Horoscop zilnic

#predictii #predictii lunare #horoscop 2011 #berbec #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti #horoscop #taur

Horoscop lunar: horoscopul lunii martie 2011

Horoscopul lunii martie 2011 anunta o perioada destul de buna pentru cei mai multi dintre nativii celor 12 zodii. Unii decid sa faca schimbari majore in activitatea profesionala sau acestea vin de la sine si atunci sunt nevoiti sa o ia pe un alt drum. Altii se apropie mai mult de persoana iubita si cei mai fericiti discuta despre copii si casatorie. In plan financiar , prudenta este cuvantul de ordine.

Afla ce ti-au rezervat astrele pentru luna martie din predictiile lunare, in functie de zodie:
 

Horoscop lunar martie 2011 Berbec
 

Inceputul primaverii te prinde pe picior gresit in ceea ce priveste domeniul financiar. Tinzi sa cheltuiesti mai mult decat iti permiti cu adevarat. Este o idee proasta sa faci imprumuturi in aceasta perioada daca nu ai certitudinea ca vei putea sa dai inapoi acei bani. In plan amoros, luna martie reprezinta o perioada buna daca esti inca singur. Vei avea succes la sexul opus. Iar daca ai deja o relatie, se poate sa fii nevoit sa faci mai multe eforturi pentru ca lucrurile sa functioneze.
 

Horoscop lunar martie 2011 Taur
 

Inceputul lunii martie reprezinta o perioada destul de dificila in plan profesional. Se poate sa se ceara prea mult de la tine sau sa te implici tu in mai multe proiecte decat poti face fata. Gandeste-te foarte bine si nu fa promisiuni. In a doua parte a lunii reusesti sa recastigi un echilibru la locul de munca. Cam acelasi lucru se intampla si cu banii. Fii prudent si nu-ti asuma riscuri, deoarece surprize neplacute pot sa apara oricand in aceasta perioada.
 

Horoscop lunar martie 2011 Gemeni
 

Luna martie reprezinta pentru tine o perioada cu multe excese. Iti cam faci de cap, iar urmarile nu vor intarzia sa apara. Se poate sa ai unele probleme de sanatate, legate de stomac sau ca urmare a alimentatiei. In schimb, la serviciu iti merge bine. Faci impresie buna si ai sanse sa-ti imbunatatesti considerabil pozitia profesionala. Ia lucrurile pe rand si actioneaza logic. Astfel vei putea face pasi multi inainte intr-o perioada relatic scurta de timp.
 

Horoscop lunar martie 2011 Rac
 

In cazul in care ai planuri profesionale, este recomandat sa le lasi pentru a doua parte a lunii martie. In primele saptamani sunt tot felul de obstacole care iti dau peste cap proiectele. Mai tarziu situatia revine la normal si chiar te vei bucura de libertate de actiune. Acum este momentul sa actionezi. In plan amoros, daca ai deja o relatie ar trebui sa-i acorzi mai multa importanta. Daca insa esti singur, luna martie reprezinta o perioada promitatoare in plan amoros.
 

Horoscop lunar martie 2011 Leu
 

Daca esti deja implicat intr-o relatie, partenerul de viata se va simti foarte rasfatat in luna martie. Depui eforturi pentru a-l vedea fericit si pentru a consolida aceasta legatura. Daca insa nu ai inca pe nimeni, se poate sa te simti foarte atras de o persoana care nu este tocmai potrivita. Acorda-ti timp pentru a o cunoaste mai bine, inainte de a face planuri. In plan profesional, este mai bine sa astepti a doua jumatate a lunii pentru a-ti duce la bun sfarsit planurile. Vei putea culege toate roadele muncii tale. Eforturile iti sunt recunoscute si nimic nu poate fi mai multumitor.
 

Horoscop lunar martie 2011 Fecioara
 

Luna martie aduce o perioada destul de grea in plan profesional, dar si cu sanse de reusita. Se poate sa fi pus in situatia de a te adapta la o noua situatie, de a renunta la ceva sau de a schimba un aspect esential in activitatea ta. Fara munca foarte multa si de calitate nu prea sunt posibile reusitele. Trebuie sa ai curaj si sa-ti aduni fortele. In plan amoros au loc evenimente cu efectte puternice, poate chiar pentru tot restul vietii. Poate fi vorba despre o casatorie, un copil sau altceva la fel de important. 
 

Horoscop lunar martie 2011 Balanta
 

Pentru tine, luna martie este aducatoare de noroc la capitolul amoros. Petreci timpul cu persoana iubita, o rasfeti si ii arati ce simti pentru ea. Daca esti singur, profita de calatoriile pe care le poti face acum pentru a-ti acorda o sansa la fericire. Se poate sa te indragostesti peste noapte. Daca iti doresti o schimbare majora in activitatea profesionala, acum este momentul. Se poate sa te implici in proiecte care nu au nicio legatura cu domeniul tau de activitate, dar care sunt benefice pentru viitor.
 

Horoscop lunar martie 2011 Scorpion
 

Odata cu venirea primaverii ar fi bine sa ai mai multa grija de alimentatie. Mananca sanatos, deoarece ai nevoie de multa energie pentru a face fata provocarilor din viata profesionala. Se poate sa faci niste alegeri in aceasta perioada, care se vor dovedi inspirate. Chiar daca poti castiga bani frumosi in aceasta perioada, nu inseamna sa cheltuiesti nechibzuit. In plan amoros, esti foarte preocupat de implinirea la nivel sexual. Daca ai deja o relatie, partenerul va fi mai mult decat multumit de performantele tale. Daca esti singur, nu vei mai fi pentru mult timp.
 

Horoscop lunar martie 2011 Sagetator
 

In general stai bine cu sanatatea in prima luna de primavara, insa ar trebui sa elimini cat mai mult factorii de stres. Gaseste-ti o precupare placuta si alunga gandurile negative, care chiar nu te ajuta in niciun fel. In martie te bucuri de afectiune din partea persoanei iubite si, daca esti singur, ai putea intalni pe cineva care sa-ti ofere clipe frumoase. Nu este vorba despre ceva de durata, dar poate fi o experienta din care sa ramai cu o amintire placuta. In cazul in care ai o relatie serioasa si care nu a fost inca oficializata, exista posibilitatea sa luati impreuna decizia de a va casatori.
 

Horoscop lunar martie 2011 Capricorn
 

Se pare ca pentru tine luna martie este aducatoare de schimba in plan profesional. Este vorba despre evenimente fericite si schimbari care iti vor readuce cumva zambetul pe buze sau te vor face sa fii din nou un om motivat. Numai in prima parte a lunii stai foarte bine cu banii, astfel incat daca exista sanse de negocieri, ar trebui sa te grabesti. Dupa a doua jumatate a lui martie trebuie sa fii cumpatat cu banii. In dragoste este bine sa acorzi atentie persoanei iubite si sa consolidezi relatia. Daca esti singur, este recomandat sa fii prudent in orice faci.
 

Horoscop lunar martie 2011 Varsator
 

Daca ai deja o relatie solida, atunci in martie te bucuri in continuare de stabilitate, afectiune si incredere. Se poate chiar sa intre in discutie aducerea pe lume a unui copil. Daca insa esti singur, ai succes la sexul opus insa sperantele tale nu prea se pot concretiza, astfel incat nu este cazul sa-ti faci planuri. In activitatea profesionala trebuie sa fii prudent, insa in aceasta perioada ti-ai dori sa iesi la lumina rampei si sa te faci remarcat. Gandeste-te insa ca trebuie sa gasesti si momentul oportun pentru acest lucru. Nu fa presiuni si nu renunta la diplomatie.
 

Horoscop lunar martie 2011 Pesti
 

In viata profesionala ar trebui sa fii prudent si diplomat. Insa tot ce vrei tu este sa demonstrezi ceea ce poti cu adevarat. Asigura-te ca nu vei avea parte de surprize neplacute. Cu banii nu stai foarte bine, asa ca fa tot posibilul sa economisesti. Din fericire, de undeva tot vin bani, dar nu ar trebui oricum sa ajungi intr-o situatie neplacuta din cauza propriei tale imprudente. In plan amoros te bucuri de comunicare pe toate planurile, de la cel sexual la cel emotional si intelectual. Savureaza aceasta perioada frumoasa alaturi de persoana iubita.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare