Horoscop zilnic

#horoscop 2009 #dragoste pesti 2009 #zodiacul iubirii 2009 #horoscopul iubirii 2009

Horoscopul iubirii 2009

Horoscopul 2009 este in general benefic sub aspect sentimental si erotic. Au loc evenimente importante (nasteri, casatorii) sau se planuiesc astfel de evenimente fericite, in familie. Pentru unii, 2009 aduce o implinire a destinului, pentru altii inseamna cautare si rabdare. In general, conflictele si problemele se rezolva la sfarsitul anului, cand multi nativi traiesc unele dintre cele mai romantice perioade.

Printre nativii din zodiile de Foc, Horoscopul 2009 precizeaza ca cei mai favorizati astral sunt Leii, urmati de Berbeci si, in final, de Sagetatori. Acestia nu par dispusi de prea multe eforturi in viata sentimentala. Zodiile de foc trebuie sa evite sa amestece relatiile de dragoste cu interesele materiale si sa fie mai tolerante fata de partener. Indiferenta sau raceala fata de acesta poate produce discutii si suferinta.

Zodiile de Apa au tendinta de a se implica profund intr-o relatie si de a oferi mai mult decat li se pretinde. Daca invata sa fie putin mai retinute si sa-si infraneze elanul amoros, au doar de castigat. Se anunta casatorii si evenimente fericite in viata de cuplu. Unii isi pot intalni perechea in acest an. Altii vor reusi sa starneasca gelozia partenerului de cuplu.

Luciditatea obisnuita a zodiilor de Pamant este greu pusa la incercare in acest an, avertizeaza Horoscopul 2009. Se poate sa-si piarda calmul si stapanirea de sine si sa reactioneze instinctiv. Alti nativi se iluzioneaza si sufera deceptii. Exista insa si reversul medaliei, cand implinirea in dragoste este traita numai la nivel afectiv, in cele mai inalte sfere, unde nu mai este nevoie de ratiune sau unde pana si vocea ratiunii le sopteste ca este ceea ce trebuie sa fie.

Pentru Zodiile de Aer, Horoscopul 2009 indica o preferinta pentru domeniul erotic si sentimental. Zodiile de foc sunt puse pe cuceriri. Fie ca este vorba despre aventuri, fie despre persoana pe care o considera jumatatea lor, acorda o mare importanta acestui aspect al vietii lor. Trebuie sa fie rabdatoare, sa nu grabeasca nimic din ceea ce li se ofera.

horoscopul iubirii 2009 pentru zodiile de foc

Berbecii au iesiri dese, ceea ce le creste sansele de a cunoaste o persoana suficient de interesanta pentru a le incita simturile. Implinirea in dragoste vine numai daca au rabdare sa cunoasca mai bine aceasta persoana, fara a se arunca cu capul inainte, intr-o noua relatie.

Pentru Lei, viata sentimentala este aducatoare de impliniri, alaturi de persoana iubita. Potrivit Horoscopului 2009, te deschizi mai mult ca oricand si accepti clipele de fericire care iti sunt oferite, fara a te mai gandi la independenta ta. Atractia fizica de la inceput naste si sentimente puternice fata de persoana care a reusit sa te cucereasca si sa te determine sa faci planuri serioase de viitor.

Sagetatorii sunt preocupati de viata amoroasa numai pana prin toamna. Cea mai buna perioada pentru stabilitate si sentimente impartasite este in ianuarie – martie 2009. Mai tarziu apar dispute, despartiri, exigente sau pur si simplu dezinteres.

horoscopul iubirii in 2009 pentru zodiile de apa

Racii traverseaza o perioada frumoasa, deoarece anul 2009 se arata promitator atat pentru cei singuri, cat si pentru nativii care au deja o relatie si viseaza sa o oficializeze. Perioadele cu cele mai multe impliniri vor fi la inceput si la sfarsit de an.

Scorpionii se bucura de liniste numai la inceputul lui 2009. Urmatoarele luni au parte de controverse amoroase, certuri , pasiuni, aventuri seducatoare si amuzament, anunta Horoscopul 2009. La sfarsitul lui 2009 astrele sunt din nou favorabile stabilitatii amoroase, cu conditia sa nu fie prea exigenti.

Pentru Pesti, anul 2009 va fi plin: cauti stabilitatea in dragoste, pui capat unei relatii, te avanti in relatii fara viitor, dar care iti ofera placere si, spre sfarsitul anului, iti faci planuri de casatorie. Lasa lucrurile sa vina spre tine.

Horoscopul iubirii in 2009 pentru zodiile de pamant

Taurii sunt impulsivi in dragoste si risca sa ia decizii gresite in momentele tensionate. Este indicat sa fie mai putin pretentiosi si sa-si stapaneasca pornirile instinctive. Sfarsitul de an le poate aduce vestea nasterii unui copil sau o intalnire deosebit de frumoasa.

Fecioarele isi pierd ratiunea in dragoste, desi in general luciditatea lor functioneaza permanent. Horoscopul 2009 avertizeaza ca se poate sa le fie inselate asteptarile, iar in acest caz, vor avea de suportat deceptii amoroase sau despartiri. In ultima parte a anului situatia se imbunatateste considerabil.

Capricornii traiesc momente care le sunt scrise in destin, gratie configuratiei astrele de la sfarsitul lui 2009. Anul le aduce fericire si realizari in viata sentimentala, atat pentru Capricornii in cuplu, cat si pentru cei singuri, care isi cauta jumatatea.

Horoscopul iubirii in 2009 pentru zodiile de aer

Gemenii sunt deschisi fata de relatiile de scurta durata si chiar au aventuri amoroase, atata timp cat reusesc sa se bucure de acele momente departe de ochii lumii. Neintelegerile se pot rezolva comunicand cu partenerul de viata. Sfarsitul lui 2009 iti poate aduce o noua iubire, care incepe printr-o simpla atractie fizica.

Si Balantele se lasa seduse de pornirile instinctive fata de persoane care li se par irezistibile si care aduc ceva picant in viata lor. Cu cat sunt lucrurile mai tumultoase, cu atat le incanta mai mult. Spre sfaristul anului isi regasesc stabilitatea si fericirea in dragoste.

Varsatorii se lasa purtati de sentimente, sunt indragostiti si entuziasmati de partenerul de viata, potrivit Horoscopului 2009. Spre jumatatea anului sunt pusi sa aleaga intre iubire si siguranta, iar decizia va fi una extrem de dificila. In ultimele luni din 2009 nu mai sunt dispusi sa se implice afectiv in orice relatie.

Pentru a citi predictiile detaliate ale zodiei tale, mergi la pagina dedicata Horoscopului 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro