Horoscop zilnic

#predictii ianuarie 2010 #predictii #horoscop #horoscop lunar #horoscop ianuarie 2010

Horoscop lunar: horoscopul lunii ianuarie 2010

Horoscopul lunii ianuarie aduce vesti bune pentru nativii celor 12 zodii. Multi dintre ei petrec momente frumoase alaturi de cei dragi si fac planuri cu persoana iubita. Ianuarie este totodata o luna foarte solicitanta in plan profesional.

Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pentru prima luna din 2010, citeste predictiile mai jos.

Horoscop lunar Berbec ianuarie 2010

In ianuarie, ai parte de o perioada frumoasa in plan sentimental. Daca ti-ai facut planuri cu persoana iubita, acestea iti vor reusi. Daca intentionezi sa cuceresti pe cineva, farmecul tau deosebit nu va da gres. In cazul in care esti singur, trebuie doar sa iesi in lume si sa fii tu insuti, pentru a cunoaste pe cineva.

Din a doua saptamana a lui ianuarie ar trebui sa eviti cheltuielile excesive. In aceasta perioada, resurse tale financiare sunt limitate. La sfarsitul lunii, prietenii te cauta pentru o reuniune cu cei dragi. Persoanele care tin la tine iti dovedesc atasamentul lor sincer. Exista insa si oameni care te vor dezamagi sau care isi vor da arama pe fata. Nu este cazul sa te consumi. Este suficient sa-i scoti din viata ta.

Horoscop lunar Taur ianuarie 2010

La inceputul si la mijlocul lunii ianuarie, Taurii au mare succes atat la sexul opus, cat si in general, cu cei din jur. Stralucesc in societate si se folosesc cu succes de armele lor de seductie. Cu toate acestea, nu este exclus ca Taurii sa intalneasca si unele situatii dificile, carora va trebui sa le faca fata. In astfel de momente, ceea ce conteaza cu adevarat este ca Taurii sa-si urmeze principiile, asa cum au facut-o mereu.

In cursul lunii ianuarie, nativii zodiei primesc unele vesti foarte bune de la o persoana de departe. Se poate ca un simplu telefon sa le aduca zambetul pe buze si sa-i optimizeze. In cazul in care nu stau foarte bine cu banii, Taurii ar trebui sa-si calculeze cheltuielile pana la finalul acestei luni, pentru ca in ultimele zile din ianuarie sa nu se trezeasca intr-o situatie delicata.

Horoscop lunar Gemeni ianuarie 2010

In aceasta luna, te bucuri de popularitate, atat in randul prietenilor, cat si in alte cercuri. Te distrezi, iesi in lume, cunosti oameni. Prietenii ar putea sa-ti faca cateva propuneri interesante. Daca trebuie sa iei o decizie in privinta activitatii profesionale, ti se va cere sa faci acest lucru pe la sfarsitul lui ianuarie. Nu este recomandat sa te grabesti.

In ceea ce priveste latura sentimentala, privesti dragostea ca pe o gluma. In cazul in care ai deja o relatie, ar trebui sa te feresti de infidelitati daca iti mai doresti sa-ti pastrezi partenerul alaturi. In cazul in care esti singur, exista mari sanse sa cunosti pe cineva. Dupa a doua jumatate a lunii incepi sa intelegi mai bine ceea ce simti si sa apreciezi ceea ce ti se ofera. Ianuarie poate fi o luna romantica, daca stii sa profiti de ea.

Horoscop lunar Rac ianuarie 2010

In ianuarie, dai dovada de multa intelegere. Reusesti sa privesti in interiorul oamenilor, ghicind firea umana cu ajutorul intuitiei. Cu cat vezi mai multe, cu atat devii mai recunoscator pentru ceea ce ai. Acesta este un lucru bun si intelept.

La jumatatea lunii, prietenii te cauta pentru o intalnire. In cazul in care nu le raspunzi sau nu esti disponibil, acestia insista, dar in final, numai de tine depinde daca vei da un semn de viata sau nu. In plan profesional, dai dovada de creativitate in ultimele zile din luna. Tot atunci se poate sa aiba loc unele evenimente mai putin placute, la locul de munca. Nu te enerva. Trebuie sa cauti solutii pentru astfel de situatii si sa-ti pastrezi calmul. In cele din urma, lucrurile se pot rezolva.

Horoscop lunar Leu ianuarie 2010

Daca ai o relatie stabila , in ianuarie poti trai momente pline de romantism alaturi de persoana iubita. Ati putea chiar sa plecati undeva departe, pentru o noua luna de miere. Daca insa nu stii foarte bine ce-ti doresti, ai grija ce spui si ce faci si fii onest in actiunile tale. Prima luna a lui 2010 poate insemna si inceputul unei noi relatii. Se poate ca persoana pe care o intalnesti sa fie chiar cea la care visezi.

In plan profesional, ai un program incarcat, cu o multime de intalniri. Trebuie sa stii sa profiti de ceea ce ti se ofera. Va fi nevoie de unele compromisuri, pentru a pastra o relatie buna cu colaboratorii. Chiar daca uneori iti pierzi entuziasmul, este bine sa stii sa te automotivezi si sa privesti mereu inainte, spre scopul propus.

Horoscop lunar Fecioara ianuarie 2010

Pentru tine, luna ianuarie inseamna un program foarte incarcat. Este nevoie sa-ti organizezi foarte bine timpul. La serviciu superiorii cer multe de la tine. Se poate sa “intri in paine” chiar din primele zile ale lunii, insa efortul tau va fi recompensat, chiar daca unii sunt inca in concediu sau continua sa se distreze. Nativii zodiei care aveau unele nelamuriri asupra uneia sau alteia dintre ariile existentiale, vor avea o perspectiva mai clara pana la sfarsitul lunii.

Daca ai avut probleme say nemultumiri in viata amoroasa , acum lucrurile incep sa se rezolve si iti va reveni si tie zambetul pe buze. Daca esti singur, forta ta de seductie nu va ramane fara urmari, trebuie doar sa te decizi pe cine alegi. In a doua parte a lunii, un eveniment neprevazut te ia prin surpridere. Chiar daca la inceput pare ceva serios, ai putea sa intorci lucrurile in favoarea ta. Trebuie doar sa stii sa profiti de ocaziile care ti se ofera.

Horoscop lunar Balanta ianuarie 2010

Incepi luna in forta, in ceea ce priveste activitatea profesionala. Dai dovada de o mare creativitate la locul de munca. Castigi bani inca din prima saptamana a lunii, dar ar fi bine sa nu-i cheltuiesti pe toti pana in februarie. Vei mai avea nevoie de ceva resurse financiare si la sfarsit de luna. Pentru a profita de sansele oferite acum trebuie sa adopti o atitudine obiectiva.

Timul liber ti-l petreci in compania persoanelor dragi. Ai putea sa faci ceva mai multa miscare, pentru a te mentine in forma. Nu incerca sa-i multumesti mereu pe toti cei din jur, deoarece acest lucru nu este cu putinta pentru nimeni. Daca ai o relatie stabila, te bucuri in continuare de armonie in viata sentimentala. Daca esti singur, luna aceasta ar putea avea loc tot felul de complicatii. Ramai cu picioarele pe pamant pentru a nu suferi o deziluzie mai tarziu.

Horoscop lunar Scorpion 2010

In ianuarie ai o multime de obligatii. Pe de alta parte, luna aceasta se ivesc si oportunitati de dezvoltare profesionala . Ai idei bune, pe care le poti face cunoscute. Este bine sa fructifici contactele, deoarece multe oportunitati de acolo vin. Foloseste-te la maxim de ceea ce ti se ofera acum si lasa-te ajutat. Pentru a-ti duce la indeplinire scopul, pe drum este bine sa accepti sprijinul altor persoane si sa nu te incapatanezi sa faci totul singur.

Multe lucruri iti trec pe la urechi in aceasta luna. Astrele iti recomanda sa nu vorbesti despre ceea ce auzi. Luna ianuarie este si o perioada buna in plan amoros, indiferent daca ai deja o relatie sau nu. In primul caz, iti poti exprima cu usurinta cele mai profunde sentimente fata de partener. Nu este exclus sa te decizi sa te casatoresti, daca nu esti deja. In al doilea caz, poti cuceri persoana care ti-a starnit interesul si numai de tine depinde daca noua relatie va ramane o aventura frumoasa sau va evolua intr-o relatie serioasa.

Horoscop lunar Sagetator 2010

Daca ai o relatie stabila, in ianuarie toate gesturile tale frumoase vor fi recompensate prin intelegere si atentie din partea persoanei iubite. In cazul in care apar conflicte cu partenerul de viata, incearca sa le atenuezi. Daca esti singur, pana la jumatatea lui ianuarie te intretii cu unele aventuri mai mult sau mai putin interesante. Pana la sfarsitul lunii, insa, se poate ca o relatie care a inceput superficial sa devina din ce in ce mai serioasa.

In ianuarie esti cautat de toti prietenii si primesti invitatii la petreceri. Daca ai avut probleme cu banii, vei reusi sa rezolvi lucrurile in prima saptamana a lunii. Esti foarte ambitios la locul de munca, dar uneori nu judeci lucrurile corect, prin urmare ar trebui sa vorbesti mai putin si sa asculti mai mult. Excelezi in activitatile care iti solicita spiritul creativ.

Horoscop lunar Capricorn 2010

In ianuarie, iti vei rezerva putin timp pentru a sta cu familia. Daca te-ai indepartat o vreme de partenerul de viata, acum este un moment bun pentru a te apropia din nou de el. In cazul in care esti singur, se poate sa te iluzionezi cu o relatie imposibila. Este recomandat sa lasi timpul sa treaca pentru a cunoaste mai bine acea persoana. Iti vei da seama, apoi, daca este cazul sa continui sa nu.

Vei fi destul de ocupat si in 2010, cand inchei prima luna tot cu gandul la serviciu. Daca ai muncit cu spor in ultima luna din 2009, vei primi recompensa cuvenita chiar din primele zile ale lui ianuarie. Cu toate acestea, nu totul merge ca pe roate la serviciu. Lucrurile intarzie sa se intample asa cum ar fi trebuit. Nu lua decizii atata timp cand nu esti foarte sigur ca stii ceea ce vrei.

Horoscop lunar Varsator ianuarie 2010

In ianuarie prietenii iti cauta compania. Va trebui sa-ti faci loc in program pentru cei dragi, insa nu-ti fa griji. Lumea te iubeste si te admira. Ai parte de o luna in care te simti foarte bine in propria piele. Esti entuziast, romantic, optimist. Se poate chiar sa te ocupi de acte caritabile , care te implu de o energie benefica. In ianuarie ai putea sa te indragostesti, chiar daca acum ti se pare foarte putin probabil.

Faci tot posibilul pentru a-ti duce la indeplinire proiectele profesionale. Chiar daca esti gata sa treci de orice obstacol, nu este indicat sa grabesti lucrurile. Reusitele de care ai parte nu inseamna o siguranta pe termen lung. Trebuie, asadar, sa fii prudent si sa continui sa depui eforturi. Fa-ti un program echilibrat, cu ore de somn bine stabilite. Numai astfel vei avea suficienta energie pentru a face ceea ce ti-ai propus.

Horoscop lunar Pesti ianuarie 2010

Dai dovada de creativitate inca din primele zile ale lui ianuarie. Ai mai multa incredere in tine si, astfel, mai multe sanse sa te afirmi profesional. Daca insa succesul tau nemultumeste unele persoane, este bine sa ai grija ce spui, pentru a nu provoca conflicte inutile. Cu banii stai bine in aceasta luna. Ai putea sa faci unele economii, in loc sa mergi prea mult prin magazine. Chiar daca ti se pare un efort foarte mare, te vei bucura mai tarziu de alegerea facuta.

Esti generos cu cei dragi. Pentru a-ti pastra un moral ridicat, este bine sa petreci timpul in compania persoanelor pozitive. Ai unele momente in care te cuprind ganduri rele si acest lucru trebuie combatut. In relatia de cuplu se impune o discutie deschisa. Numai astfel vei putea gasi o solutie la problemele care tot apar intre tine si partener.

Citeste Horoscopul anului 2010 aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului