Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscopul lunii mai 2009 #horoscop mai 2009 #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Horoscop lunar: horoscopul lunii mai 2009

Horoscopul lunii mai anunta schimbari pe plan profesional. Pentru unii nativi se anunta realizari deosebite, dar care sunt posibile numai cu foarte multa munca. Pentru altii, luna mai aduce oportunitatea de a pune bazele unei pozitii privilegiate care va fi obtinuta mai tarziu. Aceste eforturi vor fi necesare si in dragoste, unde nimic nu este posibil fara putina bunavointa din partea nativilor celor 12 zodii.

Iata in continuare ce-ti rezerva astrele, in functie de zodia in care te-ai nascut. 

 

Horoscop lunar Berbec - mai 2009

Luna mai iti aduce realizari considerabile pe plan profesional. Daca ti s-a dat de finalizat un proiect dificil, acum este momentul sa ataci, deoarece astrele sunt de partea ta si victoria, foarte aproape. Nu va fi deloc usor, deoarece apar piedici, intarzieri sau pur si simplu starnesti invidii si ti se pun bete in roate. Pe de alta parte, vei primi ajutor de la persoane influente. Si poti reusi chiar si singur, deoarece ai idei stralucite si o mentalitate de cuceritor.

In viata sentimentala se anunta noi inceputuri. Daca ai deja o relatie stabila, vei sterge cu buretele ceea ce nu mergea si vei cladi pe o baza mai solida. Daca esti singur, s-ar putea sa te indragostesti si sa renunti la libertatea ta pretioasa.

Horoscop lunar Taur - mai 2009

Horoscopul lunii mai te face mai atent fata de oamenii aflati in suferinta sau fata de cei mai putin norocosi. Te revolta orice nedreptate din jurul tau si se poate chiar sa te implici intr-o actiune caritabila. Iti organizezi astfel timpul incat sa te imparti intre viata profesionala, familie si aceste proiecte umanitare.

In plan sentimental farmecul tau puternic nu lasa pe nimeni indiferent si se prea poate sa faci o serie de cuceriri. Cate vor fi, depinde in mare parte de tine. Una dintre acestea devine serioasa, indiferent de cat de superficiale au parut lucrurile la inceput. Daca totul merge bine, nu-i deloc imposibil sa-ti faci planuri de casatorie .

Horoscop lunar Gemeni - mai 2009

In mai viata nu va fi usoara pentru tine, din anumite puncte de vedere. S-ar putea sa te intrebi de ce trebuie sa ti se intample tie, de ce atatea obstacole sau probleme. Te implici prea mult si nu mai vezi luminita de la capatul tunelului. Este suficient sa faci un pas inapoi, detasandu-te de problema. Vei gasi rapid solutia. In plus, iti planifici excelent banii si ai un control mai mare asupra activitatii profesionale.

Pe plan amoros, horoscopul lunii mai anunta tensiuni si nemultumiri. Fie ca nu sti foarte bine ce-ti doresti, fie ca nu esti compatibil cu partenerul de viata, situatia devine complicata. Din a doua parte a lunii redevii sigur pe tine si reusesti sa cuceresti persoana iubita . Este important sa adopti un comportament stabil, pentru ca totul sa fie bine.

Horoscop lunar Rac - mai 2009

Cand actionezi pe cont propriu, ai cele mai bune rezultate, in luna mai. La serviciu unii iti recunosc meritele si te stimeaza, altii te invidiaza pentru rezultate. Se poate sa incepi noi proiecte in aceasta luna, suficient de complexe incat sa faci drumuri in strainatate. Este important sa-ti pastrezi capul pe umeri, indiferent cat de buna pare situatia. Numai astfel nu vei urma teluri nerealiste.

Daca inca nu ai intalnit persoana potrivita, in mai vei avea cel putin o sansa de a scapa de singuratate. Se poate sa te indragostesti fulgerator de o persoana care-ti va rapi linistea ta obisnuita. In cazul in care ai deja o relatie stabila, intelegerea din cuplu se mentine numai prin incurajarea unui dialog permanent. Cele mai bune momente pentru consolidarea relatiei sunt in a doua jumatate din mai.

Horoscop lunar Leu - mai 2009

In mai ti se dau mai multe sarcini la locul de munca si vei depinde de ceilalti pentru a le duce la indeplinire. Numai astfel vei avea parte de succes, astfel incat, chiar daca-ti convine sau nu, va trebui sa muncesti in echipa. In schimb, daca vei depune efortul necesar, iti vei face un renume. Ai idei stralucite pe care le poti pune in practica. Va trebui insa sa ai mai multa grija de bani, deoarece cresc cheltuielile.

In dragoste simti permanent nevoia de independenta. Accepti orice idila, atata timp cat nu-ti lezeaza cumva libertatea. In prima parte a lunii vei avea discutii neplacute cu partenerul de cuplu. Abia dupa a doua jumatate din mai lucrurile se vor imbunatati. Daca esti singur, se poate sa te indragostesti suficient de puternic incat sa renunti la libertate.

Horoscop lunar Fecioara - mai 2009

Horoscopul lunii mai anunta satisfactii de ordin profesional si nu numai. Te preocupa evolutia profesionala si personala si esti gata sa faci tot ceea ce este nevoie pentru a fi pe primul loc. Lucrezi cu metoda si esti admirat pentru calitatea proiectelor tale. Va fi insa nevoie de mai multa atentie in gestionarea banilor, deoarece pe undeva s-au strecurat calcule gresite .

In aceasta luna unele aspecte ale vietii tale la care asteptai un deznodamant s-ar putea sa te surprinda. In dragoste esti destul de dificil in prima parte a lui mai, in relatia cu persoana iubita. Din a doua jumatate insa te deschizi mai mult si devii mai flexibil si mai dornic sa-ti arati afectiunea.

Horoscop lunar Balanta - mai 2009

Ultima luna din primavara iti aduce momente frumoase in viata sentimentala. Daca ai deja o relatie stabila, vei incerca sa-ti surprinzi partenerul cu tot felul de surprize romantice si vei reusi sa comunici bine cu el. Astepti, insa, in schimb, gesturi de tandrete si de afectiune, deoarece ai mare nevoie sa te simti iubit. Daca esti singur, atunci s-ar putea sa te bucuri de independenta gustand din cupa unor idile savuroase, fara sa te implici afectiv. Dar chiar si in acest caz ai putea sa fii surprins de o persoana nou intalnita.

Luna mai va fi o perioada buna pentru a pune pe picioare noi proiecte si pentru a asimila noi cunostinte, in special in domeniul tehnic. Se intrezaresc calatorii in interes de afaceri si noi relatii profesionale. Rezultate bune vor fi daca lucrezi in relatii publice sau in publicitate.

Horoscop lunar Scorpion - mai 2009

Pe plan profesional va fi nevoie sa-ti organizezi timpul cat mai eficient, deoarece nu prea vei avea vreme sa respiri. Apar sarcini din toate partile si foarte multe vor avea un termen limita. Din fericire, munca iti va fi recompensata, prin urmare situatia financiara va fi satisfacatoare. Cele mai bune rezultate le obtii in proiectele in care lucrezi cu precizie si atentie la detalii. Este indicat sa-ti iei toate masurile de precautie pentru a nu avea parte de surprize neplacute.

In mai simti nevoia de libertate si, prin urmare, nu te atrage perspectiva unei relatii serioase. Daca esti totusi implicat intr-una, vei da batai de cap partenerului de viata. In cazul in care esti singur, te vei bucura de ceea ce-ti ofera clipa, fara sa-ti faci probleme si nici planuri.

Horoscop lunar Sagetator - mai 2009

Daca ai in gand sa realizezi ceva important pe plan profesional, in luna mai vei avea ocazia sa pui bazele acestei idei. Chiar daca va dura cateva luni pana la rezultat, acum te poti asigura ca ai o baza solida pentru ceea ce ti-ai propus. Daca inchei contracte, este bine sa verifici toate detaliile inainte. Vei avea parte de sprijin si este indicat sa-l ceri, in cazurile in care este nevoie sa colaborezi.

Pe plan sentimental, va trebui sa dai dovada de intelegere si sa acorzi atentie persoanei iubite. Atata timp cat iti arati interesul, totul va fi bine. Daca insa te izolezi sau refuzi sa comunici, s-ar putea sa ramai singur.

Horoscop lunar Capricorn - mai 2009

In mai vei incepe noi proiecte la locul de munca si nu vei avea timp sa te plictisesti. Daca iti cauti un loc de munca, exista sanse sa gasesti ceva pe placul tau. Vei face progrese care iti vor da un sentiment de satisfactie. Pe plan financiar situatia este buna, atata timp cat vei cheltui cu masura.

In dragoste te vei simti un pic instrainat de partener. Acest lucru se intampla fie pentru ca ai avut asteptari prea mari, fie pentru ca adopti un comportament care descurajeaza comunicarea sau apropierea. Incearca sa-i arati mai mult cat inseamna pentru tine, efectul va fi miraculos. Daca esti singur, vei simti nevoia de schimbare si vei imbratisa orice noua experienta care ti se ofera.

Horoscop lunar Varsator - mai 2009

Daca te-ai plictisit cumva in ultima vreme la serviciu, nu va mai fi cazul. Apar o multime de taskuri noi si exista perspective bune pentru afaceri. Este o perioada foarte buna sa-ti pui in aplicare ideile, oricat ar parea ele de extravagante. Tot in mai te vei specializa pe un domeniu sau vei aprofunda o latura a activitatii tale. Daca ai depus eforturi mari la inceputul anului, acum incepi sa culegi roadele.

In dragoste va avea loc un schimb de roluri, ceea ce va destabiliza oarecum relatia de cuplu si-ti va bulversa viata sentimentala. Cand vei dori sa fii lasat in pace, atunci ti se vor cere dovezi de iubire. Iar cand tu vei vrea sa primesti afectiune, partenerul nu va avea nici timpul, nici dispozitia necesara.

Horoscop lunar Pesti - mai 2009

Chiar daca vei avea planuri mari de schimbari in domeniul profesional, acestea nu se vor concretiza acum. Este mai degraba o luna caracterizata de situatii stabile, iar orice dezechilibru venit din exterior va aduce rezultate negative. Este indicat sa ai rabdare, cel putin deocamdata si sa-ti vezi in continuare de treaba si sa iei lucrurile foarte in serios. Pentru a atinge succesul, este indicata modestia, chiar daca esti foarte mandru de realizarile tale. Nu este un moment bun sa incerci sa impresionezi.

In viata de cuplu poti clarifica acum unele aspecte mai putin placute, daca vei avea curajul sa abordezi aceste subiecte. Partenerul de viata va sti sa aprecieze gestul tau. Astfel, iti vei consolida relatia. Daca esti singur, exista posibilitatea sa intalnesti persoana visata si sa realizezi ceea ce ti-ai propus.

Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele anul acesta, citeste Horoscopul 2009 de pe acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro