Horoscop zilnic

#pesti #varsator #capricorn #sagetator #scorpion #balanta #fecioara #leu #rac #gemeni #taur #berbec #horoscop lunar #horoscop

Horoscop lunar: horoscopul lunii decembrie 2010

Luna decembrie 2010 reprezinta o perioada frumoasa pentru multi dintre nativii celor 12 zodii. Horoscopul lunar anunta relatii infloritoare, castiguri financiare si reusite profesionale. Cu toate acestea, trebuie sa fie evitate riscurile foarte mari. Nativilor lipsiti de luciditate li se recomanda sa faca eforturi mari pentru a reveni cu picioarele pe pamant.

Iata predictiile lunii decembrie 2010:


Horoscop lunar decembrie 2010 Berbec


Foloseste prima parte a lunii decembrie pentru a rezolva orice tranzactii financiare importante. Poti castiga sume frumoase. Dupa a doua jumatate, insa, dispare orice sansa de a avea realizari in acest plan si chiar apar riscuri pe care nu vei dori sa ti le asumi. In viata amoroasa ai parte de o luna importanta, cu multiple impliniri. Se poate sa aiba loc o schimbare mare in viata ta.



Horoscop lunar decembrie 2010 Taur



In plan amoros, in decembrie ai parte de pasiune. Persoana iubita iti spune acele lucruri la care visai de multa vreme. Pe de o parte, iti doresti stabilitate in viata afectiva si ai parte de asa ceva. Dar pe de alta parte, faci lucruri pe care nici tu nu le intelegi si care nu sunt tocmai rationale. Ar trebui sa te gandesti la ceea ce faci, sa intelegi ce ai nevoie, sa vezi ceea ce ai deja si sa stii cum sa nu pierzi acest ceva. In familie, esti ocupat cu discutii privind o suma importanta de bani.



Horoscop lunar decembrie 2010 Gemeni



Pentru Gemeni, luna decembrie este o perioada foarte frumoasa in plan amoros. Gemenii care au deja o relatie pot sa se bucure de multa armonie in cuplu, daca sunt dispusi sa-si infraneze pornirile combative nejustificate. Cei singuri, insa, au mari sanse sa-si cunoasca jumatatea in aceasta perioada. In activitatea profesionala, te descurci excelent cu taskurile sau provocarile primite. Ai relatii foarte utile, care te ajuta mult atunci cand situatia o impune.



Horoscop lunar decembrie 2010 Rac



In decembrie, este indicat sa inveti sa asculti mai mult si sa vorbesti cu masura. Atunci cand faci o promisiune, fii sigur ca poti sa o onorezi. In activitatea profesionala, abtine-te de la reactii provocate de nervozitate. Exista sanse sa ai reusite importante pana la finalul acestui an. Petrece-ti mai mult timp cu persoana iubita si vei gasi solutii bune la problemele voastre. Daca esti singur, predictiile lunare pentru decembrie 2010 iti promit o intalnire importanta. Se poate sa fie vorba chiar despre jumatatea ta.



Horoscop lunar decembrie 2010 Leu



Horoscopul lunii decembrie iti promite o perioada frumoasa, in plan sentimental. Simti ca renasti sau ca incepi o noua etapa. Schimbarile care au loc acum in viata ta amoroasa sunt benefice. Stii sa traiesti clipa si sa te bucuri de ceea ce ai. Leii singuri vor fi deosebit de sociali in aceasta luna si vor suci mintile persoanelor de sex opus. Si cu banii stau foarte bine, mai ales ca apar unele castiguri considerabile. Oricat de imbucuratoare sunt aceste castiguri, nu este o idee buna sa-si piarda capul si sa faca greseli in plan financiar.



Horoscop lunar decembrie 2010 Fecioara



Decembrie 2010 este o perioada foarte buna pentru tine, in plan amoros. Poti sa-ti consolidezi relatia de cuplu si ai parte de momente deosebit de frumoase in compania persoanei iubite. Daca nu exista inca nimeni in viata ta, ai putea sa te indragostesti in aceasta luna. Trebuie totusi sa-ti arati si tu interesul daca nu vrei sa ratezi o astfel de ocazie. Ai foarte mare grija de bani, deoarece situatia ta financiara este instabila in aceasta perioada. La serviciu lucrurile merg in directia dorita, dar nu chiar atat de repede pe cat ti-ai dori tu.



Horoscop lunar decembrie 2010 Balanta



In plan financiar, luna decembrie reprezinta un moment de cotitura. Ceva se schimba, se poate sa fie vorba despre o noua situatie sau despre o decizie pe care trebuie sa o iei. Oricum, nu fii nechibzuit cu banii. In plan amoros, ai parte de o perioada destul de buna. Poti sa-ti consolidezi relatia de cuplu. Daca insa a intervenit monotonia, cauta sa gasesti solutii. Daca esti singur, ai parte de mai multi admiratori si, de ce nu, de o idila cel putin interesanta. Cu toate acestea, nu te gandesti serios la o relatie de durata .



Horoscop lunar decembrie 2010 Scorpion



Pentru Scorpioni, luna decembrie reprezinta o perioada foarte frumoasa in plan sentimental. Scorpionii petrec mult timp in familie, in compania persoanei iubite. Fac tot feluri de planuri si proiecte impreuna, iar unele dintre ele sunt deosebit de importante, precum casatoria sau aducerea pe lume a unui copil. Si pentru cei singuri astrele sunt promitatoare, deoarece o intalnire importanta poate sa aiba loc. In plan financiar, nativii ar trebui sa aiba mai multa grija de bani si sa se asigure ca au achitat toate datoriile.



Horoscop lunar decembrie 2010 Sagetator



Sagetatorii au parte de o perioada foarte intensa in plan amoros, cu multe impliniri la nivel fizic, spiritual si mental. Nativii traiesc clipa si se bucura de tot ceea ce li se ofera. Este bine, totusi, sa ramana cat de cat cu picioarele pe pamant. Cu banii, in schimb, Sagetatorii nu stau la fel de bine. Este indicat sa nu riste in niciun fel, dar, acelasi timp, trebuie sa profite de ocaziile care apar in aceasta perioada. Ar putea sa faca bani frumosi.



Horoscop lunar decembrie 2010 Capricorn



Esti deosebit de ocupat cu viata de cuplu, in decembrie. Petreci mult timp in compania persoanei iubite. Este bine sa-i arati recunostinta ta pentru tot ceea ce face ea pentru tine. Nativii care nu au inca pe cineva ar putea sa cunoasca o persoana deosebita in aceasta perioada. Altii, care nu sunt casatoriti inca, isi fac planuri in acest sens. Cu banii stai destul de bine. Deciziile pe care le iei se dovedesc a fi corecte si ele iti aduc o suma de bani insemnata.



Horoscop lunar decembrie 2010 Varsator



Nu esti deloc cu picioarele pe pamant in aceasta perioada. Risti sa comiti greseli dupa greseli, fara sa le vezi sau sa-ti pese. Si totusi, consecintele nu vor intarzia sa apara. Revino la realitate! In plan amoros, se poate sa ai o perioada frumoasa, cu multe impliniri. In plan financiar, esti tentat sa faci cheltuieli majore, care aduc complicatii situatiei tale banesti. Infraneaza-ti tendintele de a cumpara obiecte de lux daca nu iti permiti cu adevarat asa ceva.



Horoscop lunar decembrie 2010 Pesti



Daca ai spirit de imaginatie, ar trebui sa-l exploatezi. Poti realiza lucruri frumoase in aceasta luna daca te manifesti in deplina libertate. In viata amoroasa ai parte de suisuri si coborasuri. Se poate sa fii tentat de o idila in afara relatiei oficiale. Daca esti singur, nu duci lipsa de admiratori. In prima parte a lunii decembrie, trebuie sa fii foarte atent cu banii. Dupa a doua jumatate, situatia poate sa se imbunatateasca. Nu este insa cazul sa-ti asumi riscuri mari.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top