Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii #horoscop decembrie #horoscop familie

Horoscopul familiei pentru luna decembrie

Luna decembrie este aducatoare de momente frumoase in sanul familiei pentru unii nativi si de vesti importante. Pentru altii, perioada este mai tensionata, insa multe dintre probleme sunt doar inchipuite.

Iata in continuare familiei pentru luna decembrie:


Horoscopul familiei - Decembrie, Berbec

In decembrie Berbecii se bucura de o perioada linistita in sanul familiei. Acasa nativii au parte de liniste si bunadispozitie, de afectiune si intelegere. Nici situatia financiara nu este rea, asa ca nu vor fi motive de tensiuni. Probabil ca Berbecii aprecia mult ceea ce ii asteapta acasa.

Horoscopul familiei - Decembrie, Taur

Taurii au o perioada linistita acasa in decembrie, alaturi de persoanele dragi. Cu banii stau bine, asa ca isi vor face planuri de sarbatori. Se poate sa petreaca mult timp in bucatarie alaturi de rude si sa gateasca tot felul de bunatati. Excesele culinare, insa, ar trebui totusi evitate.

Horoscopul familiei - Decembrie, Gemeni

Cei din familie iti ofera afectiunea si stabilitatea de care ai nevoie. Luna decembrie este o perioada linistita, lipsita de evenimente importante . Este bine sa-ti gasesti timp pentru cei dragi, deoarece tinzi sa muncesti foarte mult. Excesele alimentare sunt nerecomandate.

Horoscopul familiei - Decembrie, Rac

Ai destul de mult timp liber in decembrie, ceea ce iti ofera sansa de a pleca in vacanta alaturi de cei dragi. Chiar daca pleci sa te relaxezi, incearca sa-si faci un program organizat, pentru a petrece timpul intr-un mod cat mai placut. Cineva din familie ar trebui sa te aduca cu picioarele pe pamant.

Horoscopul familiei - Decembrie, Leu

La inceput de luna esti lapte si miere, dar bunadispozitie de tine numai vreo doua saptamani. Esti destul de greu de suportat, iar cei din familie vor reactiona vehement la toanele tale. Ia lucrurile pe rand si incearca sa ai o abordare obiectiva.

Horoscopul familiei - Decembrie, Fecioara

Fecioarele au o luna decembrie foarte interesanta. Cele care se bucura de o relatie stabila vor putea decizia de a se casatori. Celelalte isi vor petrece sarbatorile departe de cei dragi, deoarece sunt ocupate cu proiecte profesionale foarte importante, care le trimit peste hotare.

Horoscopul familiei - Decembrie, Balanta

Balanta este destul de dificila in decembrie, asa ca familia va fi pusa la grea incercare. Desi aparent nu sunt probleme nici cu banii, nici cu serviciul sau sanatatea, Balanta este mai mereu prost dispusa si ii va afecta si pe cei de acasa cu energia ei negativa. Va trebui sa se calmeze.

Horoscopul familiei - Decembrie, Scorpion

Scorpionul are parte de o perioada frumoasa in decembrie. In aceasta perioada, nativul va sarbatori in familie un eveniment drag si important. Daca are suficient timp liber, ar trebui sa se retraga cu sotul sau sotia undeva la tara, unde sa stea in aer liber si sa se odihneasca.

Horoscopul familiei - Decembrie, Sagetator

Sagetatorul este destul de stresat in decembrie, deoarece are multe lucruri de facut care nu-l prea intereseaza si care ii rapesc pretioasa libertate. Se poate sa devina chiar morocanos, dar trebuie sa gaseasca o solutie pentru a se achita de sarcini si responsabilitati.

Horoscopul familiei - Decembrie, Capricorn

In decembrie Capricornii sunt posomorati si celor dragi le va fi greu sa se inteleaga cu ei. Nemultumirile Capricornilor sunt multiple si se vor manifesta inclusiv in sfera familiala. Nativii trebuie sa faca eforturi pentru a ajunge la un compromis si pentru a-si redobandi echilibrul.

Horoscopul familiei - Decembrie, Varsator

Varsatorii isi cam fac de cap in decembrie. Fumeaza, mananca si beau excesiv, chiar si acasa, se culca tarziu si ignora orice reguli. Ar fi bine sa se abtina de la comentarii neplacute, deoarece risca sa rosteasca vorbe pe care cu greu si le vor lua inapoi. Au nevoie ca cineva din familie sa puna piciorul in prag.

Horoscopul familiei - Decembrie, Pesti

Pestii au un program incarcat in decembrie. Se intalnesc cu multa lume, petrec, se relaxeaza si fac excese de tot felul. Nu ar trebui, prin urmare, sa se supere daca cineva din familie ii cearta ca fac galagie cand "bantuie" noaptea prin casa. Aceasta perioada ar trebui folosita pentru odihna si a petrece mai mult timp cu cei dragi.

Foto: smuggs.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro