Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii #predictii #horoscop septembrie

Horoscop lunar: horoscopul lunii septembrie 2011

Horoscopul lunii septembrie anunta o luna aglomerata, cu noi proiecte si responsabilitati. Pentru multi, perioada de vacante s-a incheiat, astfel incat se intra intr-o perioada mult schimbata.

Afla in continuare ce-ti rezerva astrele pentru luna septembrie:

 

Horoscop lunar septembrie Berbec
 

Ti se pare ca daca ai fi bogat toate grijile si nemultumirile tale ar disparea. Pentru o perioada, ai fi intr-adevar fericit sa ai acces la toate lucrurile pe care nu ti le permiti. Dar gandeste in perspectiva. Nu risca sume mari de bani la jocuri de noroc , pentru ca poti pierde totul.

 

Horoscop lunar septembrie Taur


Intampini unele probleme, iar grijile zilnice nu te lasa nici sa respiri. Cu toate acestea, ai langa tine o multime de lucruri pentru care sa fii recunoscator. Bucura-te de micile clipe frumoase si nu le lasa sa treaca pe langa tine. Se poate ca in aceasta luna sa iei decizii importante pentru viitor.

 

Horoscop lunar septembrie Gemeni


In general ai un moral puternic si chiar o pofta de viata remarcabila. Te vei distra de minune luna aceasta, ori de cate ori se va ivi ocazia. Se poate ca simtul tau critic sa fie exagerat de ascutit in aceasta perioada. Fii obiectiv si nu tine lectii de morala cand tu insuti faci aceleasi greseli.

 

Horoscop lunar septembrie Rac


Esti foarte suspicios in aceasta perioada si iti imaginezi tot felul de lucruri. Incearca sa te rezumi la dovezi si fapte concrete inainte de a trage concluzia. Fii mai comunicativ si exprima-te clar. Poti petrece momente agreabile in compania unor persoane daca renunti putin la carapacea ta pe care o porti mereu.

 

Horoscop lunar septembrie Leu


Este important sa fii un bun ascultator in aceasta perioada. Nu trebuie neaparat sa cazi de acord, dar sa dai voie altora sa se exprime. Ai incredere in judecata ta si nu te abate din drumul tau. Chiar daca ai mici esecuri, fii calm si perseverent si invata din greseli. Vei vedea ca poti atinge succesul.

 

Horoscop lunar septembrie Fecioara


Pentru tine, luna septembrie nu vine cu munca ci, mai degraba, cu relaxare. Se poate sa pleci intr-o calatorie frumoasa, in care te vei odihni si vei intalni oameni interesati. Orice activitate in apa iti este benefica. Rasfata-te si profita din plin de oportunitatile care apar in calea ta.

 

Horoscop lunar septembrie Balanta


Daca apar situatii tensionate sau daca esti enervat peste masura de cineva, nu ar trebui sa explodezi, chiar daca asa simti. Abtine-te si vei vedea ca ai de castigat. Luna septembrie reprezinta o perioada foarte buna pentru Balantele care invata sau dau examene. Rezultatele obtinute vor fi excelente.

 

Horoscop lunar septembrie Scorpion


Ai mai multa grija de bani pentru ca tinzi sa fii extrem de cheltuitor. Achizitionezi lucruri care nu valoreaza nici jumatate din banii dati pe ele. Daca ai nevoie de mai mult spatiu de desfasurare sau vrei sa te deconectezi, fa mici excursii pentru a schimba peisajul. Te vei relaxa si iti vei recapata optimismul.

 

Horoscop lunar septembrie Sagetator


Fii mai diplomat in relatiile cu cei din jur. Ti se pare ca sinceritatea este cel mai bun atuu pe care il ai in maneca, dar, de fapt, daca esti prea dur nu faci decat sa provoci ostilitate. Ai multe de facut in septembrie si ar trebui sa-ti planifici bine un program. Ia lucrurile pe rand, graba nu-ti va fi de folos in niciun caz.

 

Horoscop lunar septembrie Capricorn


Esti foarte emotiv in aceasta perioada si, prin urmare, mai vulnerabil decat de obicei. Trebuie sa faci eforturi pentru a avea un comportament echilibrat. Gandeste-te la proiectele pe care le poti realiza. In privinta relatiilor de prietenie, fa tot posibilul sa nu intervina probleme legate de bani, pentru a asigura pacea.

 

Horoscop lunar septembrie Varsator


Daca in viata amoroasa ai dificultati care persista de ceva vreme, cauta adevarata cauza a acestora. Un prieten iti poate fi de folos pentru a vedea lucrurile mai clar. In plan profesional esti hotarat sa reusesti, iar calitatea muncii tale este exemplara. Meritele tale pot fi recunoscute, iar asta te face fericit!
 

Horoscop lunar septembrie Pesti


Te pasioneaza latura romantica si creativa a vietii. Si cat de bine se intrepatrund cele doua! Se poate sa fii indragostit pana peste urechi in septembrie. Totodata, activezi intr-un fel sau altul in domeniul artistic. Rezultatele cele mai bune le obtii daca esti discret si-ti vezi de drum fara sa faci valuri. in jurul tau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Top

Sfatul expertului