Horoscop zilnic

#horoscop iulie 2009 #horoscopul lunii iulie 2009 #horoscop lunar

Horoscop lunar: horoscopul lunii iulie 2009

Horoscopul lunii iulie promite noutati nativilor celor 12 zodii, atat pe plan personal, cat si profesional. Pentru majoritatea, oportunitatile legate de cariera sunt inca prezente, insa principalul atuu pe care trebuie sa-l aiba este sa stie cum sa lucreze intr-o echipa. Al doilea lucru de care este bine sa tina cont il reprezinta obiectivitatea si lipsa emotiilor in deciziile profesionale si in comportamentul fata de colegi.

Nici cu dragostea nu stau rau nativii celor 12 semne zodiacale, mijlocul verii aducandu-le o serie de intalniri amoroase si momente de implinire. Unii vor sti sa se bucure de ceea ce au si sa incerce sa rezolve intr-un mod matur problemele de cuplu. Altii se vor arunca intr-un vartej de trairi intense, bazate pe porniri pasionale, negative sau pozitive.

Iata in continuare ce-ti rezerva astrele in luna iulie 2009 , in functie de zodia ta:

 

Horoscop lunar Berbec - iulie 2009

Luna iulie iti aduce aminte de unele greseli din trecut, pe care le-ai facut din cauza ca ai privit lucrurile intr-un mod nerealist. Ai tendinta sa te inchizi in tine si sa verifici de doua ori inainte de a mai spune sau a mai face ceva. Cu toate acestea, in tacerile tale se ascunde aceeasi inclinatie spre visare. Daca ai de terminat unele proiecte in aceasta luna, nu pierde vremea gandindu-te la ceea ce ar fi putut sa fie. Oricat de seducatoare sunt fantasmele tale, in final tot cu realitatea te vei confrunta.

Si pe plan amoros esti vulnerabil in fata farmecelor unei persoane de sex opus, care insa se pare ca nu ti se potriveste deloc. Exista mari sanse sa te indragostesti sau cel putin va exista o atractie fizica foarte puternica. Daca insa relatia ta este solida, vei reusi in iulie sa te deschizi mai mult fata de partener, exprimandu-ti afectiunea, gandurile si nevoile.

Horoscop lunar Taur - iulie 2009

In a doua luna a verii ti se deschid sanse de realizare pe plan profesional, daca esti pregatit sa-ti asumi unele riscuri. Esti creativ si increzator in fortele proprii. Se poate sa faci unele calatorii pentru a realiza ceea ce ti-ai propus. Daca va fi necesar sa inveti alte metode de lucru sau sa adopti noi proceduri sau sa asimilezi diverse cunostinte, fii deschis si nu lasa sa treaca pe langa tine aceste ocazii.

Pe plan amoros, in iulie nu prea esti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul de viata. Va trebui sa gasesti o metoda de a rezolva problemele de cuplu, in special in a doua parte a lunii. Din fericire, nu este vorba despre lucruri grave. Daca insa te-ai gandit foarte serios la despartire in ultima vreme, sunt toate sansele ca in iulie sa faci acest pas decisiv. Daca esti singur, luna iti aduce o noua relatie, incitanta si pasionanta, asa cum iti place tie.

Horoscop lunar Gemeni - iulie 2009

In luna iulie ti se deschid orizonturi noi pe plan profesional. Se poate sa fii trimis in mai multe calatorii, in cursul carora te vei perfectiona. Vei fi mai putin ocupat cu sarcinile obisnuite, pentru ca activitatea didactica trece acum pe primul plan. Profita de libertatea de care dispui pentru a te organiza mai bine si a-ti face un plan pe termen lung. Oricat de frumoasa este situatia actuala, nu trebuie sa dai impresia de comoditate sau de multumire de sine, deoarece este foarte primejdios.

In aceasta vara te simti mai atragator, mai fermecator, mai interesant si chiar asa te si privesc persoanele din jur. Ai toate sansele sa faci cuceriri in iulie. Reusesti sa te prezinti intr-o lumina favorabila si numai de tine depinde cum se vor desfasura lucrurile. Este recomandat sa tratezi cu toata seriozitatea persoanele care par sa tina la tine si care ti-au starnit si tie interesul.

Horoscop lunar Rac - iulie 2009

Luna iulie este o perioada profitabila pe plan profesional, daca stii cum sa-ti joci cartile. Ti se dau mai multe sarcini. S-ar putea ca unele dintre initiativele tale sa fie respinse de catre superiori. Fa tot posibilul sa fii diplomat si moderat in comportament, orice ai gandi sau ai simti. Este important sa-ti pastrezi calmul si luciditatea, indiferent de nemultumiri. Nu este recomandat sa iei decizii foarte importante legate de locul de munca daca aceste decizii nu sunt luate intr-un mod deplin rational.

Daca ti se pare ca viata de cuplu a devenit anosta, poti face ceva pentru a aduce un strop de savoare si de noutate. Din experienta stii ce sa faci pentru a imbunatati timpul petrecut impreuna cu persoana iubita. Daca insa esti singur, s-ar putea ca in iulie sa traiesti o noua poveste de dragoste. Este vorba mai mult de ceva de moment, insa clipele petrecute impreuna vor fi suficient de intense pentru a te imbogati interior.

Horoscop lunar Leu - iulie 2009

Daca ai vreo iubire secreta, in iulie aceasta relatie iese la iveala. Este o luna destul de incarcata emotional, cu suisuri si coborasuri. In cazul in care ai o relatie stabila, se poate sa te indragostesti de altcineva si sa-ti urmezi impulsurile erotice. Pe de alta parte, in aceasta luna cuceririle sunt nenumarate si printre ele se poate ivi persoana pe care ai asteptat-o toata viata. Este bine sa fii foarte atent la ceea ce se intampla in jurul tau si la felul in care reactionezi.

Succesul profesional vine in iulie numai daca te vei multumi sa activezi in spatele scenei. Nu cauta sa fii in centrul atentiei, incearca sa treci nevazut si sa-ti faci treaba fara a starni valuri. Ai mare grija sa mentii relatii cordiale cu superiorii si colegii de lucru, deoarece aceste legaturi sunt deosebit de importante in ascensiunea ta. Evita sa stai in lumina reflectoarelor si fii cat mai binevoitor. Gesturile egoiste sunt taxate imediat de colaboratori si colegi.

Horoscop lunar Fecioara- iulie 2009

Pe plan amoros, luna iulie este destul de promitatoare. Daca ai deja o relatie, te vei bucura de stabilitate. Nu se intampla nimic spectaculos, dar nici nu iti doresti asa ceva. Savurezi linistea de care ai parte si primesti cu placere dovezile de afectiune din partea persoanei iubite. Daca insa esti singur, in iulie iti vei face de cap. Aventurile nu te vor ocoli, pe care le vei imbratisa cu bucurie, mai ales ca vei avea parte de o multime de momente pline de pasiune. Nu este insa vorba despre relatii care sa devina serioase in timp. Mai degraba sunt experiente incitante, de care te bucuri pe moment.

La baza succesului profesional sta comunicarea, calitate pe care va trebui sa o demonstrezi in aceasta luna. Fa-ti ordine in idei si infraneaza-ti orice impulsuri. Subiectivitatea si emotivitatea nu te ajuta acum. Este foarte important sa accepti sa lucrezi in echipa, lasandu-i si pe altii sa-si aduca contributia. Daca ti se cere sprijinul, acorda-l fara probleme. Mai tarziu s-ar putea sa ai de castigat de pe urma bunavointei tale.

Horoscop lunar Balanta - iulie 2009

Luna iulie este o perioada buna pentru relatii, indiferent ca sunt unele vechi sau ca este vorba despre noi legaturi. Intalnesti diversi oameni si ai parte de mai multe experiente. Daca te confrunti cu probleme in viata sentimentala, ia lucrurile pe rand si nu incerca sa rezolvi rapid o problema care necesita o analiza aprofundata. Daca insa viata de cuplu te nemultumeste de multa vreme, exista posibilitatea unei despartiri. In cazul in care esti singur, vei avea parte de experiente pline de senzualitate.

Este o luna plina , cu activitati multiple. Va trebui sa faci fata responsabilitatilor profesionale si sa te ocupi si de familie. S-ar putea sa fie nevoie sa calatoresti in iulie. Daca vrei sa-ti asiguri succesul pentru proiectele in care lucrezi, va trebui sa-ti infranezi emotivitatea si sa-ti pastrezi calmul. Este o perioada in care ai posibilitatea sa faci schimbari majore pe plan profesional. In cazul in care iti doresti sa incepi o noua activitate, acest lucru este posibil.

Horoscop lunar Scorpion – iulie 2009

Cand vrei sa comunici ceva foarte important, in special in plan profesional, fa-ti ordine in idei si gandeste-te bine la ceea ce vrei sa spui. Cu cat te vei organiza mai mult, cu atat vei fi mai clar si mai convingator. In iulie apar oportunitati de realizare la locul de munca. Asimileaza noile cunostinte care sunt necesare pentru succesul proiectelor tale, adopta noile metode de lucru si fii deschis la tot ce apare in domeniul in care lucrezi. Calatoriile de interes profesional si detinerea unor cunostinte solide sunt deosebit de importante acum.

Daca nu ai inca pe nimeni, iesi in lume si participa la reuniunile, intalnirile si petrecerile organizate acum. Esti plin de farmec si ai toate sansele sa cunosti o persoana interesanta. Daca ai deja o relatie, in iulie te bucuri de stabilitate si armonie in viata de cuplu. Ai parte de impliniri atat la nivel sexual cat si afectiv. Petrece-ti timpul in compania persoanei iubite si colaboreaza cu aceasta, realizand impreuna cateva dintre proiectele tale personale.

Horoscop lunar Sagetator – iulie 2009

Esti plin de inspiratie in proiectul in care lucrezi si ai sanse sa realizezi ceea ce ti-ai propus in aceasta luna. Pe de alta parte, relatiile cu cei din jur, colegi sau colaboratori, pot avea de suferit daca nu esti dispus sa le acorzi atentie acestor persoane. Incearca sa pleci urechea mai mult la ceea ce ti se spune, deoarece poti afla lucruri care iti sunt de folos. Stapaneste-ti emotiile si nu te entuziasma pentru orice. Cu cat privesti situatia mai realist, cu atat elimini orice posibilitate de a te insela asupra oamenilor cu care lucrezi. Este o luna promitatoare, in care ai sansa sa-ti consolidezi pozitia profesionala.

Pe plan sentimental, esti pasional, entuziast si pornit pe cuceriri. Ai mari sanse sa cunosti o persoana deosebita, care sa te faca fericit. Daca exista deja cineva in viata ta, in iulie iti vei demonstra afectiunea mai mult ca de obicei si ii vei oferi persoanei iubite momente pasionale, pline de senzualitate, insa vei astepta sa primesti la fel de mult pe cat oferi. Nu vei avea insa nicio problema sa-ti seduci partenerul de viata, deoarece acesta nu va putea ramane indiferent in fata farmecului tau arzator.

Horoscop lunar Capricorn – iulie 2009

De succesul proiectelor tale depinde modul in care stii sa te folosesti de relatiile pe care le ai si de priceperea ta de a comunica cu oamenii. Nu te vei putea baza pe toata lumea si s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la un colaborator sau un coleg, insa, in acelasi timp, trebuie ca restul sa ramana multumiti. Din fericire, ai o gandire matura si un calm olimpian, astfel incat vei sti sa iei cele mai bune decizii. Daca ti se fac cateva oferte de proiecte, analizeaza-le cu multa atentie si nu-ti asuma riscuri inutile. Informatiile pe care le asimilezi acum iti vor fi curand de folos.

De maturitate dai dovada si in viata afectiva, unde vei intampina unele probleme. Te implici atat tu, cat si partenerul tau, in rezolvarea lor, iar acest lucru va ajuta sa va consolidati relatia si sa fiti mai apropiati. In cazul in care esti singur, luna iulie iti aduce cateva intalniri romantice. Sunt mari sanse sa fie vorba despre o persoana care ti se potriveste, insa relatia nu va merge struna de la bun inceput. Depinde de tine cat de mult oferi. Daca esti dispus sa faci eforturi, aceasta noua relatie poate fi una fericita.

Horoscop lunar Varsator – iulie 2009

Oricat de multe eforturi faci la locul de munca si oricat de sincer te daruiesti proiectului in care lucrezi, deocamdata meritele tale nu sunt recunoscute. Nu te descuraja. Foloseste-te de creativitatea ta si promoveaza-ti in continuare proiectele, deoarece acestea vor fi apreciate, insa mai tarziu. Este important sa accepti sa lucrezi in echipa si sa te automotivezi. Vei vedea ca aceasta calitate nu trece neobservata de catre superiori.

In viata sentimentala, risti sa fii dezamagit daca iti idealizezi partenerul de viata. In cazul in care esti foarte indragostit, este recomandat sa-ti infranezi entuziasmul si sa fii cat mai echilibrat, in masura posibilului. Daca insa relatia de cuplu nu te mai satisface, gandeste-te de doua ori inainte de a-i pune capat si incearca sa gasesti solutii pentru problemele voastre. Daca esti singur, luna iulie este o perioada frumoasa pentru tine, deoarece vei avea parte de o noua experienta, care te incita si care te face fericit. Nu este imposibil chiar sa-ti schimbi viata in urma intalnirii unei persoane deosebite, care devine pentru tine extrem de importanta.

Horoscop lunar Pesti – iulie 2009

Ideile pe care le ai pentru proiectele profesionale pot sa-ti fie de un real folos in iulie, insa numai daca acestea au utilitate practica. Nu duci lipsa de idei, insa este bine sa fii la curent permanent cu directia companiei pentru care lucrezi. Astfel, poti vedea clar daca exista o compatibilitate intre cele doua. Ai mari sanse sa te faci remarcat in aceasta luna, prin aptitudinile si initiativele tale. Poti profita de sansele oferite acum, insa succesul va veni numai daca vei pastra relatii cordiale cu colegii de munca si colaboratorii tai. Evita confictele de orice fel, altfel vei avea de suferit mai tarziu.

In viata sentimentala este o luna in care nu vei avea timp sa te plictisesti. Ai sanse sa intalnesti oameni noi si chiar sa te indragostesti. Este recomandata insa putina prudenta, mai ales in prima etapa a relatiei. Daca ai deja o relatie, nu te entuziasma pentru orice si nu-ti asuma responsabilitati pe care nu stii sigur ca vrei sa le duci la indeplinire. Exista mari sanse de iluzionare si autoiluzionare, astfel incat apar tot felul de discutii in contradictoriu si momente de tensiune. Incearca sa pastrezi un echilibru si evita excesele.

Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele anul acesta, citeste Horoscopul 2009 de pe acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului