Anul 2009, problematic din cauza crizei financiare globale, aduce o multime de cheltuieli si de riscuri pentru toate zodiile . Va fi nevoie ca acestea sa dea dovada de discernamant , pentru a nu risca in initiative sau afaceri dubioase. Nativii trebuie sa incerce, in masura posibilului, sa-si faca un si sa fie cat mai rigurosi in organizarea banilor.

Exista insa si posibilitatea de a castiga mai mult, multumita promovarilor de la serviciu sau castigurilor survenite ca urmare a unor activitati individuale. Aceste sume sunt providentiale, in special pentru cei care constata ca au risipit pe lucruri neimportante.

Horoscopul 2009 al zodiilor de foc este promitator pe plan financiar . Nativii dispun de bani pe toata durata noului an, insa nu toti nativii reusesc sa pastreze sumele acumulate. Este important sa verifice toate detaliile atunci cand semneaza un contract prin care cer un imprumut si sa-si regleze toate facturile din urma. Din fericire, Horoscopul 2009 le anunta castiguri bani in mod constant, astfel incat pot face fata situatiilor schimbatoare.

Pentru de apaHoroscopul 2009 se anunta plin de cheltuieli, insa nu de fiecare data este vorba despre lucruri absolut necesare. Daca stiu sa-si organizeze banii, vor putea sa puna ceva deoparte si sa-si puna in aplicare unele planuri care vizeaza casa si familia. Deciziile pe care le iau trebuie gandite bine, gesturile impulsive sunt nerecomandate.

Nativii care apartin zodiilor de pamant sunt mai risipitori ca de obicei si risca sa afecteze echilibrul bugetar intr-un mod serios. Horoscopul 2009 ii indeamna sa-si achite toate datoriile si sa se abtina de la a-si satisface toate dorintele, pentru ca numai astfel pot pune ceva deoparte. Primirea unor sume neasteptate ii ajuta sa traverseze momentele mai dificile.

Zodiile de aer privesc situatia financiara intr-un mod care adesea se poate dovedi iresponsabil. Risca sa fie inselati sau incep sa cheltuiasca exagerat, pana cand se confrunta cu realitatea unor resurse aproape de zero. Abia spre sfarsitul lui 2009 situatia se imbunatateste, iar lucrurile intra in normal.

carierei in 2009 pentru zodiile de foc

In 2009 in general Berbecii stau bine cu banii. Echilibrul financiar le permite sa achizitioneze ceva important, poate chiar o casa. Daca fac un imprumut, acesta se va realiza in conditii favorabile nativilor. Singurele probleme cu care se confrunta vin din trecut, daca nu si-au reglat toata conturile si datoriile vechi.

Leii traiesc pe picior mare, cel putin in prima parte a anului. Horoscopul 2009 le rezerva intrari de sume neasteptate in cont sau o reusita de imprumut, dar banii sunt risipiti rapid. Este foarte posibil ca sfarsitul lui 2009 sa-i gaseasca strangand cureaua si incercand metode de a-si reveni, pe plan financiar.

Sagetatorii trebuie sa fie atenti cand isi calculeaza bugetul si sa reduca cheltuielile. Pe tot parcursul lui 2009 le intra bani in cont, insa nu raman prea mult timp acolo, fie din cauza unor cheltuieli neprevazute si inevitabile, fie din cauza risipei. Horoscopul 2009 le indica sa consulte un specialist in ultimele luni, inainte de a lua o decizie importanta.

Horoscopul carierei in 2009 pentru zodiile de apa

Horoscopul 2009 le surade nativilor, pe plan material. Luciditatea si vigilenta ii ajuta pe Raci in prima parte a lui 2009, mai ales in momentele in care trebuie sa fie prudenti cu investitiile si cheltuielile. Echilibrul financiar de care se bucura le este datorat numai lor. Dupa iulie 2009, nativii pot avea parte de castiguri substantiale, in special in tranzactiile imobiliare.

Scorpionii trebuie sa reduca cheltuielile in prima jumatate de an si sa-si achite toate restantele. Din a doua parte a lui 2009 se poate sa primeasca o marire de salariu. Culeg roadele muncii lor si incheie anul cu o situatie bancara satisfacatoare, in masura in care sunt rezonabili si nu fac risipa.

Si pentru ultimul semn zodiacal Horoscopul 2009 inseamna la prudenta in fata deciziilor. Pestii incep anul prin a-si reorganiza bugetul. Beneficiind de protectie astrala, au posibilitatea sa-si amenajeze casa si sa faca planuri de viitor. Este important sa se gandeasca bine inainte de a lua orice decizie de investitie serioasa, care implica sume mari de bani.

Horoscopul carierei in 2009 pentru zodiile de pamant

In primele luni din 2009, Taurii au cheltuieli neprevazute pe care nu le pot evita si care le destabilizeaza bugetul. Pentru a-si reveni, va fi nevoie sa stranga cureaua si sa renunte la tot ce nu este absolut necesar. Dupa a doua jumatate a anului, nativi sunt mai economi si mai rigurosi in gestionarea banilor.

Fecioarele obtin avantaje financiare chiar din primele 3 luni ale lui 2009. Primesc o promovare sau o suma de bani neasteptata. Pana in octombrie, este bine sa-si regleze toate datoriile si sa evite cheltuielile exagerate. Fecioarele incheie anul beneficiind de stabilitate financiara si isi rezolva problemele din trecut, putand chiar sa faca ceva economii.

, pentru ca orice gest impulsiv ii costa. Nativii incheie anul rezolvand problemele financiare provocate de cheltuieli irationale, mai ales cele pentru casa. Horoscopul 2009 le rezerva niste bani, primiti la finalul perioadei, ceea ce-i ajuta sa se echilibreze.

Horoscopul carierei in 2009 pentru zodiile de aer

Gemenii fac numeroase cheltuieli, pe toata durata lui 2009. Trebuie sa puna pe hartie lucrurile care le sunt necesare si sa constientizeze toate acele cheltuieli facute fara rost. Numai in perioada aprilie – iunie 2009 sunt ceva mai rigurosi in gestionarea contului bancar si fac economie. Este indicat sa evite orice decizie luata la repezeala, in special in ultimele luni, altfel vor regreta alegerea facuta.

Balantele sunt protejate astral in domeniul financiar, conform Horoscopului 2009. Banii par sa pice din cer, deoarece ele nu fac niciun efort in acest sens. Dupa primele 3 luni li se propune o afacere, insa exista posibilitatea ca interlocutorul lor sa nu aiba intentii onorabile. Contul bancar creste si, spre sfarsitul anului, vor face o alegere importanta in privinta banilor.

Varsatorii reusesc cu greu sa fie lucizi cand vine vorba despre bani. Dupa iunie 2009 au parte de surprize neplacute, din cauza ca banii nu vin la timp. Vor fi nevoiti sa faca sacrificii si sa renunte la unele proiecte. In a doua parte a anului gasesc solutii eficiente pe termen lung si isi reechilibreaza situatia financiara.

Marele , cu predictii pentru dragoste, cariera, bani si sanatate, il gasesti aici.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului