer cu partenerul de viata, sa asculti ce are de spus si sa faci acele lucruri pe care i le spui ca ai de gand sa le faci. Altfel vei provoca confuzie si frustrari. Daca esti singur, ai putea incepe o noua idila cu o persoana din anturajul tau obisnuit. In plan profesional se poate sa fie o luna cu mari provocari. Analizeaza bine situatia. S-ar putea sa descoperi ca o foarte mare flexibilitate este aducatoare de succes.
 

Horoscop lunar aprilie 2011 Fecioara
 

Te simti destul de constrans la locul de munca in aceasta perioada. Daca insa lucrezi pe cont propriu, lucrurile sunt mult mai simple. Este bine sa profiti de ocaziile care se ivesc pentru a face ceea ce-ti place. Cu banii nu stai foarte bine. Ceea ce castigi, castigi cu greu si se stie cat de usor pot fi banii cheltuiti. Tocmai de aceea nu ar strica sa-ti faci un plan de cheltuieli . Ar fi bine sa-ti rezervi mai mult timp pentru tine, astfel incat sa te ingrijesti de sanatate.
 

Horoscop lunar aprilie 2011 Balanta
 

In plan amoros, aprilie reprezinta o perioada destul de buna. Te apropii mai mult de partenerul de viata si reusesti sa elimini acele lucruri care tulbura armonia din relatie. Se poate chiar sa ai parte de momente deosebite, care iti dau senzatia unui nou inceput. Daca esti inca singur, vei avea sansa de a intalni chiar persoana potrivita. Este important sa nu te grabesti in nimic din ceea ce faci. In activitatea profesionala este o perioada cu realizari importante si cu concretizarea unor planuri pe care le aveai de ceva vreme. Se poate sa faci chiar si schimbari esentiale.
 

Horoscop lunar aprilie 2011 Scorpion
 

Ai o perioada buna la locul de munca. Apar oportunitati de realizare si tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere in tine si sa actionezi. Dezvolta-te si implineste-ti visele. Cu banii insa nu stai excelent si acest lucru nu pentru ca nu ai castiga suficient, insa pentru ca nu esti tocmai chibzuit. Poate ar trebui sa-ti rezervi timp pentru a face ordine in acest domeniu, astfel incat sa nu te trezesti ceva mai tarziu ca trebuie sa scoti din buzunar mai mult decat ai putea sa dai in acel moment.
 

Horoscop lunar aprilie 2011 Sagetator
 

Daca ai planuri de schimbari majore in ceea ce priveste activitatea profesionala, in aprilie sunt mari sansele sa le concretizezi. In proiectele in care lucrezi poti avea succes datorita creativitatii si unicitatii modului tau de gandire sau de actiune. In plan amoros se poate sa fii implicat intr-o iubire secreta. Daca ai deja o relatie, se poate sa traversezi una dintre cele mai proaste perioade. Nu actiona la nervi, chiar daca iti vine cateodata sa pui capat acestei relatii sau chiar casniciei. Gandeste-te ca si in cazul in care esti indreptatit sa optezi pentru despartire, o relatie de ani de zile nu ar trebui sa fie rupta intr-un moment de furie.
 

Horoscop lunar aprilie 2011 Capricorn
 

Pentru tine luna aprilie aduce o perioada foarte buna in plan profesional. Fa tot ceea ce este posibil pentru a profita de oportunitatile aparute acum. Lucrurile chiar merg in directia dorita si te vei bucura de fiecare reusita. Pana spre sfarsitul perioadei poti sa ajungi intr-o pozitie mai buna sau cel putin pui bazele pentru o avansare. Si in viata sentimentala ai parte de surprize frumoase. Daca esti singur se poate sa intalnesti persoana potrivita. Iesi in lume, socializeaza si nu-ti pierde zambetul de pe buze.
 

Horoscop lunar aprilie 2011 Varsator
 

Pentru tine luna aprilie este destul de complicata in toate planurile. In primul rand trebuie sa faci eforturi foarte mari sa te temperezi deoarece tinzi sa-ti pierzi rabdarea usor si sa iei decizii regretabile. Imunitatea iti este scazuta, asa ca un stil de viata mai sanatos ar fi o alegere inteleapta. Cu banii stai acceptabil, dar uneori tinzi sa pleci urechea la promisiuni fara acoperire si sa faci investitii in lucruri inutile. Gandeste-te de doua ori inainte sa scoti banii din buzunar. In dragoste, in masura posibilului, ramai cu picioarele pe pamant si nu te implica intr-o idila care iti aduce mai multe prejudicii decat satisfactie.
 

Horoscop lunar aprilie 2011 Pesti
 

In plan profesional ti se cere sa fii diplomat, lucru care nu te caracterizeaza neaparat. Pe de alta parte, o noua strategie ar putea sa fie aducatoare de avantaje neasteptate. Asa ca nu mai pierde vremea cu judecati pro si contra si incearca sa faci lucrurile altfel decat pana acum. Este o perioada buna pentru a incepe un proiect nou, pentru o perioada lunga de timp. In viata sentimentala plutesti pe norisori roz, intr-un paradis indepartat, desprins de pamant. Savureaza aceste momente de gratie, deoarece nimic nu este permanent, asa ca nu trebuie sa pierzi o astfel de experienta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro