Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii #horoscop 2012 #horoscop august # horoscop august 2012

Horoscop lunar: horoscopul lunii august 2012

Luna august aduce o perioada provocatoare pentru multi dintre nativii celor 12 zodii. Aceasta luna constituie o perioada aglomerata, in care exista unele sanse de realizari. Iata in continuare predictiile lunare pentru august 2012.

Horoscop august 2012 Berbec

Berbecii este bine sa fie prevazatori in aceasta luna, sa dea dovada de discretie si diplomatie. Numai in acest fel vor avea astrele de partea lor. In timpul liber, Berbecii se pot dedica unei activitati care le aduce multe bucurii.

Horoscop august 2012 Taur

In august, Taurii au senzatia ca nimic din ceea ce fac nu iese bine. In realitate, ar trebui sa priveasca obiectiv lucrurile pentru a lua cele mai bune decizii. Exista multe lucruri pentru care nativii Taur ar putea sa fie recunoscatori.

Horoscop august 2012 Gemeni

Gemenii au in august una dintre cele mai bune perioade din 2012. Nativii se pricep de minune sa rezolve orice problema sau conflict, isi domina adversarii, se folosesc de intuitie si prind din zbor orice ocazie. August constituie o perioada de mari realizari pentru nativii Gemeni.

Horoscop august 2012 Rac

Racii pot avea o perioada foarte buna in august, daca isi asculta intuitia si se organizeaza bine. Cu cat sunt mai rigurosi si mai organizati, cu atat exista sanse mai mari de realizari pentru Raci. Tot in aceasta perioada Racii ar putea sa vina in ajutorul cuiva.

Horoscop august 2012 Leu

Leii risca sa actioneze impulsiv acolo unde ar trebui sa dea dovada de prudenta si diplomatie. In plus, Leii au senzatia ca sunt cei mai buni, cei mai priceputi, iar atitudinea lor aroganta in mod sigur va deranja unele persoane din jur. Leii trebuie sa invete sa-i aprecieze mai mult pe cei din jur, mai ales cand este vorba despre persoane care i-au ajutat concret.

Horoscop august 2012 Fecioara

Daca mizeaza pe ratiune, Fecioarele ar putea avea realizari frumoase in august 2012. Este important sa nu priveasca intr-un mod idealist lucrurile pentru a se feri de deceptii. Fecioarele isi doresc foarte multe lucruri, poate prea multe intr-un timp extrem de scurt.

Horoscop august 2012 Balanta

Balanta este plina de inspiratie in august 2012. Aceasta stie cum sa se apropie de oameni, ce sa spuna si cand sa spuna, astfel incat sa fie convingatoare. Luna august poate fi o perioada deosebit de satisfacatoare pentru Balante. Reprezentantii zodiei ar putea sa faca cateva cuceriri in aceasta luna, insa totul depinde de cat de interesati sunt ei de aceste oportunitati.

Horoscop august 2012 Scorpion

Scorpionii trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte sa treaca la actiune. In august, nativii nu gandesc clar deoarece se lasa dominati de pasiuni, iar acest lucru le este defavorabil. In special in viata profesionala este recomandata prudenta. Un prieten i-ar putea ajuta pe Scorpioni sa iasa dintr-o incurcatura.

Horoscop august 2012 Sagetator

Sagetatorii isi fac planuri de calatorii si se ocupa de ultimele detalii ale proiectelor pe care le lasa in urma. Nativii au un program incarcat, insa acestia fac tot posibilul pentru a gasi timp si pentru relaxare. Sagetatorii vor cunoaste lume noua si vor vedea locuri frumoase.

Horoscop august 2012 Capricorn

Capricornii profita de timpul liber pe care il au la dispozitie pentru a sta mai mult cu partenerul de viata si copiii. Pentru unii, in august va fi o perioada frumoasa de vacanta. Pentru altii, munca este la fel de multa ca si pana acum.

Horoscop august 2012 Varsator

Varsatorii nu stiu cum sa se organizeze mai bine pentru a face fata tuturor lucrurilor pe care le au de facut. Este important ca nativii sa-si mentina calmul si sa se gandeasca la scopul lor pe plan indelungat. August este o perioada dificila, cu multe proiecte pentru Varsatori.

Horoscop august 2012 Pesti

Pestii au impresia ca au ramas singuri pe lume, deoarece prietenii si familia nu prea mai dau niciun semn de viata. Se poate ca toata lumea sa fie ocupata sau ca oamenii sa fi plecat in concediu. Este un moment bun ca Pestii sa invete sa se bucure de singuratate.

Foto: gardenvisit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului