Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscopul lunii iunie 2009 #horoscop iunie 2009 #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti #predictii iunie 2009

Horoscop lunar: horoscopul lunii iunie 2009

Inceputul verii aduce un suflu de prospetime in viata sentimentala . In majoritatea cazurilor, planul amoros este bine aspectat astral, cu sanse de a cunoaste o persoana speciala pentru cei singuri si cu o mai buna consolidare a relatiei, pentru cei in cuplu. Nici latura erotica nu ramane lipsita de evenimente. Nativii celor 12 zodii traiesc in iunie clipe pasionale alaturi de partenerii lor. Altii vor privi mai adanc in sine si vor descoperi lucruri despre propria lor persoana.

Iata in continuare ce-ti rezerva astrele, in functie de zodia in care te-ai nascut. 

Horoscop lunar Berbec - iunie 2009

In iunie simti o foarte mare nevoie de libertate. Prin urmare, nici nu-ti trece prin cap sa te “complici” cu o relatie stabila . S-ar putea totusi ca astrele sa se incapataneze si sa-ti scoata in cale jumatatea. Pe la jumatatea lunii, experientele de care ai parte sunt pline de fervoare, pasiune si placeri nebanuite. In special pe plan sexual te simti implinit. Tot ce ai de facut este sa te relaxezi si sa savurezi momentul.

In activitatea zilnica, luna aceasta te gandesti mai mult la detalii si nu actionezi cu usurinta, contrar obiceiului tau. Avand o imagine de ansamblu, iti este mai usor sa iei cea mai buna decizie. Te implici in proiecte noi pe care le si pui pe picioare rapid, dar este important sa nu sari peste etape. Pe la sfarsitul lui iunie gasesti o solutie practica la o problema cu care te confrunti de ceva vreme. In aceasta luna ai unele dispute in familie, pe care va trebui sa le rezolvi.

campie

Horoscop lunar Taur - iunie 2009

Desi incepi luna destul de apatic pe plan sentimental, nu inseamna ca la fel va fi si la finalul lui iunie. In prima parte a perioadei esti pasiv, timid sau oarecum distant. Din a doua jumatate a lui iunie lucrurile se precipita si exista posibilitatea sa te indragostesti. Vei dori cu toata fiinta ta sa traiesti clipa, sa te simti viu, fericit si implinit. Este important totusi sa nu-ti pierzi capul, pentru a nu avea parte de unele surprize mai putin placute.

Pe plan profesional, ai o luna plina, cu o agenda foarte incarcata. Numeroasele activitati pe care le desfasori te-ar putea epuiza, astfel incat ar fi bine sa-ti cunosti limitele. Din fericire, ai o colaborare fructuoasa cu persoanele cu care lucrezi, asadar te vei bucura de sprijinul lor. Demersurile pe care le faci acum, fie ele propuneri, fie diverse initiative sunt bine primite. Spre finalul perioadei ai putea lua decizii radicale legate de viata ta personala. 

Horoscop lunar Gemeni - iunie 2009

Daca vrei sa-ti imbunatatesti viata sentimentala, acest lucru este posibil numai daca esti atent la ceea ce se petrece in jurul tau. Cu un strop de imaginatie, magia ia nastere. In iunie ai toate sansele sa te indragostesti. Insa principala bucurie a ta va fi pe plan erotic, unde ai parte de experiente tulburator de frumoase. Ai insa grija totusi sa nu-ti consumi intreaga energie.

La locul de munca continui sa fii creativ, prietenos si sociabil. Este foarte important sa mentii relatii civilizate cu persoanele cu care colaborezi. In aceasta luna se poate sa ti se faca cateva propuneri, care de care mai flatante. Una dintre marile tale sanse o reprezinta calatoriile in interes de afaceri. In cazul in care iti creste statutul profesional, vei dispune si de mai multi bani. Pe acestia ii investesti intr-o afacere de proportii. In schimb, vei cere familiei sa faca economii, iar acest lucru nu este pe placul tuturor.

Horoscop lunar Rac - iunie 2009

Pe plan amoros, luna iunie este destul de complicata. Daca ai avut in trecut unele experiente care te-au dezamagit, acum incepi sa vezi luminita de la capatul tunelului. In schimb, daca ai o relatie veche, prea multe eforturi de a-i fi pe plac partenerului nu reprezinta cea mai buna strategie. Este important sa ramai cu picioarele pe pamant. In a doua jumatate a perioadei lucrurile se amelioreaza si reusesti sa comunici din nou cu persoana iubita.

Din punct de vedere profesional, ai tendinta sa te implici in mult prea multe proiecte, consumandu-ti energia cu lucruri care nu sunt chiar asa de importante. Odihneste-te mai mult si fa o selectie. Pe de alta parte, exista ocazii care apar periodic si de care poti profita. Pentru acest lucru, trebuie sa fii deschis si comunicativ. Cele mai bune rezultate le ai in proiectele in care te folosesti de inventivitate. Va trebui sa te acomodezi cu o noua situatie, la locul de munca. Vei avea, in orice caz, o noua perspectiva asupra viitorului tau profesional.

cele 12 zodii

Horoscop lunar Leu - iunie 2009

Esti destul de selectiv cand vine vorba despre posibili parteneri. Pe undeva, nu ai foarte mare incredere in bunele intentii ale persoanei care ti-a starnit interesul. Daca ai deja o relatie stabila, devii agresiv cu partenerul de viata si reusesti sa-l indepartezi. Este foarte important sa-ti stapanesti emotiile. Daca esti singur, luna aceasta ai putea sa cunosti pe cineva in cursul unei calatorii. Esti fermecator, ca de obicei, dar daca vei ceda ispitei, acest lucru numai tu il stii.

Pe plan profesional, dai dovada de multa subiectivitate si risti sa interpretezi unele lucruri sau situatii intr-o maniera eronata. Daca ti se fac propuneri de colaborare, abordeaza-le intr-un mod realist, obiectiv, observand plusurile si minusurile si nu lua o decizie pe moment. In relatiile cu cei din jur este important sa analizezi ceea ce vrei sa spui inainte de a vorbi, pentru ca unele cuvinte ii pot rani pe cei din jur. Cele mai frumoase experiente le ai in urma unei calatorii pe care o poti face in aceasta luna.

Horoscop lunar Fecioara - iunie 2009

Daca ai o relatie stabila, luna iunie este una satisfacatoare pe plan amoros. Te intelegi bine cu partenerul de viata, care se bucura de fidelitatea si intreaga ta atentie. Ai ocazia acum sa rezolvi impreuna cu el unele probleme cu care v-ati tot confruntat. Daca esti singur, in iunie atragi toate privirile si ai toate sansele sa cuceresti pe cineva. Este bine totusi sa fii prudent, pentru ca nu orice “peste” pescuit din balta merita cu adevarat atentia ta.

In restul timpului, te ocupi foarte serios de viitorul tau profesional. Privesti situatia intr-un mod realist si treci la actiune, odata ce ai toate datele in cont. Chiar este indicat sa actionezi metodic, pentru a nu pierde nimic din vedere. Esti hotarat in demersurile pe care le intreprinzi acum si actionezi in asa fel incat sa-ti atingi scopurile, pentru a avea un viitor mai bun. Ai sanse sa te dezvolti profesional. Succesul vine destul de usor in aceasta luna.

Horoscop lunar Balanta - iunie 2009

In iunie ai o viata sociala foarte intensa, cu numeroase iesiri in societate. De aceea, exista mari sanse sa cunosti pe cineva. Increderea in sine, sociabilitatea si numeroasele evenimente la care participi sunt toate atuuri de care te folosesti. Oricum, vei face tot posibilul pentru a iesi din rutia zilnica. Persoanele dragi te sustin si iti ofera toata afectiunea lor.

Pe plan profesional, ti se fac cateva propuneri. Nu toate sunt insa demne de incredere. Este bine, asadar, sa fii prevazator. In schimb, ai idei foarte bune pe care le poti pune in aplicatie cu usurinta. Cele mai bune rezultate le ai muncind in echipa. Te intelegi foarte bine cu lumea din jur. Exista in tine o voce interioara care iti spune ce trebuie sa faci, iar aceasta intuitie se dovedeste de mare folos, pentru ca astfel iei cele mai bune decizii.

Horoscop lunar Scorpion - iunie 2009

maci iunieDaca esti implicat intr-o relatie mai veche, in iunie te simti cumva incorsetat in responsabilitatile de cuplu. Simti nevoia sa te distrezi, chiar sa incerci si altceva, iar acest lucru, normal, nu-l face deloc fericit pe partener. Daca insa ai o relatie solida, atunci te vei bucura in continuare de armonie si stabilitate in viata amoroasa. In cazul in care inca nu ai pe nimeni, exista unele sanse sa intalnesti o persoana fermecatoare.

In privinta vietii profesionale, in iunie ai parte de unele realizari deloc de neglijat. Se concretizeaza proiectele la care ai lucrat, obtii rezultate bune si realizezi ceea ce ti-ai dorit. Prin urmare, exista ceva satisfactii de ordin profesional. Pe de alta parte, se poate sa te trezesti implicat in conflicte cu colegii, in urma unor discutii banale. Este foarte posibil sa fie vorba despre invidie din partea lor, dar ar trebui evitate astfel de momente. Simti ca ti se interpreteaza spusele si ca nimeni nu vrea sa te inteleaga cu adeavarat. In iunie, riscurile financiare sunt nerecomandate.

Horoscop lunar Sagetator - iunie 2009

In iunie, viata sentimentala este aducatoare de momente frumoase alaturi de persoana iubita. Aceasta este tandra, intelegatoare si foarte receptiva la gesturile tale. Daca insa ai o relatie nefericita de mai multa vreme, s-ar putea sa iei o decizie radicala, pentru a-ti putea vedea mai departe de viata. In cazul in care esti singur, in iunie exista sanse sa intalnesti o persoana de care sa te simti puternic atras. Este bine sa comunici si sa fii foarte atent la ceea ce lasi sa se inteleaga.

Un aspect pozitiv al acestei luni sta in calatorii. Ai putea pleca pe undeva, sa te rupi de rutina zilnica si sa te incarci cu energie pozitiva. La locul de munca este bine sa eviti cu orice pret conflictele. Daca ai gresit, recunoaste acest lucru. Pe termen lung, va fi mai bine asa. O atitudine moderata este cea mai buna solutie in acest moment.

Horoscop lunar Capricorn - iunie 2009

Daca inca nu ai gasit persoana potrivita, in iunie ai mari sanse sa o intalnesti. Esti destul de preocupat de implinirile de ordin amoros, sau cel putin de cele erotice. Prin urmare, imbratisezi orice sansa care ti se ofera. Daca ai insa o relatie stabila, vei continua sa te ocupi numai de bunastarea partenerului tau, fara a te lasa sedus de potentialii admiratori.

Ai o situatie financiara stabila. Totusi, activitatea pe care o desfasori nu pare sa te mai satisfaca. Exista momente in care nu-ti gasesti locul. Pe de alta parte, te implici in mai multe activitati decat iti permite timpul. Este bine sa tii cont de lucrurile prioritare si sa lasi restul pentru mai tarziu. In relatiile cu persoanele din jur ar trebui sa fii mai diplomat. Ai tendinta de a starni o furtuna intr-un pahar cu apa, lucru care numai tie iti dauneaza cu adevarat. Atuul tau major in aceasta luna este faptul ca reusesti sa pastrezi un echilibru intre viata de familie si responsabilitatile profesionale.

Horoscop lunar Varsator - iunie 2009

12 zodiiLuna aceasta ajungi pe cele mai inalte culmi ale trairilor erotice si sentimentale. Senzualitatea ta nu cunoaste margini, iar puterea de seductie actioneaza chiar si atunci cand nu-ti dai seama. Vei dori cu ardoare sa fii fericit si sa gusti din placerile iubirii carnale, implicandu-te trup si suflet in relatie. Daca ti se cere sa faci unele concesii, vei reactiona foarte violent. Stii perfect ce vrei si nu vei lasa pe nimeni sa te opreasca. Este bine sa-ti infranezi pornirile violente in dragoste. Daca intentionezi sa sucesti mintile cuiva prin stralucirea mintii tale si unduirea trupului, vei sfarsi prin a te indragosti tu insuti de acea persoana.

In iunie trebuie sa actionezi intr-un mod organizat, sa fii atent la detalii si sa nu-ti asumi mai multe responsabilitati decat esti in stare sa duci. Exista lucruri care te depasesc, fie din lipsa de experienta, fie din lipsa de timp. Nu are rost sa crezi ca le vei putea face pe toate. Pe plan profesional te afli pe drumul cel bun, insa este bine sa te feresti de invidia acelora care nu suporta sa vada realizarile tale.

Horoscop lunar Pesti - iunie 2009

Viata sentimentala este aducatoare de neintelegeri si dispute cu persoana iubita. Aceasta nu pare sa mai comunice cu tine cu adevarat si exista tot felul de confuzii si nemultumiri. Trebuie sa ai rabdare sa o asculti, pentru ca numai astfel vei gasi un numitor comun. Daca esti singur, sansele sa intalnesti pe cineva nu se vor lasa asteptate. Apar tot felul de intalniri interesante, din care vei avea de ales.

In iunie te ocupi mai mult de organizarea banilor si iti faci unele planuri de investitii. Este bine sa ramai cu capul pe umeri in domeniul financiar. Vei munci foarte mult in aceasta luna, ai o lista incarcata de taskuri, dar acest lucru te avantajeaza. Foloseste-te de inventivitatea ta obisnuita si adu un suflu nou in proiectul in care lucrezi. Va fi apreciat si chiar s-ar putea sa te surprinzi pe tine insuti. Putina modestie si un oarecare tact nu sunt deloc de neglijat in raporturile cu persoanele cu care colaborezi.

Daca vrei sa afli cum iti va merge in urmatoarele 3 luni, citeste articolul Ce-ti rezerva astrele pentru vacanta de vara 2009 .

Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele anul acesta, citeste Horoscopul 2009 de pe acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului