Horoscop zilnic

#femeia pesti #femeia varsator #femeia capricorn #femeia sagetator #femeia scorpion #femeia balanta #femeia leu #femeia fecioara #femeia rac #femeia gemeni #femeia taur #femeia berbec #martie #horoscop

Horoscopul femeilor pentru 8 martie

Ziua de 8 martie reprezinta o zi speciala in viata fiecarei femei. Daca ti-ai facut planuri pentru aceasta zi, afla ce-ti rezerva astrele si imbunatateste acele aspecte in care nu totul este chiar roz. Afla daca ziua femeii iti aduce clipe romantice alaturi de barbatul iubit sau daca este mai bine sa-ti dedici aceasta zi altor persoane, care merita mai mult atentia ta.

Citeste mai jos predictiile pentru ziua de 8 martie 2010:
 

Horoscopul femeii Berbec de 8 Martie
 

Ziua de 8 Martie te gaseste cam abatuta. Iti lipseste increderea in fortele proprii. Ar trebui sa te intalnesti cu prietenii si cu persoanele dragi, alaturi de care te simti bine. Poti face schimb de idei si, astfel, se pot naste proiecte interesante. Daca te-ai certat cu partenerul de viata, acum este un moment foarte bun pentru o reconciliere. Nativele care au sansa sa calatoreasca zilele acestea este bine sa profite de oportunitate pentru a se intalni si cu alte persoane.
 

Horoscopul femeii Taur de 8 Martie
 

Se poate sa fii cam nemultumita in plan sentimental, fie din cauza partenerului de viata, fie pur si simplu de felul cum decurg lucrurile in aceasta arie existentiala. Pe de alta parte, gasesti in familie acel sprijin si acea caldura de care ai nevoie. Cei dragi iti ofera afectiune si stabilitate, iar tu stii, la randul tau, sa-i faci fericiti. Daca ai intalniri programate astazi, vei putea sa stabilesti noi contacte utile.
 

Horoscopul femeii Gemeni de 8 Martie
 

Incearca sa nu fii atat de posesiva cu partenerul de viata astazi. Chiar daca esti nesigura pe relatia ta, nu inseamna ca trebuie sa incerci sa-l controlezi. Daca inca nu ai o relatie, se poate sa te simti atrasa de o persoana care nu are niciun fel de intentii in ceea ce te priveste. Exista, astfel, riscul unei deziluzii. Petrece-ti ziua in compania prietenilor, alaturi de care poti duce la bun sfarsit proiecte comune, care iti sunt de folos.
 

Horoscopul femeii Rac de 8 Martie
 

Astazi esti mai preocupata de implinirile pe plan erotic decat de declaratii sentimentale, flori sau poezii. Daca nu ai nicio relatie serioasa, atunci perspectiva unei aventuri pasagere pare atractiva. Vei petrece momente pasionale in compania unui barbat care ti se pare ravasitor. Daca insa ai deja pe cineva, ar fi bine ca pornirile tale sa se indrepte spre partenerul in cauza si nu spre un alt barbat. Savurezi din plin momentele de intimitate si, daca totusi iesi in lume astazi, vei sta mai degraba izolata, cu gandurile si preocuparile tale.
 

Horoscopul femeii Leu de 8 Martie
 

Astazi exista riscul sa te certi serios cu prietenii. Ar trebui sa le oferi sansa unei discutii , inainte de a le inchide usa pentru totdeauna. In relatia de cuplu, ai o perspectiva foarte diferita de cea a partenerului tau. Pentru ca amandoi tineti la propria parere, exista riscul unor discutii. In cazul in care nu esti indragostita, se poate sa se iveasca ocazia unei calatorii, aducatoare de experiente absolut fermecatoare.
 

Horoscopul femeii Fecioara de 8 Martie
 

Iti petreci ziua de 8 Martie in compania persoanelor dragi si a celor din familie. Iti place sa-i asculti si ai parte de momente agreabile in compania lor. In relatia de cuplu, este indicat sa fii mai flexibila si sa privesti lucrurile intr-un mod obiectiv. Daca inca nu ai o relatie, un barbat isi va manifesta astazi interesul pentru tine. Se poate sa fie vorba doar despre o atractie fizica, insa idila promite experiente erotice greu de refuzat.
 

Horoscopul femeii Balanta de 8 Martie
 

De 8 Martie esti inconjurata de o multime de persoane care iti fac tot felul de complimente. La prima vedere, par amabile, chiar fermecatoare, insa este bine sa le privesti in profunzime, deoarece, in majoritatea cazurilor, aparentele nu sunt deloc fidele realitatii. Fii intelegatoare si flexibila cu partenerul de viata si nu incerca sa-ti impui punctul de vedere, chiar daca este ziua ta. Daca nu exista inca nimeni, sunt sanse sa intalnesti pe cineva care sa te faca sa te simti implinita.
 

Horoscopul femeii Scorpion de 8 Martie
 

Daca te-ai indragostit de un coleg de serviciu sau de o alta persoana cu care colaborezi in plan profesional, se poate ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca neplaceri. Fii cu bagare de seama si desparte bine planul personal de cel profesional. In cazul in care ai deja o relatie stabila, astrele iti recomanda sa fii intelegatoare si sa faci eforturile care se impun, pentru a readuce armonia in viata de cuplu. Familia te sustine si iti ofera afectiune.
 

Horoscopul femeii Sagetator de 8 Martie
 

Pentru tine, ziau de 8 Martie este aducatoare de impliniri in plan personal si sentimental. Partenerul de viata este atent cu tine si se implica in proiectele tale. Ar fi bine sa-i arati cat esti de recunoscatoare pentru gesturile lui. Daca nu exista inca niciun barbat important in viata ta, ai totusi cativa admiratori, alaturi de care poti petrece momente agreabile. Daca insa incearca cineva sa-ti rapeasca inima, va trebui sa intruneasca multe conditii pentru ca tu sa-i acorzi o sansa.
 

Horoscopul femeii Capricorn de 8 Martie
 

Iti dedici ziua de 8 Martie proiectelor de binefacere sau, cel putin, te implici intr-un fel sau altul in diverse situatii, pentru a-i ajuta pe cei mai putin norocosi ca tine. Daruiesti din suflet, fara sa astepti nimic in schimb, iar acest lucru te face sa te simti implinita. In schimb, relatia de cuplu lasa de dorit. Este important sa gasesti o noua strategie, altfel exista riscul unei rupturi. Daca insa esti singura, sunt mari sanse sa cunosti un barbat capabil sa-ti fure inima.
 

Horoscopul femeii Varsator de 8 Martie
 

De 8 Martie te dedici trup si suflet familiei. In schimb, in relatia de cuplu ai tendinta sa exagerezi cu pretentiile, iar partenerul tau se va satura sa suporte atatea schimbari de atitudine si sa-ti faca toate mofturile. In cazul in care esti singura, trebuie sa ai rabdare pana cand va aparea in viata ta barbatul potrivit. Pana atunci, inconjoara-te de prietenii care iti vor binele si ocupa-ti timpul cu lucruri frumoase. Si evita orice fel de conflicte.
 

Horoscopul femeii Pesti de 8 Martie
 

Esti recunoscatoare pentru clipele minunate petrecute alaturi de barbatul iubit. De 8 Martie, acesta te duce pe culmile paradisului. Daca insa nu exista nimeni special in viata ta, astazi vei simti nevoia sa fii stralucitoare si sa-i vezi pe altii admirandu-te si dorindu-te. Este o chestiune de amor propriu. Ai putea chiar sa te implici in mai multe idile simultan, doar din nevoia de a experimenta si de a te simti iubita.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare