Zodia ta si cariera

#zodii de pamant #cariere #astrologie #horoscop #zodii #predictii #meserii perfecte

Top 10 meserii perfecte pentru fiecare zodie

Nu ti-ai gasit inca drumul profesional si nu stii ce loc de munca te-ar implini din orice punct de vedere? Zodia in care te-ai nascut iti ofera cateva indicii importante despre gama larga de meserii pe care le-ai putea face cu placere, conform caracteristicilor zodiei tale. Este foarte important sa stii incotro sa iti indrepti eforturile de a dobandi o slujba compatibila cu identitatea ta!


Berbec

Cui ii place sa fie in mijlocul actiunii mai mult decat iti place tie? Ai tot ce iti trebuie pentru meserii in care entuziasmul, energia si inteligenta sunt obligatorii. Cele 10 profesii in care ai face o treaba excelenta sunt: comentator sportiv, medic chirurg, explorator, antreprenor, militar, broker, consilier juridic, producator, tehnician medical de urgenta, director HR.


Taur

Cu etica ta de nestavilit, rezerva nesecata de resurse si perseverenta nativa, ai toate atuurile necesare pentru a-ti construi o cariera solida. Meseriile perfect compatibile cu aptitudinile tale sunt: manager de companie, bucatar-sef, politician, horticultor, muzician/cantaret, specialist in cosmetica, bancher, arhitect, biolog, designer de interioare.


Gemeni

Toate carierele in care aptitudinile comunicationale sunt importante ti se potrivesc de minune. De asemenea, meseriile care presupun talent la scris, cercetare si atentie distributiva sunt special concepute pentru tine. Iata ce cariere ti se potrivesc foarte bine: jurnalist, traducator, moderator talk-show, manager in relatii publice, scriitor, specialist marketing, copywriter, ghid turistic, iluzionist, profesor


Rac

Foloseste-ti natura stabila si inclinata spre a face bine, in cariera ta. Ai talent in gestionarea resurselor, conducerea unei afaceri si crearea unui mediu confortabil de trai. Incearca-ti norocul in postul de: comerciant antichitati, agent imobiliar, istoric, nutritionist, director de agentie, oceanograf, cofetar, comerciant online, gradinar, furnizor alimentar.


Leu

Leilor li se potrivesc carierele in care asertivitatea, sarmul si caldura sunt esentiale pentru dobandirea succesului. Ai o forta interioara imensa si nu ti se potrivesc meseriile in care nu exista niciun fel de interactiune umana. Locurile de munca ideale pentru tine sunt in calitate de: actor, medic cardiolog, bijutier, publicist, purtator de cuvant, agent teatru, personalitate de reality-show, hairstylist, consultant vanzari sau consultant motivational.


Fecioara

Fecioarele se simt bine si fac performanta in orice cariera care necesita constiinciozitate, atentie la detalii si eficienta. Evita meseriile haotice, unde nu ai un program fix si ti se schimba prioritatile constant. Alege in schimb sa fii: auditor taxe, nutritionist, medic naturist, agent de curatenie profesionista, asistent manager, statistician, arhivist, analist sistem, tehnician sau sudor.


Balanta

Balantele sunt cooperante si diplomate, iubite de toata lumea si iubitoare de medii armonioase. Meseriile care ti se potrivesc excelent sunt: consilier cariere, furnizor arta, stilist/cosmetician, designer grafic, designer de interioare, specialist resurse umane, avocat, referent, mediator sau arhitect.


Scorpion

Ti se potrivesc de minune carierele in care ambitia, gandirea ascutita si inteligenta sunt obligatorii. Meseriile extrem de potrivite pentru tine sunt: expert criminalistica, detectiv particular, psihiatru, taxidermist, cercetator, chirurg, terapeut sexolog, dominator sexual, colector taxe, maestru in hipnoza.


Sagetator

Ti se potrivesc carierele in care flerul si inspiratia sunt foarte cautate. Asadar, poti fi: publicist, ingrijitor animale, membru cleric, misionar religios, antrenor caini, importator, translator, profesor, agent promotii sau tutore.


Capricorn

Tie ti se potrivesc carierele in care aptitudinile organizatorice, rabdarea si perseverenta sunt foarte importante. Incearca sa te afirmi ca: organizator profesionist, contabil, consultant managerial, planificator financiar, dezvoltator imobiliare, comerciant antichitati, casier, evaluator, muncitor, programator.


Varsator

Ti se potrivesc de minune carierele in care talentul in planificare se imbina excelent cu idealismul tau: mediator, meteorolog, activist politic, cercetator, asistent social, artist, specialist mediu, asistent laborant, astrolog, inginer.


Pesti

Meseriile in care imaginatia, viziunea si empatia sunt importante ti se potrivesc excelent: membru monahal, supraveghetor far, medium, farmacist, barman, profesor de religie, regizor, fotograf, animator, consilier anti-drog.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului