Horoscop zilnic

#horoscop 2010 #horoscop #balanta

Horoscop 2010 zodia Balanta

Predictii horoscop european 2010. Horoscop General 2010 Balanta. Anul 2010 este destul de complicat pentru Balante. Pe de o parte, au succese rasunatoare in plan profesional, cu sanse foarte importante de dezvoltare. Pe de alta parte, tot in profesie vor avea parte de dezamagiri.

In plan financiar, lucrurile merg minunat, existand posibilitati de imbogatire. Balantele sunt foarte autoritare si independente in 2010 si vor provoca destule conflicte prin maniera lor agresiva. Daca se revolta din orice, nu vor reusi decat sa complice lucrurile.

Viata sentimentala este aducatoare de bucurii. Nativii acestei zodii se apropie mai mult de persoana iubita, iar cei singuri se vor simti, in sfarsit, ocrotiti de astre . Este un an in care, in anumite planuri, Balantele sunt cele mai norocoase dintre toate semnele zodiacale.

Trebuie insa sa invete sa fie cu adevarat recunoscatoare pentru ceea ce au si sa nu-si strice relatiile cu cei din jur, dintr-o incapatanare irationala. Doar astfel vor trece cu bine peste perioadele in care moralul lor nu va fi atat de ridicat.



Horoscop 2010 Balanta - Dragoste si sex Balanta 2010
 


In privinta vietii sentimentale, trebuie spus ca Balantele incep anul 2010 stiind foarte bine ceea ce-si doresc. Iar daca nu primesc ce au nevoie, majoritatea aleg sa rupa o relatie existenta pentru a avea posibilitatea sa gaseasca in alta parte pe cineva potrivit.

Putini sunt nativii Balanta dispusi sa se explice si sa comunice cu partenerul de cuplu, daca relatia prezinta probleme, in vederea unei solutii salvatoare. Pentru nativii singuri si pentru cei care au o relatie functionala, aceeasi perioada poate fi extrem de promitatoare.

Multi se indragostesc, altii decid sa se casatoreasca sau cel putin se muta impreuna cu persoana iubita. Din aprilie in iunie, Balantele se ocupa cu jocuri ale seductiei. Sunt absolut constiente de “armele” pe care le detin si le folosesc pentru a-i zapaci pe parteneri. Numai ca unele dintre ele s-ar putea sa-si foloseasca farmecele personale cu o alta persoana decat partenerul de viata.

Pe la mijlocul verii lucrurile isi reintra in normal, iar cei cu o relatie solida se bucura in continuare de stabilitate. Balantele singure se trezesc indragostite pana peste urechi. In perioada iulie-septembrie, Balantele isi concentreaza atentia asupra propiilor nevoi si se gandesc mai putin la dorintele partenerului de viata.

Nu trebuie insa sa exagereze, pentru ca acest lucru poate deveni suparator pentru persoana iubita. In ultimele trei luni ale anului, Balantele traverseaza o perioada buna. In acest timp, nativii zodiei au posibilitatea sa se ocupe de problemele din viata de cuplu, pentru a gasi solutii eficiente.


Horoscop 2010 Balanta - Cariera si bani Balanta 2010


Sub aspectul carierei si al banilor, anul 2010 este o perioada plina de provocari. Pe de o parte, prima jumatate a anului reprezinta o perioada cu multe greutati in plan profesional si cu numeroase cheltuieli.

Balantele reusesc cu greu sa-si impuna ideile, nu pentru ca acestea nu ar fi bune, insa pentru ca exista si rauvoitori in jurul lor. In plus, apar tot felul de probleme legate de serviciu, care ar putea sa le demoralizeze. Secretul reusitei tine de capacitatea nativilor acestei zodii de a persevera in initiativele lor, pentru a-si atinge obiectivele.

Daca nativii sunt dedicati si muncitori, lucrurile ar trebui sa se imbunatateasca. In plus, este bine sa ramana cu capul pe umeri indiferent de ceea ce se intampla si de ceea ce aud in jurul lor.

In perioada iulie-septembrie Balantele au sansa sa imbunatateasca situatia lor profesionala si chiar exista posibilitatea sa fie promovate. Tot in aceasta perioada se ivesc ocazii bune de afaceri si se fac unele achizitii avantajoase in viitor, sub aspect banesc.

Incepand cu octombrie 2010, Balantele care sunt nemultumite de jobul lor ar putea sa inceapa o noua activitate in alta parte. Exista sanse ca aceasta schimbare sa le ajute din punct de vedere personal si financiar.

Banii sunt mai multi, postul obtinut reprezinta un statut mai inalt, insa exista si multe cerinte si responsabilitati. Prin urmare, vor trebui sa munceasca foarte mult pentru a avea parte de astfel de castiguri si realizari profesionale.

 

Horoscop 2010 Balanta - Sanatate si stare de spirit Balanta 2010



Este un an bun pentru Balante, in ceea ce priveste sanatatea. Nativii zodiei nu intampina mari probleme, dar li se recomanda sa fie mai atenti la detalii precum: odihna, alimentatia, produsele consumate care le dauneaza (tigari etc).

Unul dintre cele mai importante aspecte il reprezinta alimentatia. Balantele sunt obisnuite cu anumite alimente care, consumate excesiv (exemplu: carnea) le fac rau. Ar fi bine sa incerce noi alimente si preparate, poate un nou fel de bucatarie, care sa le stimuleze simturile, dar sa fie mai sanatoase si mai usoare pentru organism.

De asemenea, orele de masa ar trebui sa fie stabilite clar, pentru ca mesele abuzive si la ore neregulate le afectueaza mult digestia si intreaga energie a organismului.

Balantele au nevoie de mai multa odihna, incepand cu a doua jumatate a anului. Este importanta alimentatia si, de asemenea, ar fi cazul sa renunte sa mai consume multe produse excitante precum tutunul sau cafeaua. Programul zilnic este recomandat sa fie unul pe cat posibil structurat, pentru ca Balantele tind sa se implice in prea multe activitati, niciuna nefiind prioritara cu adevarat.

In ultimele luni din 2010, Balantele ar trebui sa aiba mai multa grija de sanatatea lor. Daca pana atunci nu au intampinat mari probleme, in octombrie-decembrie se poate sa aiba probleme de circulatie si sa fie nevoite sa consulte un specialist.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top