Horoscop zilnic

#pesti #varsator #capricorn #sagetator #scorpion #balanta #fecioara #leu #rac #gemeni #taur #berbec #horoscop octombrie 2009 #horoscopul lunii octombrie 2009 #horoscop lunar

Horoscop lunar: horoscopul lunii octombrie 2009

Horoscopul lunii octombrie aduce noi experiente in plan amoros. Mai toate zodiile sunt preocupate de acest aspect al existentei lor, insa nu trebuie neglijata latura profesionala si financiara. Banii sunt putini si trebuie folositi cu masura. In activitatea profesionala apar sanse de dezvoltare, insa acestea depind mult si de dialogul cu persoanele din echipa de lucru .

Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele in urmatoarea perioada, citeste horoscopul lunii octombrie 2009 .

 

Horoscop lunar Berbec octombrie 2009

Luna octombrie aduce experiente incitante in viata sentimentala. Esti perfect constient de puterea ta de seductie si esti, in acelasi timp, foarte receptiv la semnalele primite de la sexul opus. Daca ai deja o relatie, atmosfera devine destul de tensionata in octombrie. Daca esti singur, sunt sanse sa traiesti momente emotionale intense, in aceasta perioada. Astfel, singuratatea ta ar putea lua sfarsit, daca gasesti pe cineva care sa corespunda nevoilor tale.

Pentru a intelege mai bine ceea ce se intampla in jurul tau, trebuie sa asculti mai mult si sa vorbesti mai putin. Chiar daca vrei sa-ti exprimi punctul de vedere de fiecare data, este mai bine sa te abtii. Ai putea calatori in interes de afaceri, reusind sa castigi ceva bani. Daca apar nemultumiri in privinta persoanelor din jur, va trebui sa iei masuri, mai ales daca iti este afectata viata personala sau familia.


Horoscop lunar Taur octombrie 2009

Daca ai deja pe cineva, luna octombrie iti aduce o perioada linistita, in care te bucuri de armonie in viata de cuplu. Ai posibilitatea sa discuti acum cu partenerul de viata despre relatia voastra si sa faci unele planuri. Daca esti singur, in aceasta perioada ai putea sa te implici intr-o noua relatie, cu o persoana care raspunde nevoilor tale. Lucrurile pot evolua rapid spre casatorie.

In domeniul profesional, te concentrezi asupra sarcinilor de serviciu si le abordezi metodic, asa cum obisnuiesti. Exista in jurul tau persoane care te pot ajuta sa faci progrese, astfel incat legaturile pe care le ai acum se dovedesc extrem de importante. In octombrie ai putea incepe o noua activitate profesionala. Se poate sa incepi un curs de perfectionare sau sa-ti schimbi jobul. Decizia pe care o iei are mari sanse sa surprinda persoanele din jur.


Horoscop lunar Gemeni octombrie 2009

In aceasta perioada, aspectele pozitive sunt legate de domeniul profesional si sentimental. Viata de cuplu este armonioasa si linistita. Simti ca poti comunica la un nivel profund cu persoana iubita si te bucuri de momente de implinire, atat in plan fizic, cat si mental. Daca esti singur, sunt sanse sa cunosti o persoana deosebita la jumatatea lunii octombrie. Daca vrei sa o cuceresti, arata-te cat mai atent fata de ea si pune-te pe tine pe plan secund, cel putin momentan.

In plan profesional, octombrie este o perioada promitatoare. Superiorii iti recunosc meritele si poti avea parte de succcese, mai ales daca activezi in domeniul intelectual. In schimb, latura financiara lasa de dorit. Va trebui sa ai foarte mare grija de bani. Daca este cazul, cere sfatul unui specialist si redu cheltuielile pe cat posibil.

Horoscop lunar Rac octombrie 2009

In aceasta luna esti deosebit de activ. Ai atatea preocupari incat nu-ti va mai ramane deloc timp liber. Acest lucru nu te alarmeaza, insa, pentru ca o buna parte dintre activitati constituie de fapt petreceri, intruniri, hobby-uri, activitati care te distreaza. Asculti multa muzica, dansezi, socializezi, te amuzi cu prietenii. Si viata afectiva este caracterizata de placeri, exaltare, seductii si chiar confruntari. In cuplu au loc evenimente care te contrariaza.

In plan profesional, este mai bine sa te bazezi doar pe tine insuti. Relatiile cu colegii sunt conflictuale sau iti aduc neplaceri. Trebuie sa te concentrezi foarte bine asupra sarcinilor de serviciu si sa nu-ti asumi riscuri inutile. Nici situatia financiara nu este stralucita. Vei fi nevoit sa reduci cheltuielile, iar orice excese vor atrage dupa sine consecinte deloc placute.

Horoscop lunar Leu octombrie 2009

Esti o adevarata vedeta in aceasta luna sau, cel putin, iti vei asuma un rol in lumina reflectoarelor. Stralucesti in mediul in care te invarti si primesti tot felul de atentii, de la admiratori. Cu cat iesi mai mult in lume, cu atat se maresc sansele de a cunoaste o persoana deosebita. O idila cu cineva din strainatate aduce un plus de savoare in aceasta luna. Daca ai deja o relatie stabila , te bucuri de liniste si armonie.

In plan profesional, va trebui sa-ti consumi energia in munca, evitand astfel sa o risipesti in activitati care nu-ti folosesc deloc. Intampini greutati la serviciu si trebuie sa fii suficient de diplomat pentru a nu provoca o confruntare directa cu adversarii. Nu grabi lucrurile si lasa timpul sa lucreze in favoarea ta. Situatia financiara este precara, astfel incat esti nevoit sa reduci din cheltuieli, chiar daca nu-ti face deloc placere. Trebuie sa ai grija de investitiile tale.

Horoscop lunar Fecioara octombrie 2009

Indiferent de temperatura de afara, luna octombrie este o perioada fierbinte pentru tine, cel putin sub aspect amoros. Daca ai deja o relatie, te intelegi bine cu persoana iubita si ai parte de impliniri. Daca esti singur, te arunci in tot felul de aventuri seducatoare si traiesti clipe de voluptate, faci chiar adevarate nebunii pentru a avea parte de cele mai exotice experiente. Oricat de mult primesti, se pare ca pofta ta nu poate fi satisfacuta pe deplin.

In plan profesional pui bazele unui proiect important si pregatesti terenul pentru ceva care se va concretiza mai tarziu. Esti ambitios si rezultatele muncii tale iti pot aduce o promovare sau postul dorit. In general, preferi sa actionezi numai dupa ce esti sigur ca detii toate informatiile cu privire la situatia de lucru. Esti, ca de obicei, metodic si atent, ceea ce nu poate decat sa te ajute in activitatea ta profesionala.

Horoscop lunar Balanta octombrie 2009

Esti foarte constient de capacitatea ta de seductie si te folosesti de ea cu succes, iar sirul “victimelor” este fara numar. Daca in trecut lucrurile se rezumau la atat, acum experientele amoroase devin mai constructive, iar relatiile incepute, mai concrete. Daca ai deja pe cineva, iar relatia a avut de suferit, exista posibilitatea de a-i pune capat definitiv in aceasta perioada. Dupa a doua jumatate a lui octombrie, situatia se imbunatateste.

In plan profesional, este o luna buna, in care initiativele tale isi gasesc raspunsul dorit. Trebuie sa iesi in lume, sa socializezi, sa-ti faci relatii utile. Parerea ta, in cadrul profesional, este luata in considerare, iar competentele tale sunt recunoscute. Este o perioada buna si daca te afli in cautarea unui nou loc de munca. Lucrezi eficient si acumulezi informatii cu usurinta. Se poate sa ti se dea noi responsabilitati, mai mari si mai importante decat pana acum.

Horoscop lunar Scorpion octombrie 2009

Hotarat si impozant, in aceasta luna reusesti sa-i convingi pe cei din jur sa actioneze potrivit planurilor tale. Nimeni nu indrazneste sa te contrazica. Ar trebui totusi sa fii atent inainte de a actiona, deoarece exista anumite riscuri pe care nu trebuie sa ti le asumi. Investitiile de timp si investitiile financiare facute in mod spontan sunt nerecomandate. Este o luna cu sanse si oportunitati de dezvoltare profesionala .

In octombrie, poti sa vorbesti deschis cu partenerul de viata despre proiectele tale. Discutia aceasta deschisa te apropie de persoana iubita si iti consolideaza relatia. Incearca sa nu ai asteptari exagerate de la aceasta, pentru a evita conflictele. Daca esti singur, ai putea intalni pe cineva care sa-ti ofere clipe de pasiune si senzualitate, chiar daca situatia in sine este destul de complicata. In general, nu este vorba despre legaturi de durata, insa experientele sunt palpitante.

Horoscop lunar Sagetator octombrie 2009

Esti plin de energie in octombrie si ai chef de munca. Gratie eforturilor tale sustinute, rezultatele muncii tale sunt asa cum ti le-ai imaginat. Incerci sa abordezi situatiile intalnite intr-o maniera inedita, testezi noi metode de lucru si te implici cu toata fiinta in proiectele in care lucrezi. Sari cu usurinta de la un proiect la altul, iar ritmul tau de lucru poate fi ametitor pentru cei din jur.

In plan amoros, te aventurezi in tot felul de escapade si nu-ti pierzi nicio clipa elanul sau entuziasmul. Se poate sa calatoresti si sa cunosti persoane seducatoare. Evenimentele acestei perioade pot duce la rupturi bruste, gelozii, impacari succesive. Cam orice este posibil. Daca ai insa o relatie stabila, te bucuri in continuare de calm si armonie in viata de cuplu.

Horoscop lunar Capricorn octombrie 2009

In octombrie trebuie sa-ti planifici bine programul, pentru a putea sa te achiti de sarcinile profesionale si a avea timp si de familie. Este important sa te gandesti bine inainte de a vorbi, pentru a nu exista neintelegeri cu persoanele cu care lucrezi. Ai ocazia sa-ti imbunatatesti situatia profesionala, iar o promovare este foarte posibila. Situatia financiara este satisfacatoare.

In plan amoros, trebuie sa-ti infrangi timiditatea si sa faci tot posibilul pentru a evita neintelegerile. Exprima-te clar si pastreaza-ti calmul. Exista cateva sanse de a cunoaste persoane deosebite, insa trebuie sa fii deschis, pentru a profita de ele. Daca ai deja o relatie, te bucuri de intelegere din partea partenerului de viata si poti sa-ti faci planuri, impreuna cu acesta.

Horoscop lunar Varsator octombrie 2009

In octombrie incepi sa intelegi mai clar ceea ce s-a intamplat in viata ta sentimentala si tragi unele concluzii, foarte utile pentru viitor. Daca esti singur, vei simti destul de mult cum te apasa singuratatea, dar nu este cazul sa-ti pierzi speranta. Daca ai deja o relatie, iti vei anunta partenerul care sunt nevoile si asteptarile tale, mentionand totodata ca nu mai esti dispus sa faci anumite compromisuri.

In relatiile cu partenerii tai, cu colegii de serviciu si cu persoanele cu care interactionezi frecvent, apar o sumedenie de conflicte. Este foarte important sa-ti pastrezi optimismul si sa dai dovada de bunavointa, pentru a iesi cu bine din aceste situatii. Inclusiv cu rudele si prietenii poti avea discutii aprinse. In schimb, lucrezi cu pasiune, esti inventiv si incerci sa te folosesti de aptitudinile tale pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Horoscop lunar Pesti octombrie 2009

In plan amoros, luna octombrie este destul de promitatoare. Ai nevoie de stabilitate si afectiune. Momentele de pasiune alterneaza cu perioadele stabile si linistite, in viata de cuplu. Daca esti singur, dupa a doua jumatate a lunii ai putea sa intalnesti o persoana speciala, care sa corespunda nevoilor si aspiratiilor tale. Fa tot posibilul pentru a mentine un dialog constructiv cu sexul opus.

In privinta relatiilor cu cei din jur, se poate ca unele persoane sa-ti greseasca, intr-un fel sau altul. Pastreaza-ti calmul si gandirea optimista. Vei munci din greu in aceasta luna si numai spre finalul lui octombrie programul va deveni ceva mai aerisit. Trebuie sa-ti planifici bine activitatile si sa nu faci promisiuni pe care nu le pot onora, chiar daca iti doresti sa realizezi cat mai multe, intr-o perioada scurta. Intuitia ta formidabila te ajuta mult in activitatea profesionala.

Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele in noul an, citeste predictiile pentru Horoscopul 2009 pe acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro