Horoscop zilnic

#horoscop #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti #horoscop 2011

Horoscop lunar: horoscopul lunii februarie 2011

Luna februarie este o perioada in care multi dintre nativi stau ceva mai bine cu banii, insa sunt si foarte cheltuitori. De aceea, li se recomanda sa se gandeasca de doua ori cand cumpara ceva, chiar daca veniturile lor sunt constante. Pentru multi dintre nativii celor 12 zodii, luna februarie reprezinta o perioada cu impliniri importante in plan afectiv. Unii decid sa se casatoreasca, in timp ce altii vor sa aduca pe lume un copil.

Berbec
 

Februarie reprezinta o perioada mai grea in ceea ce priveste activitatea profesionala. Te confrunti cu probleme, iar unele dintre ele vin ca urmare a unei atitudini rauvoitoare a celor din jurul tau. Foloseste-te de toate atuurile pe care le ai pentru a rezolva aceste situatii dificile si bazeaza-te doar pe tine. In plan financiar este o perioada buna, cu reale posibilitati de castig. Negociaza la sange si vei putea obtine unele avantaje in proiectele care se deruleaza acum.
 

Horoscop lunar februarie 2011 Taur
 

In februarie este un moment bun pentru speculatii financiare. Fii atent la ceea ce se intampla in jurul tau pentru a putea prinde din zbor sansele care apar acum. Este important, de asemenea, sa fii prudent, deoarece riscurile pe care ti le asumi nu sunt tocmai indicate. In timpul liber, petrece-ti timpul alaturi de prieteni si familie, ca sa te incarci cu energie pozitiva. Incearca si tu sa adopti o astfel de atitudine optimista, deoarece nimanui nu-i plac persoanele pesimiste si nemultumite.
 

Horoscop lunar februarie 2011 Gemeni
 

Daca esti singur, in februarie te gandesti la modalitati prin care ai putea sa-ti imbunatatesti viata sentimentala . Daca ai deja o relatie, evita discutiile inutile si fii foarte atent la modul in care te porti cu partenerul de viata. Gemenii care au o relatie solida se gandesc sa aduca pe lume un copil. In plan profesional, iti doresti sa te dezvolti si profiti de toate sansele care apar pentru a-ti duce la indeplinire planurile. Canalizeaza-ti energia pe un singur lucru, pentru ca numai astfel rezultatele sunt satisfacatoare.
 

Horoscop lunar februarie 2011 Rac
 

Luna februarie reprezinta o perioada buna in plan financiar. Ai nevoie de bani, iar acestia vin, sub o forma sau alta. Poti incheia afaceri profitabile si gasesti sprijinul necesar acolo unde il soliciti. In activitatea profesionala ai unele probleme, insa acestea pot sa fie depasite in timp. In general, este o perioada in care poti sa ai satisfactii de ordin profesional, nu in bani, dar de alta natura. In ceea ce priveste viata sentimentala, trebuie sa ai rabdare pentru ca lucrurile sa-si intre in normal.
 

Horoscop lunar februarie 2011 Leu
 

In prima parte a lunii februarie, nu stai foarte bine cu sanatatea. Se poate sa ai probleme arteriale sau de alta natura. Nu fa excese si ai mai multa grija de tine. Dupa a doua jumatate a perioadei incepi sa-ti revii la normal, recapatandu-ti tonusul si optimismul. In ceea ce priveste banii, lucrurile stau bine. Dispui de suficiente resurse financiare si poti sa faci investitii pe termen lung. Este bine totusi sa fii atent mereu, pentru a nu fi pacalit de profitori. In plan amoros, traversezi o perioada frumoasa, linistita, cu satisfactii.
 

Horoscop lunar februarie 2011 Fecioara
 

Luna februarie este una dintre cele mai frumoase perioade din 2011, in ceea ce priveste viata sentimentala. Fecioarele singure isi intalnesc jumatatea, iar cele indragostite iau decizia de a se casatori. Este o perioada cu mari impliniri sub aspect sentimental, in care Fecioarele traiesc in special cu inima, nu cu mintea, asa cum ar face in mod obisnuit. In activitatea profesionala au loc unele schimbari, la care Fecioarele se adapteaza repede. Isi urmaresc in continuare scopurile, fara sa se abata de la drumul lor.
 

Horoscop lunar februarie 2011 Balanta
 

Pentru Balante, luna februarie poate reprezenta o perioada cu multe realizari in plan profesional. Balantele trebuie sa fie indraznete, sa faca exact ceea ce-si doresc si sa profite de atuurile si aptitudinile pe care le au. Relatiile bune cu diversi colaboratori, propria imaginatie, curajul sunt cateva dintre acele aspecte care le pot fi de folos. Cu banii, Balantele stau destul de bine. Acestia intra in cont in mod regulat. Pe termen lung, nativii zodiei ar putea sa-si faca unele planificari.
 

Horoscop lunar februarie 2011 Scorpion
 

In februarie, Scorpionii sunt deosebit de preocupati de viata de cuplu. Isi petrec mai mult timp cu partenerul lor, sunt atenti si indatoritori. In timpul care le ramane, este recomandat sa mearga sa faca sport, pentru a se mentine in forma. In ceea ce priveste banii, situatia nu este dintre cele mai satisfacatoare. Scorpionilor li se recomanda sa fie foarte prudenti si sa nu-si asume riscuri. Banii sunt putini si exista posibilitatea unor pierderi.
 

Horoscop lunar februarie 2011 Sagetator
 

Chiar daca intampini unele greutati in plan profesional, acestea nu sunt atat de mari. Luciditatea si rabdarea sunt atuuri esentiale pentru a depasi micile probleme aparute la locul de munca. Exista obstacole care apar si care nu au nicio legatura cu tine. Cu sanatatea situatia este oarecum duplicitara: poti fi cand extrem de energic, cand te simti rau si nu ai chef de nimic. De aceea este bine sa nu faci niciun fel de excese si sa nu-ti supui corpul la chestii extreme. Efortul mare si surmenajul iti pot crea neplaceri.
 

Horoscop lunar februarie 2011 Capricorn
 

In plan amoros, februarie reprezinta o perioada cu suisuri si coborasuri. Au loc unele discutii si conflicte in cuplu, dar nu este vorba despre nimic serios. Mai degraba, Capricornii se opun partenerului de viata ca sa aiba motive de reconciliere , in saruturi si momente pline de tandrete. In activitatea profesionala, iti petreci timpul lucrand la tot felul de proiecte. Poti avea realizari care sa-ti aduca unele satisfactii in aceasta perioada.
 

Horoscop lunar februarie 2011 Varsator
 

Iti doresti sa imbunatatesti nivelul de confort al casei tale. Te gandesti la unele modificari si schimbari si nu duci lipsa de resurse financiare pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, nu este recomandat sa cheltuiesti toti banii si nici sa faci imprumuturi pe o perioada foarte lunga de timp. In plan amoros ai parte de o perioada foate frumoasa, cu impliniri de ordin sentimental. Esti sarmant si selectiv, asa ca, desi ai multi pretendenti, cu greu reuseste sa-ti pice cineva cu tronc sau sa te multumeasca pe deplin.
 

Horoscop lunar februarie 2011 Pesti
 

In activitatea profesionala te confrunti cu situatii dificile, insa ai toate atuurile pentru a depasi astfel de momente. Este bine sa actionezi cat mai curand, pentru a taia raul din radacina. In cazul in care esti mai nervos decat de obicei, iti poti consuma energia negativa prin sport. Dispui de bani, insa iti place sa cheltuiesti. Din fericire pentru tine, resursele materiale sunt numeroase. Cu toate acestea, niciun sac nu este fara fund, asa ca nu-ti forta norocul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului