Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #horoscop 2012 #horoscop vara #horoscop vara 2012 #predictii vara

Horoscopul verii 2012: ce-ti prezic astrele pentru aceasta vara

Horoscopul verii 2012 anunta o perioada benefica pentru calatorii. Unii dintre nativii celor 12 zodii sunt obositi si nervosi si au nevoie in jurul lor de persoane benefice, care ii inspira si ii ajuta. Altii traiesc o poveste de dragoste profunda, care ii marcheaza.

Horoscop vara 2012 Berbec

Berbecii profita de aceasta vara pentru a se distra si pentru a se simbi bine. Nativii incep vara cu dreptul, sunt entuziasti si plini de energie. Este bine sa profite de aceasta perioada pentru a face lucruri care le plac si care ii fac fericiti cu adevarat.

Horoscop vara 2012 Taur

Taurii sunt nervosi si greu de multumit. In perioada de vara in care lucreaza, Taurii isi vad de treaba si stiu sa ia decizii bune. In timpul lor liber, insa, Taurii devin critici si chiar nemilosi cu prietenii si persoanele apropiate. Nativii acestei zodii au nevoie sa se relaxeze, astfel incat ar fi o idee buna sa plece pe undeva.

Horoscop vara 2012 Gemeni

Gemenii au multe motive sa fie multumiti. Cei care lucreaza la proiecte importante in aceasta vara vor reusi sa-si invinga adversarii. Gemenii se bucura atat de sprijinul prietenilor si familiei, cat si de cel al unor persoane influente. In plus, inteligenta si capacitatea lor de concentrare ii ajuta sa faca fata cu bine la examene.

Horoscop vara 2012 Rac

Racii incep vara cu stangul. Acestia traverseaza o perioada cu certuri sau se confrunta cu situatii care ii obliga sa ia decizii rapid. Este important ca Racii sa adopte un comportament echilibrat si sa nu se lase prada emotiilor. Nativii au nevoie de odihna si de liniste. Persoanele apropiate trebuie sa-i ajute, insa este greu.

Horoscop vara 2012 Leu

Leii incearca sa faca diverse lucruri dar se lovesc de blocaje. S-ar putea ca actiunile lor sa fie grabite sau, oricum, sa nu fi fost bine gandite. Este recomandat ca nativii sa fie ceva mai realisti in perioada de vara si sa-si pastreze calmul. Unii dintre ei se indragostesc si traiesc o poveste de dragoste frumoasa, de exceptie.

Horoscop vara 2012 Fecioara

In vara 2012, Fecioarele traverseaza o perioada cu multe schimbari. Este bine ca nativele zodiei sa fie realiste si sa se inconjoare de oameni competenti, care le pot ajuta. Fecioarele pot avea senzatia ca nimic nu merge bine, insa este o impresie subiectiva. Exista multe lucruri pentru care trebuie sa fie recunoscatoare.

Horoscop vara 2012 Balanta

In aceasta vara, Balantele au ocazia sa se exprime in mod eficient si sa-si exerseze creativitatea. Este bine ca Balantele sa mearga la intalniri, sa faca propuneri de proiecte, deoarece au mari sanse sa le duca la bun sfarsit. In vara 2012, Balantele s-ar putea sa se indragosteasca foarte tare.

Horoscop vara 2012 Scorpion

Scorpionii care dau dovada de luciditate in aceasta vara au mai multe sanse sa-si duca la indeplinire planurile. In vara 2012, Scorpionii pot profita de cel mai bun moment pentru a renunta la idei preconcepute si de a-si folosi creativitatea. Nativii sunt mai deschisi, mai comunicativi si mai dornici sa se inteleaga bine cu persoanele din jur.

Horoscop vara 2012 Sagetator

Pentru Sagetatori, vara 2012 este aducatoare de multe calatorii. Unii nativi sunt preocupati de studierea unui nou domeniu. Altii isi petrec timpul in compania persoanelor dragi. Cu toate acestea, exista ceva in sufletul lor care ii impiedica sa fie pe deplin fericiti. Se poate sa le lipseasca ceva sau cineva si din acest motiv sa fie tristi.

Horoscop vara 2012 Capricorn

Capricornii isi schimba des starea de spirit. Nici ei nu mai stiu ce gandesc si ce vor. Persoanele din jur cu greu reusesc sa le faca pe plac. In aceasta vara, nativii zodiei au suficienta energie pentru a face ceea ce isi doresc. Problema este ca nativii zodiei tind sa renunte la orice plan la primul obstacol.

Horoscop vara 2012 Varsator

Varsatorilor li se recomanda sa plece departe chiar la inceput de vara si, daca se poate, pe cont propriu, fara sa fie insotiti de nimeni. Nativii sunt nervosi si nu se tem sa foloseasca chiar un limbaj injurios sau sa faca gesturi necugetate. Varsatorii trebuie sa aiba mai multa incredere in ei.

Horoscop vara 2012 Pesti

Pestii profita de perioada verii pentru a-si face ordine in viata si pentru a face pace cu trecutul. Exista, insa, lucruri care ii macina pe Pesti si uneori acestia se refugiaza intr-o stare de ipohondrie care le serveste ca element de protectie. Nativii trebuie sa constientizeze ca starea bolnavicioasa nu este o solutie reala.

Foto: healthdefine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro