Horoscop zilnic

#pesti #varsator #capricorn #sagetator #scorpion #fecioara #balanta #gemeni #rac #taur #berbec #horoscopul lunii februarie 2009 #horoscop februarie 2009 #horoscop lunar #horoscop 2009

Horoscop lunar: horoscopul lunii februarie 2009

Horoscopul lunii februarie anunta oportunitati in viata sentimentala si profesionala. Cei care doresc sa profite de sansele oferite trebuie sa fie atenti la ceea ce se petrece in jurul lor si sa fie deschisi la nou.

Pentru unii vin schimbari drastice la locul de munca si, pentru a depasi cu bine momentul, trebuie sa se impace cu situatia si sa gaseasca solutii pentru noua stare de fapt. Cheltuielile zilnice sunt tot mai multe, astfel incat preferabil este sa se faca ceva economii.

berbecHoroscop lunar Berbec - februarie 2009

Neintelegerile din ultima vreme pot fi solutionate acum, cu conditia ca Berbecii sa fie dispusi sa faca eforturi de reconciliere. Organizeaza o cina romantica sau planuieste o scurta escapada romantica. Nativii care au incercat pana acum fara succes sa-si manifeste sentimentele pentru persoana iubita au toate sansele sa o cucereasca daca isi infrang timiditatea.

La serviciu apar schimbari, fie legate de sarcini, fie legate de colegi. Trebuie sa faci fata unor intarzieri si unor noi proiecte si responsabilitati. Nativii care nu si-au mai facut demult un control sunt sfatuiti sa-si faca analizele. 

taurHoroscop lunar Taur - februarie 2009

Februarie este o luna favorabila realizarilor profesionale. Fa in asa fel incat sa detii toate instrumentele necesare pentru incercarile la care esti supus. Exista posibilitatea unei promovari.

12 semne zodiacaleIn viata sentimentala ai parte de impliniri atat la nivel sufletesc, cat si fizic. Traiesti momente de pasiune alaturi de persoana iubita. Experientele de care ai parte ar putea sa-ti dezvaluie ceva nou despre relatia ta, un lucru de care nu erai constient pana acum.

gemeniHoroscop lunar Gemeni - februarie 2009

Se poate sa fii nevoit sa calatoresti luna aceasta, insa nu este cazul sa-ti faci griji. In cursul unei astfel de calatorii ai sansa sa inveti lucruri noi. Iei decizii bune, in privinta viitorului tau profesional si, prin ultimele zile din februarie se poate sa fii invitat la un interviu.

Te intelegi bine cu partenerul de viata atata timp cat exista siguranta financiara. Evita cheltuielile exagerate, pentru ca ele duc la discutii sterile. Se poate sa afli ca ai un rival in dragoste, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa faci vreo criza de gelozie. O tactica subtila iti va oferi un avantaj.

racHoroscop lunar Rac - februarie 2009

La locul de munca reusesti sa-ti evidentiezi calitatile, gratie ambitiei si talentelor tale. Ai relatii foarte bune cu persoane influente si te intelegi bine cu cei din echipa. Astrele te sfatuiesc sa pui ceva bani deoparte, pentru ca vei avea nevoie in viitorul apropiat.

semne zodiacaleDaca vei lupta sa-ti infrangi timiditatea si vei fi atent la ceea ce se petrece in jurul tau, luna aceasta ai toate sansele sa-ti cunosti jumatatea. Deschide ochii si urechile, pentru ca nu se stie in ce moment va aparea persoana potrivita. Cei care au avut dezamagiri in dragoste si si-au promis sa nu se mai implice niciodata ar fi bine sa-si mai ofere o sansa la fericire.

leuHoroscop lunar Leu - februarie 2009

In februarie Leii se confrunta cu unele dificultati financiare si cu noi responsabilitati. Apar fel de fel de restrictii, astfel incat nativii trebuie sa fie prevazatori. Abia spre sfarsitul lunii le intra ceva bani in cont si situatia financiara se echilibreaza.

In dragoste, persoanele care joaca un rol important in viata ta sunt nativii si alti Lei. Daca ti se pare ca relatia ta se banalizeaza, pigmenteaz-o cu putina  fantezie. Pentru unii nativi, a doua parte a lunii le aduce o noua iubire, care ii va implini pe toate planurile.

fecioaraHoroscop lunar Fecioara - februarie 2009

Muncesti din greu si esti proactiv, concentrandu-te asupra responsabilitatilor si asupra scopului final. Pentru a reusi sa faci ceea ce ti-ai propus trebuie sa fii deschis la compromisuri.

horoscop semneFebruarie este o luna potrivita pentru proiecte de casatorie sau pentru un angajament serios. Fecioarele au parte de momente pline de afectiune si pasiune alaturi de persoana iubita. Nativii care inca nu au pe cineva vor intalni persoana mult visata, mai ales daca fac parte din al doilea decan.

balantaHoroscop lunar Balanta - februarie 2009

Balantele sunt atrase de relatiile ilicite, aventurile pe care le tin secrete sau pur si simplu de tot ceea ce poate fi fructul oprit. Nativii acestei zodii incearca sa-si domine partenerul de viata, si, in acelasi timp, sa se bucure in secret de placerile oferite de altcineva.

La serviciu te confrunti cu evenimente inevitabile, care aduc o serie de schimbari. Tot ce poti face este sa-ti consolidezi pozitia si sa accepti restul. Nu mai privi in urma si nu te mai intreba ce ar fi putut fi daca ... Este important pentru evolutia ta sa privesti doar inainte.

scorpionHoroscop lunar Scorpion - februarie 2009

Ai o multime de responsabilitati la locul de munca si foarte putin timp pentru familie. Va fi nevoie de eforturi serioase pentru a gasi un echilibru intre profesie si viata particulara . Un management al timpului te ajuta sa-ti indeplinesti bine sarcinile si, astfel, sa ai vreme sa stai cu familia. Ai putea pune bani impreuna cu familia pentru a realiza ceva ce va doriti cu totii.

In viata sentimentala te bucuri de stabilitate. Pentru multi Scorpioni, perspectiva unui casatorii nu este imposibila.

sagetatorHoroscop lunar Sagetator - februarie 2009

In dragoste nu stii foarte bine ce-ti doresti, insa lucrurile se pot rezolva daca esti dispus sa analizezi mai bine situatia si sa-ti stapanesti impulsurile.

zodiac 2009Viata profesionala aduce schimbari majore, din pricina unor restructurari sau decizii ale conducerii. Ai putea sa-ti schimbi locul de munca sau sa te dezvolti intr-o noua directie. Pentru alti nativi se anunta posibilitatea unei calatorii in scop de studiu. Acestia vor ajunge la un nivel mult mai inalt de pregatire.

capricornHoroscop lunar Capricorn - februarie 2009

Februarie este o perioada buna pentru o reorganizare a vietii de familie si a locuintei. Arunca tot ceea ce nu-ti mai foloseste, fa ordine in lucruri si pregateste-te pentru o eventuala redecorare. Este bine sa te motivezi pentru a face toate aceste schimbari si a da un aer de prospetime vietii tale private.

In viata sentimentala ai parte de satisfactii imense, gratie legaturii puternice dintre tine si partener. In a doua parte a lunii este posibil sa ti se ofere un cadou special.

varsatorHoroscop lunar Varsator - februarie 2009

Ti se ofera sanse mari in aceasta luna, asa ca ar fi bine sa fii pregatit sa profiti de ele. Daca cineva doreste sa-ti intinda o mana, nu lasa comoditatea sau neincrederea sa-ti rapeasca aceasta oportunitate, pentru ca se poate sa nu mai apara alta in viitor.

Este o luna promitatoare pentru unii nativi, care au deja o relatie stabila. Nu ar fi de mirare sa decida, pana la finalul lui februarie, sa se casatoreasca. Pentru alti Varsatori apar discutii enervante cu partenerul de viata sau idile placute, lipsite insa de potential.

pestiHoroscop lunar Pesti - februarie 2009

Reusesti luna aceasta sa-ti fixezi niste scopuri precise. Esti increzator in fortele proprii si iti doresti o dezvoltare personala cat mai buna. Ar fi indicat, totusi, sa ai grija ce spui si cu cine vorbesti. In prima jumatate a lunii apar cheltuieli neprevazute si destul de mari.

Pestii sunt dispusi sa faca tot posibilul pentru a reinstaura linistea si bunaintelegere in cuplu. Cei care nu si-au intalnit inca jumatatea au sanse in aceste zile.

Pentru predictiile lunare 2009, mergi aici.

Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele anul acesta, citeste Horoscopul 2009 de pe acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro