Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii #horoscop septembrie #horoscop 2012 #horoscop septembrie 2012

Horoscop lunar: horoscopul lunii septembrie 2012

Prima luna de toamna aduce in plan astrologic o serie de schimbari importante pentru nativii celor douasprezece zodii. Astfel, de la noi planuri profesionale, pana la legarea unor legaturi solide de prietenie, toate zodiile vor avea de castigat in aceasta luna.

Septembrie 2012 Berbec

Luna septembrie este una care-i favorizeaza pe berbeci in plan intelectual. Pot invata cu usurinta, iar cei din jur vor fi uimiti de capacitatea lor de asimilare a cunostintelor. Profunzimea ideilor ii caracterizeaza in aceasta perioada.

Berbecii trec printr-unul din cele mai favorabile momente din acest an, asa ca au mari sanse sa isi gaseasca un nou partener. La capitolul finante insa, mai au de lucru.

Septembrie 2012 Taur

Taurii se vor simti plini de energie in aceasta luna. Cu putina vointa, pot face o noua cucerire.

Taurii au tendinta sa fie mai cheltuitori in septembrie, asa ca nu ar strica o planificare a bugetului. Nativii acestei zodii trebuie sa aiba ceva mai multa grija in zilele de 13 si 15 septembrie, cand exista mari sanse de a se certa cu cineva drag. Comunicarea este foarte importanta.

Septembrie 2012 Gemeni

Gemenii pot incheia noi parteneriate sau vor finaliza unele proiecte mai vechi, care se dovedesc a fi foarte avantajoase pentru viitor. Se intrevede un flirt la birou, insa echilibrul dintre viata personala si cea amoroasa nu trebuie clatinat. Gemenii vor face o serie de achizitii pentru casa in ultima saptamana din septembrie.

Septembrie 2012 Rac

Racii vor simti ceva mai multa presiune la locul de munca. Daca nu stiu sa isi impuna punctul de vedere, se vor trezi cu povara unor noi sarcini de serviciu, carora nu le vor putea face fata.

In schimb, ar trebui sa invete ca in dragoste, uneori nu strica sa fie ceva mai discreti. Toata lumea va avea de castigat in acest mod.

Septembrie 2012 Leu

Din nou leii sunt favorizati in dragoste, iar acelasi lucru se va intampla si luna viitoare. In zilele de 15 si 18 septembrie, leii trebui sa tina garda ridicata, fiindca un simplu telefon poate distruge tot ce au cladit alaturi de partenerii lor. Pentru ca soarele se muta in Capricorn, vor exista cateva schimabari si la locul de munca. Daca stiu sa anticipeze dorintele angajatorului, leii ar putea avea parte de o avansare.

Septembrie 2012 Fecioara

Fecioarele fac multe schimbari in locuinta si au o multime de preocupari gospodaresti ( vor face diverse conserve pentru iarna sau isi vor dedica timpul pentru cresterea unor animale). Fecioarele vor primi vesti de la niste persoane plecate de mult timp din tara.

Septembrie 2012 Balanta

Balantele abia intoarse din concediu vor avea de rezolvat o multime de probleme la serviciu. Exista semne ca relatia in care sunt implicate se apropie de sfarsit, insa balantele nu trebuie sa poarte niciun fel de resentiment: asa trebuia sa fie!

Septembrie 2012 Scorpion

Pentru scorpioni, luna septembrie este marcata de preocuparile fianaciare. Scorpionii vor avea castiguri materiale neastepatate, iar iubirea le da tarcoale. S-ar putea sa isi intalneasca jumatatea.

In schimb, le vor da de furca alergiile sau raceala.

Septembrie 2012 Sagetator

Sagetatorii si-au incarcat bateriile dupa un concediu lung si relaxant. Trebuie sa profite de aceasta energie, iar zilele de 10 si 11 sunt favorabile pentru noi angajamente sentimentale.

Septembrie 2012 Capricorn

Capricornii trec prin momenete delicate in aceasta luna. Sa fie vorba doar de astenie sau cauzele sunt mult mai profunde? Se pot baza insa pe sprijinul neconditionat al prietenilor.

Septembrie 2012 Varsator

Varsatorii intampina cateva probleme cu bugetul, insa acest lucru nu-i impiedica sa isi umple weekend-urile cu excursii la munte sau cu o distractie in club. Pe la jumatatea lunii, sefii i-ar putea lua in vizor, fiindca au lasat urgentele pe ultima suta de metri.

Septembrie 2012 Pesti

Pestii mizeaza pe obtinerea unor mariri salariale si ar putea obtine recompensa materiala mult dorita daca se vor angaja in arta negocierii. Mandria specifica nativilor pesti nu este deloc un atuu in aceasta perioada- vor avea mult de pierdut din cauza atitudinii.

Exista mari sanse sa intalneasca o noua iubire daca vor merge intr-o calatorie in afara granitelor.

Foto: jaapwillem.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare