Horoscop zilnic

#martie #predictii #horoscop 2011 #horoscop #taur #femeia berbec #femeia taur #femeia gemeni #femeia rac #femeia leu #femeia fecioara #femeia balanta #femeia scorpion #femeia sagetator #femeia capricorn #femeia varsator #femeia pesti

Horoscopul femeilor pentru luna martie 2011

Luna martie reprezinta o perioada destul de buna pentru femei, indiferent de care nativa este vorba. Prima luna a primavarii aduce oportunitati, realizari si impliniri atat sub aspect profesional, cat si sub aspect sentimental.
 
Citeste horoscopul femeilor pentru luna martie si afla ce-ti rezerva astrele pentru acest inceput de primavara:
 

Predictii martie 2011 pentru femeia Berbec
 

In martie este bine sa privesti cat mai realist lucrurile din jur si propria viata. Tinzi sa-ti concentrezi atentia numai asupra lucrurilor negative, ignorand cu desavarsire aspectele pozitive din viata ta. Petrece-ti timpul cu prietenii si cu persoane optimiste, care sa-ti insufle o energie pozitiva. Distreaza-te, comunica si si traieste din plin fiecare moment frumos de care ai parte. Treptat, vei invata sa apreciezi ceea ce ai si iti vei putea redobandi un echilibru.
 

Predictii martie 2011 pentru femeia Taur
 

Ai tendinta sa vezi numai partea goala a paharului. In loc sa stai posomorata in banca ta ar trebui sa iesi in lume. La locul de munca iti poti face relatii bune daca esti deschis si comunicativ. Trebuie sa privesti in perspectiva, nu doar sa vezi situatia prezenta. Nu-ti cere nimeni sa ai o gandire pozitiva gratuita, deoarece aceasta poate fi o dovada de frivolitate. Dar o gandire constructiva este cu totul altceva. Chiar daca viata ta nu se va imbunatati imediat, trebuie sa ai rabdare si sa perseverezi.
 

Predictii martie 2011 pentru femeia Gemeni
 

In prima luna a primaverii esti destul de dificila in relatiile cu cei din jur. Nimeni si nimic nu-ti intra in voie. Trebuie sa faci un effort si sa te gandesti daca starea ta de spirit este intr-adevar justificata sau nu. Rezerva-ti suficient timp liber pentru activitatile care iti fac placere. Rasfata-te, distreaza-te si petrece putin timp singura. Incearca sa-ti golesti mintea de balast si sa ramai cu lucrurile esentiale pentru tine. Descopera ceea ce vrei si treci la actiune.
 

Predictii martie 2011 pentru femeia Rac
 

In martie tinzi sa fii cam dificila cu persoana iubita. Orice ar face, aceasta nu pare capabila sa-ti intre in gratii. Si totusi, este oare vina ei cu adevarat? Fa un efort si adopta o conduita echilibrata. Rezerva-ti mai mult timp pentru cuplu. Cateva activitati pe care sa le faceti impreuna v-ar putea apropia. Cu banii stai foarte bine, dar nu inseamna ca trebuie neaparat sa dai o raita prin magazine. In cazul in care vei fi dezamagita de un prieten, incearca sa judeci situatia cat mai obiectiv.
 

Predictii martie 2011 pentru femeia Leu
 

In martie este bine sa relationezi cat mai mult cu lumea, indiferent daca este vorba despre colegi de serviciu, familie, prieteni sau partenerul de viata. Atata timp cat esti calm si rational, reusesti sa subjugi cu farmecul tau caruia nimeni nu-i poate rezista. Starnesti admiratia si simpatia oamenilor aproape fara niciun efort. In cazul in care un prieten iti cere ajutorul, fii disponibila pentru el si asculta ce are de spus. In viata amoroasa ai parte de o perioada infloritoare.
 

Predictii martie 2011 pentru femeia Fecioara
 

Inca din primele zile de primavara te gandesti la modalitati de a te bucura de un confort sporit, iar pentru acest lucru bineinteles ca ai nevoie de bani. De fapt, privesti banii ca pe un instrument care te ajuta sa traiesti mai bine si sa fii mai fericit. Pe de alta parte, esti constient ca nu are neaparat legatura ideea de bani cu desavarsirea la nivel spiritual . Profita de oportunitatile care se ivesc pentru a avea cat mai multe realizari si tine aproape de tine oameni care te ajuta sa te dezvolti in directia cea buna.
 

Predictii martie 2011 pentru femeia Balanta
 

Pentru tine luna martie reprezinta luna schimbarilor majore. Trebuie sa fii foarte atenta la ceea ce se petrece in viata ta profesionala deoarece apar oportunitati care pot sa schimbe definitiv mersul lucrurilor. Se poate sa incepi o activitate cu totul noua sau sa pleci departe. In plan amoros, ar fi cazul sa te porti cu manusi cu persoana iubita. Exista unele conflicte, dar ele dispar spre finalul lunii. In relatiile cu celelalte persoane, infraneaza-ti spiritul critic deoarece uneori esti lipsita cu desavarsire de argumente puternice si nu reusesti decat sa-ti strici imaginea.
 

Predictii martie 2011 pentru femeia Scorpion
 

In martie te arati interesata in principal de satisfacerea simturilor. Ai putea sa bei si sa mananci exagerat de mult, sa fumezi mai multe tigari decat de obicei si sa pierzi noptile pe la petreceri fara sfarsit. Daca simti nevoia sa te recreezi, fa-o, dar trebuie sa fii constienta ca toate excesele tale vor avea repercusiuni asupra sanatatii si nu numai. In plan amoros, ai un chef nebun sa faci amor, nu prea conteaza unde, asa ca il vei tine ocupat tot timpul pe partener.
 

Predictii martie 2011 pentru femeia sagetator
 

Pentru tine, luna martie reprezinta o perioada a deciziilor, in mai multe arii existentiale. Vei face schimbari in plan profesional dar si in plan amoros. De fapt, stii sa iei cea mai buna decizie, chiar daca pe moment aceasta este una dureroasa. In viata sentimentala ai parte de unele oportunitati deosebite, prin care fie iti consolidezi relatia deja existenta, fie incepi o noua relatie. Aceasta din urma este mai degraba insa o idila pasagera, care te face fericita pe moment, dar fara a avea si un viitor.
 

Predictii martie 2011 pentru femeia capricorn
 

Incepi primavara fiind preocupata de persoanele dragi din jur. Faci tot posibilul pentru a le multumi si reusesti sa creezi o atmosfera placuta in jurul tau. Te simti cel mai bine acasa, in mediul familial, unde te bucuri de armonie, intelegere si afectiune. Daca insa nu ai inca o relatie stabila dar exista cineva in viata ta, fa in asa fel incat sa pastrezi lucrurile cat mai simple si mai clare. Nu te ajuta deloc situatiile complicate si duplicitare.
 

Predictii martie 2011 pentru femeia Varsator
 

Luna martie reprezinta o perioada destul de plina pentru tine. Ai mult de lucru si unele oportunitati de realizare. In domeniul sentimental, trebuie sa te porti mai frumos cu persoana iubita. Daca relatia ta este una solida, se poate sa intre in discutie posibilitatea casatoriei sau a aducerii pe lume a unui copil. Daca abia ai inceput o noua relatie, sunt putine sanse ca ea sa depaseasca stadiul de idila.
 

Predictii martie 2011 pentru femeia Pesti
 

Luna martie iti aduce o perioada deosebit de frumoasa in plan amoros. Te intelegi cu partenerul tau de viata pe toate planurile si poti sa te consideri o femeie implinita din acest punct de vedere. In activitatea profesionala incearca sa lucrezi alaturi de ceilalti, deoarece munca de echipa este aducatoare de rezultate foarte bune. In relatiile cu restul lumii ar fi nevoie de o perspectiva mult mai realista, ceea ce tie iti cam lipseste in aceasta perioada. Risti sa te iluzionezi daca nu esti dispusa sa cobori cu picioarele pe pamant.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro