Horoscop zilnic

#zodii #relatii de familie #stilul zodiei #horoscopul familiei #zodiile si familia

In ce relatii este cu rudele? Zodia lui iti spune mai multe

Racul isi petrece mult timp cu rudele, care sunt foarte importante pentru el. Berbecul, in schimb, lipseste adesea de la reuniunile de familie daca are in aceeasi zi ceva mai interesant de facut. Zodia in care s-a nascut dezvaluie in ce relatii este cu rudele sale.

Berbecul si rudele

Berbecul are o relatie buna cu toata familia, insa nu face in mod intentionat un efort pentru a tine legatura cu rudele. Daca vine vreo matusa sau un verisor in oras, Berbecul il primeste la el acasa si pune pe masa tot ce are mai bun. Insa nativul nu este genul care sa-si sune rudele de ziua lor de nastere sau de Craciun.

Taurul si rudele

Taurul este un familist convins, iar membrii extinsi ai familiei sunt si ei importanti. Casa Taurului este intotdeauna deschisa pentru rudele sale, pe care le trateaza cat poate de bine. In schimb, putini din familia Taurului stiu despre acesta lucruri precum detalii de viata amoroasa, avere etc.

Gemenii si rudele

Gemenii nu au foarte multa rabdare cand vine vorba sa participe la reuniuni de familie, insa o data, de doua ori poate fi distractiv pentru ei. Cand isi intalnesc rudele, Gemenii au ocazia sa faca schimb de idei si sa stea la povesti. Pe de alta parte, nativul Gemeni nu sunt tocmai reprezentantii altruismului si ai generozitatii.

Racul si rudele

Rudele unui nativ Rac il apreciaza pe acesta pentru afectiunea si generozitatea de care da dovada. Pentru Rac, valorile familiei sunt esentiale si chiar si un verisor indepartat este tratat ca un frate. Nimic nu-i face mai multa placere Racului decat sa-si petreaca sarbatorile impreuna cu parintii, copiii, matusele unchii, bunicii si celelalte persoane dragi.

Leul si rudele

Leul mentine o relatie buna cu rudele pentru ca asa considera ca este avantajos pentru el si, totodata, onorabil. Insa Leul rar este legat afectiv de rude, iar viata lui se desfasoara in afara sanului familial. Cei care ii sunt cu adevarat apropiati se bucura de generozitatea Leului, dar acestia sunt, de obicei, familia formata.

Fecioara si rudele

Fecioara pare o persoana rece, rationala, cu principii de viata foarte puternice. Printre aceste principii se numara si grija pentru familie. O Fecioara isi ajuta rudele, dar nu vorbeste niciodata despre ea, mai ales daca are probleme. Fecioara prefera sa-si mentina o imagine perfecta chiar si in ochii rudelor.

Balanta si rudele

Balanta este putin atasata de rude deoarece are o multime de prieteni. Pe acestia din urma Balanta ii considera fratii si surorile ei. Rudele de sange joaca un rol nesemnificativ in viata Balantei. Aceasta prefera sa pastreze confidentialitatea asupra vietii personale. Reuniunile de familie sunt acceptate ca simple sarcini.

Scorpionul si rudele

Scorpionul poate fi foarte atasat de frati si parinti. Cu acestia, Scorpionul se dovedeste a fi atent, sensibil, recunoscator si inimos. Ceilalti membri ai familiei nu se bucura de prea multa atentie din partea Scorpionului si nici nu sunt neaparat dornici sa isi petreaca timpul cu el.

Sagetatorul si rudele

Sagetatorul este atasat de familia din care provine si de familia pe care si-o formeaza, insa mai putin de restul rudelor. Reprezentantii acestei zodii sunt sociabili si, in acelasi timp, prudenti. Niciun unchi nu afla ce se petrece cu adevarat in viata nativului Sagetator, care sunt problemele sau reusitele acestuia.

Capricornul si rudele

Capricornul este profund atasat de familie, iar cu rudele are o relatie buna acolo unde exista o reala afinitate. Cand nativul are o relatie buna cu fratii, se va purta frumos si cu sotii acestora. In rest, Capricornul are grija ca sfera familiala sa se restranga la cateva persoane importante.

Varsatorul si rudele

Varsatorul nu este nici foarte atasat, nici complet dezinteresat de rudele lui. Nativul isi primeste cu bunavointa rudele in vizita si le ofera tot ce are mai bun. In schimb, Varsatorul nu tolereaza ca cineva din familie sa-l judece, sa-i spuna ce trebuie sa faca si ce nu sau sa-i critice propria familia.

Pestii si rudele

Pestii sunt atasati de rude. Nativii au un adevarat cult pentru familie si isi respecta si protejeaza rudele. Membrii familiei il apreciaza pe nativul Pesti pentru afectiunea, sinceritatea si daruirea lui. Pestii pot fi usor afectati de ceea ce se intampla cu cineva din familia lor, chiar daca este o ruda indepartata.

Sursa foto: menmedia.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare