Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop 2010 #horoscopul sanatatii 2010 #zodii

Horoscopul sanatatii 2010

horoscopul sanatatii 2010 anunta pentru cele 12 zodii un an in care sanatatea ar trebui sa faca parte din prioritatile vietii de zi cu zi. Alimentatia reprezinta unul dintre aspectele esentiale pentru o conditie fizica buna si un tonus de invidiat.

Multi insa sunt cei tentati sa se aventureze in experiente erotice mai mult sau mai putin riscante, multi isi vor face de cap mancand tot ce le pica in mana, nu neaparat de foame sau pofta, dar pe baza de stres. Timpul liber, timpul pentru relaxare si ingrijirea trupului reprezinta reale investitii intr-o conditie fizica buna si o energie pe masura.

horoscopul sanatatii 2010 pentru zodiile de foc

Daca in prima parte a anului 2010 Berbecii sunt stresati si se consoleaza cu mancare, dupa a doua jumatate a anului, nativii devin activi si sunt mult mai optimisti. Principala lor precupare este sa fie intr-o forma fizica buna si sa arate cat mai atractiv.

Leii sunt destul de irascibili si impulsivi pe toata durata anului 2010. Este bine sa practice sporturi care sa-i ajute mental si fizic. Excesele culinare la care sunt tentati ar trebui evitate. Desi in general Leilor le place sa se ingrijeasca, in 2010 uita de acest lucru, pentru ca sunt mult mai preocupati sa-si satisfaca poftele de tot felul.

Sagetatorii au parte de un an bun in privinta starii de sanatate. Numai in prima parte din 2010 ar trebui sa consulte un specialist, daca au probleme de sanatate, pentru ca lucrurile sa nu se agraveze. In rest, moralul puternic si energia ii ajuta sa faca fata cu bine provocarilor.

Horoscopul sanatatii 2010 pentru zodiile de apa

Racii ar trebui sa fie foarte atenti la starea lor de sanatate, deoarece pe tot parcursul lui 2010 pot intampina diverse probleme: accidente casnice, probleme cu dantura, stres, oboseala etc. De aceea, li se reocmanda sa fie prudenti, sa adopte un regim de viata echilibrat si sa fie atenti la semnalele pe care organismul le transmite.

Scorpionii fac tot felul de excese in 2010 astfel incat nu este de mirare ca intampina probleme de sanatate. Chiar si cei mai sanatosi dintre nativi pot avea probleme pana se incheie anul 2010 deoarece nu se uita ce mananca si sunt dispusi sa experimenteze oricat de mult, in plan sexual.

Pestii se confrunta cu probleme legate de circulatie si de sistemul osos. In plus, au dureri de cap suparatoare si organismul le este un pic slabit. Li se recomanda sa consulte un specialist daca situatia se agraveaza si sa urmeze un tratament adecvat. Din fericire, moralul ramane unul puternic.

Horoscopul sanatatii 2010 pentru zodiile de pamant

Taurii incep noul an destul de obositi. Nativii au nevoie de un regim de viata echilibrat si de un somn odihnitor. Odata cu a doua jumatate a lui 2010, au un moral mai puternic si isi recapata energia si tonusul.

Fecioarele trebuie sa fie foarte atente la alimentatie, pentru ca tind sa manance excesiv si, in general este vorba despre mancaruri grele si bogate in grasimi. De asemenea, pot avea diverse probleme de sanatate, de la reumatism la migrene.

Capricornii sunt destul de stresati si de obositi in 2010, astfel incat este recomandabil sa-si rezerve un timp numai pentru ei. Astfel, vor avea ocazia sa se relaxeze si sa-si refaca rezervele de energie. Dupa a doua jumatate a lui 2010, au un moral foarte bun, care ii ajuta sa treaca usor peste posibilele neplaceri legate de starea de sanatate.

Horoscopul sanatatii 2010 pentru zodiile de aer

Gemenii nu au o buna rezistenta fizica , astfel incat ar trebui sa se tina departe de activitatile solicitante din acest punct de vedere. Nici munca, nici sportul care necesita mult trupul nu reprezinta o alegere buna pentru ei. In 2010, Gemenii ar trebui sa o ia mai usor si sa se ingrijeasca de bunastarea lor fizica.

Balantele nu acorda multa importanta starii lor de sanatate, au un program dezorganizat si fac excese in plan culinar si nu numai. De aceea, spre sfarsitul lui 2010 pot avea probleme care sa necesite consultul unui specialist.

Varsatorii se trezesc mai corpolenti , la inceputul lui 2010. Pe tot parcursul noului an vor incerca sa-si purifice putin organismul, dar numai de ei depinde daca vor si reusi. Spre finalul anului, organismul le este slabit si se pot imbolnavi cu usurinta.

Citeste marele Horoscop 2010 pentru a afla ce-ti rezerva astrele!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top