Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #berbec #taur #gemeni #rac #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti #horoscop 2011

Horoscop lunar: horoscopul lunii ianuarie 2011

2011 anunta un inceput de an in care nativii celor 12 zodii privesc viata printr-o lentila extrem de subiectiva. Multi dintre ei sunt posaci si nemultumiti, indiferent ca au sau nu motive reale. Este recomandata o atitudine realista asupra situatiilor care apar in prima luna a lui 2011.  In aceasta perioada, pentru multi apar oportunitati de dezvoltare si realizare, pe care trebuie doar sa le prinda din zbor si sa le transforme in fapte concrete.

Horoscop lunar ianuarie 2011 Berbec
 

Este bine sa incepi anul in forta. Trebuie sa lupti impotriva tendintei de a te retrage in tine si sa privi viata prin lentile intunecate. Situatia nu este chiar atat de rea. Comunica cu cei din jur, stabileste niste relatii si evita conflictele de orice fel. Daca esti cu adevarat atent la persoanele de langa tine, ai putea avea surprize placute in ianuarie. Chiar poti sa inveti lucruri de folos de la oameni carora nu le acordai nicio atentie pana acum.
 

Horoscop lunar ianuarie 2011 Taur
 

La inceput de an, te gandesti foarte mult la ceea ce ar putea sa fie, in loc sa-ti canalizezi atentia asupra prezentului. Nici macar nu ai vreo gandire pozitiva , astfel incat ar fi bine sa muncesti putin cu tine, pentru a schimba acest lucru. Ai foarte mare grija cum te porti cu cei din jur si mai ales ce spui, deoarece in ianuarie tinzi sa scoti tot soiul de porumbei pe gura, iar regretele tardive pot sa fie complet inutile.
 

Horoscop lunar ianuarie 2011 Gemeni
 

Incepi anul cu dreptul. Esti intr-o dispozitie buna, ai energie si reusesti sa te folosesti de intiuitie pentru a lua cele mai bune decizii. Ai putea sa imbunatatesti o stare de lucruri, intr-o situatie care nu te multumeste deloc. Tocmai pentru ca ai capacitatea de a schimba cursul evenimentelor ar trebui sa profiti de acest lucru. In timpul liber care iti ramane incearca sa faci putin sport, fara sa soliciti excesiv organismul. Te vei mentine intr-o stare fizica si psihica foarte buna.
 

Horoscop lunar ianuarie 2011 Rac
 

Incearca sa te odihnesti mai mult in prima luna din an, deoarece ai acumulat oboseala, iar noptile nedormite nu te ajuta deloc. In relatiile cu cei din jur este recomandat sa fii cat mai flexibil, deoarece numai astfel iti poti atinge scopurile. Sau, cel putin, asa vei reusi sa mentii un echilibru. Situatiile pe care le intampini in aceasta perioada pot parea destul de dificile, dar in realitate se poate sa le privesti subiectiv.
 

Horoscop lunar ianuarie 2011 Leu
 

In general, tu mergi pe principiul “totul sau nimic”. Din pacate, in prima luna a noului an un astfel de mod de gandire nu-ti aduce decat dezavantaje. De aceea, in ianuarie este recomandat sa eviti cu orice pret extremele, indiferent de situatie. De asemenea, fa un efort pentru a pastra o atitudine cat se poate de lucida in ceea ce priveste lucrurile care se intampla acum. Luna ianuarie reprezinta o perioada buna pentru a petrece putin timp cu tine insuti si a-ti raspunde la unele intrebari care te framanta.
 

Horoscop lunar ianuarie 2011 Fecioara
 

Se poate ca in ianuarie sa astepti sa se intample ceva important, poate un eveniment care ti-ar aduce mare fericire. Slabe sanse sa fie asa. Cu toate acestea, in jurul tau sunt un milion de lucruri pe care merita sa fii recunoscator. Profita de toate momentele frumoase de care ai parte, deoarece nimeni nu-ti va oferi deodata un kilogram de fericire. In relatiile cu persoanele care nu iti sunt foarte apropiate ar fi indicat sa dai dovada de prudenta.
 

Horoscop lunar ianuarie 2011 Balanta
 

In ianuarie tinzi sa dai vina pe altii pentru nemultumirile tale: pe partener, pe destin, pe oamenii din jurul tau. Ar fi bine sa-ti asumi responsabilitatea pentru faptele tale si sa iei masuri pentru a indrepta situatiile care nu-ti plac. In ceea ce priveste sanatatea, tinzi sa faci tot felul de excese, iar deciziile pe care le iei sau actiunile intreprinse nu te ajuta deloc. Este momentul sa te ingrijesti mai mult de sanatatea ta.
 

Horoscop lunar ianuarie 2011 Scorpion
 

Lucrurile care iti reusesc cel mai bine in ianuarie 2011 sunt cele pentru care esti dispus sa faci un efort. Nu trata cu superficialitate nicio situatie care este importanta pentru tine, deoarece nimic nu-ti pica din cer. Mai putin in ceea ce priveste latura sentimentala, unde ai noroc si unde lucrurile merg foarte bine. Ai grija de prieteni, ofera-le atentia si afectiunea ta, pentru ca acestia sa-ti fie si ei, la randul lor, prieteni atunci cand ai nevoie.

 

Horoscop lunar ianuarie 2011: Sagetator
 

Esti deosebit de competitiv in aceasta perioada, in activitatea profesionala. Vrei cu orice pret sa-ti atingi scopul si esti dispus sa faci orice efort pentru acest lucru. In general, perspectiva este buna, insa exista totusi posibilitatea sa intampini obstacole fie venite din exterior, fie aparute ca urmare a unor decizii sau actiuni din trecut. In plan amoros esti destul de schimbator, astfel incat persoana iubita cu greu iti va intra in gratii. In a doua parte a perioadei se intampla lucruri care iti fac placere, atat in plan fizic, cat si sentimental.

 

Horoscop lunar ianuarie 2011 Capricorn
 

In prima luna din 2011, tinzi sa te concentrezi asupra lucrurilor care te nemultumesc. Se poate sa experimentezi chiar si sentimentul invidiei, insa, desigur, el nu-ti va face deloc bine. In anumite cazuri, se poate sa pierzi unele lucruri in aceasta perioada si nu prea te vei acomoda cu aceasta realitate. Cu cat vei lucra mai mult cu tine insuti pentru depasirea acestor momente, cu atat iti vei oferi mai rapid sansa de a avea din nou noroc. Ocupa-te cu gesturi caritabile, daca ti se ofera ocazia. Te vor umple de energie pozitiva, care poate sa-ti fie de ajutor pe termen lung.
 

Horoscop lunar ianuarie 2011 Varsator
 

Inceputul de an ar trebui sa-ti aduca satisfactii, deoarece ai sanse sa realizezi lucruri deosebite. Cu toate acestea, persisti intr-o gandire negativa. Trebuie sa faci un efort si sa uiti cat mai repede lucrurile neplacute, pentru a profita de momentele frumoase de care poti avea parte acum. Evita excesele de orice fel si fii atent la oportunitatile care apar pe parcurs. In cazul in care iti faci unele planuri, ai grija ca acestea sa fie unele realiste.
 

Horoscop lunar ianuarie 2011 Pesti
 

Chiar daca esti genul de persoana care isi foloseste imaginatia tot timpul, indiferent de situatie, in ianuarie 2011 se poate ca luciditatea sa fie cel mai bun aliat al tau. Fa tot posibilul sa tratezi fiecare situatie intr-un mod realist. Tot in aceasta perioada iti vei face de cap din punct de vedere sexual, culinar si nu numai. Insa excesele tale pot avea urmari neplacute, astfel incat ar fi mai bine sa te infranezi. Pe de alta parte, daca simti ca pici in borcanul cu melancolie, atunci ar fi mai bine sa gusti viata din plin si sa lasi deoparte gandurile negre, care sunt mai mult sau mai putin justificate.
 

Citeste Marele Horoscop 2011 pentru a afla toate detaliile despre ceea ce-ti rezerva astrele in noul an!


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top