Horoscop zilnic

#astrologie #horoscop lunar #zodii #predictii #horoscop aprilie #horoscopul lunii aprilie

Horoscop lunar: horoscopul lunii aprilie 2013

Horoscopul lunii aprilie 2013 iti ofera o perspectiva de ansamblu asupra provocarilor care te asteapta in cea de-a doua luna a primaverii. Daca te asteapta surprize placute la serviciu sau nopti mai calduroase in cuplu, afli direct din descifrarea mesajelor transmise de astre pentru zodia ta!


Horoscop lunar aprilie 2013 Berbec

Pentru tine, luna aprilie este plina de provocari pentru sistemul nervos. Venus te ajuta sa primesti tandretea in dormitor, iar Marte te transforma intr-un maestru al erotismului. La serviciu, Uranus si Soarele iti ofera initiativa, ambitie si spirit competitional. Ai grija, poti suferi o cadere nervoasa!


Horoscop lunar aprilie 2013 Taur

Nu incepi luna aprilie cu dreptul, intrucat te simti neglijat de partener si este posibil sa cazi prada unei pasiuni ascunse, interzise si secrete. De pe data de 15, Venus iti aduce armonie in plan sentimental. In cariera, din pacate, te asteapta o perioada de stagnare. Nici cu sanatatea nu stai grozav, ai un tonus scazut, fizic si psihic.


Horoscop lunar aprilie 2013 Gemeni

Aprilie este, pentru tine, luna socializarii si a legaturilor de amicitie intarite. Chiar daca sentimental nu debordezi de entuziasm, Jupiter iti da optimism, pofta de aventura si elan sexual. Marte te impulsioneaza sa incepi un nou drum in cariera, deci sansa este de partea ta. Sistemul tau imunitar da semne de slabiciune!


Horoscop lunar aprilie 2013 Rac

Saturn si Pluto iti insufla un perfectionism nociv in relatia de cuplu, deci poti avea tendinta sa nu te mai simti in largul tau alaturi de partener. La serviciu, Uranus iti deschide apetitul pentru initiativa, iar Venus si Marte te ajuta sa te afirmi. Cu sanatatea stai bine, daca te relaxezi.


Horoscop lunar aprilie 2013 Leu

Pasiunea este cuvantul cheie al lunii pentru tine: ai un magnetism sexual iesit din comun, iar relatiile amoroase la distanta au sanse mari de a se concretiza. Conjuctia Soare-Venus-Marte iti da forta si dinamism la serviciu. Te bucuri si de o forma fizica excelenta, insa esti predispus infectiilor si inflamatiilor!


Horoscop lunar aprilie 2013 Fecioara

Pentru tine, aprilie va semana destul de mult cu luna martie. Ai acelasi romantism molipsitor care iti curge prin vene si iti pastrezi spiritul jucaus in dormitor. Pe plan profesional, este posibil sa deprinzi un apetit pentru afaceri, investitii sau achizitii. Acum este momentul sa aplici pentru o bursa ori subventie, vei castiga bani frumosi in schimb. Evita excesele alimentare!


Horoscop lunar aprilie 2013 Balanta

Te asteapta evenimente marcante in dragoste, iubiri patimase, episoade romantice si extravagante sexuale. La serviciu, iti merge bine in colaborari si parteneriate, functionezi excelent in echipa. Incearca sa reduci din cheltuieli si evita conflictele violente, caci te ameninta riscul accidentarilor.


Horoscop lunar aprilie 2013 Scorpion

In dragoste, totul stagneaza, pentru ca investesti toata energia in munca. Abia dupa data 15, Venus iti da mai multa pofta de iubit. Esti complet acaparat de serviciu, iar pasiunea cu care te dedici muncii tale va fi recompensata pe masura. Totodata, este posibil sa te confrunti cu urgente stomatologice, ce nu suporta amanare!


Horoscop lunar aprilie 2013 Sagetator

Cu Soarele, Venus, Marte si Uranul in casa dragostei, esti oficial cea mai iubareata, pasionala si senzuala zodie a lunii aprilie. Gasesti satisfactie in orice si iti surprinzi partenerul cu un elan erotic incredibil. La serviciu esti energic si optimist, iar cu sanatatea stai excelent!


Horoscop lunar aprilie 2013 Capricorn

In dragoste, simti nevoia de stabilitate si impui trasarea de planuri concrete de viitor alaturi de jumatatea ta. La serviciu, ai tendinta sa risti mai mult decat este cazul, deci evita speculatiile financiare. Tonusul tinde catre excelent in a doua parte a lunii, cu precadere in ultima decada.


Horoscop lunar aprilie 2013 Varsator

Dragostea iti curge prin vene si debordezi de sexualitate, cu Jupiter in casa dragostei. La serviciu, este bine sa te dedici preocuparilor intelectuale, pentru ca ai gandirea agera si stai foarte bine la capitolul comunicarii. Cu sanatatea stai bine, desi accidentarile sunt posibile in deplasari.


Horoscop lunar aprilie 2013 Pesti

Te apropii de partener fizic si mental, in urma tranzitului lui Mercur prin zodia ta in aprilie. In profesie, ai un apetit crescut pentru socoteli si strategii si, mai ales, vrei actiune. Ca tonus psihic, nu esti tocmai in avant energetic, dar rezisti neasteptat de bine stresului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare