Horoscop zilnic

#berbec #horoscop 2010

Horoscop 2010 zodia Berbec

Predictii horoscop european 2010. Horoscop General 2010 Berbec. Pentru Berbeci, 2010 este un an al schimbarii. In sensul cel mai pozitiv al termenului. Toate nemultumirile acumulate pe parcursul ultimilor ani, tot ceea ce nu functiona bine poate fi acum schimbat.

Berbecii au idei stralucite si reusesc sa le puna in practica. Relatiile cu cei din jur sunt mai deschise, mai naturale si mai constructive. Se poate ca in urma acestor schimbari si evenimente care au loc, nativii sa-si schimbe si modul de gandire sau sa-si revizuiasca sistemul de valori si principiile.

In 2010, Berbecii devin imperativi, mai independenti decat in trecut, afirmandu-se in fata lumii cu o incredere de nestavilit. Trebuie, totusi, sa pastreze niste limite, pentru a nu ajunge la gesturi extreme. Si in plan personal se anunta realizari si evenimente importante , care pentru unii inseamna casatorie sau aducerea pe lume a unui copil.


Horoscop 2010 Berbec - Dragoste si sex Berbec 2010


Berbecii care au deja o relatie stabila primesc multa afectiune din partea partenerului de viata. Traiesc, alaturi de acesta, momente de reala comuniune, dar si momente pline de senzualitate, deoarece acesti reprezentanti ai zodiilor de foc sunt intotdeauna gata de o experienta erotica incendiara.

Oricum, Berbecii sunt dornici sa-i faca pe plac persoanei iubite, sunt sociabili, plini de surprize (frumoase), dedicati relatiei de cuplu. Nativii singuri au posibilitatea sa-si cunoasca jumatatea pana in iulie, iar noua relatie infiripata devine in scurt timp serioasa si aduce in prim plan problema casatoriei. Berbecii privesc viata prin lentile roz, in special la mijlocul lui 2010.

Odata cu luna iulie, Berbecii intra in a doua jumatate a lui 2010, pastrandu-si acelasi elan amoros. Cei care sunt implicati intr-o relatie serioasa se deschid tot mai mult, comunicand cu partenerul de viata, in timp ce nativii singuri isi exercita calitatea lor de mari aventurieri.

Nu se stie cat de lung va fi sirul cuceririlor, insa cert este ca jocul acesta erotic al lor le poate aduce si surprize, care nu vor fi neaparat agreabile. Anul se incheie in aceasta nota de veselie.

Unii berbecii vor alege sa-si consolideze relatia de cuplu si casnicia, altii se casatoresc sau decid sa aiba un copil. Iar altii isi vad mai departe de aventuri, daca nu intalnesc pe cineva care sa le schimbe lista de prioritati.


Horoscop 2010 Berbec - Cariera si bani Berbec 2010


Noul an aduce vesti bune in plan profesional pentru Berbeci. Nativii zodiei vor avea ocazia sa se dezvolte profesional si chiar sa fie promovati. Banii vin, destul de multi, dar reprezentantii zodiei sunt excesiv de cheltuitori si risca sa nu ramana cu mare lucru in buzunar.

Berbecii incep sa munceasca in domenii noi de activitate, deoarece sunt in general cutezatori si ambitiosi, ceea ce-i face adevarati deschizatori de drumuri. Altii decid ca este vremea sa imbunatateasca metodele de lucru, pentru o mai buna eficienta.

Cu cat sunt greutatile mai mari, cu atat Berbecii se simt mai provocati. Apar schimbari bruste si chiar se poate ca in primele luni ale anului sa fie nevoiti sa faca unele investitii pe care nu si le doresc neaparat. Cei care isi cauta de lucru au sanse pana prin iulie sa gaseasca un post potrivit.

La inceputul lui 2010 Berbecii se gandesc la modalitati de a-si pune la punct situatia financiara. Fac planuri pentru acest an, insa vor avea nevoie de mult timp pentru a se informa bine asupra a ceea ce trebuie sa faca, mai ales cand vor sa investeasca.

In iulie-septembrie, Berbecii primesc niste bani, se poate sa fie vorba despre o suma importanta, care sa le rotunjeasca contul in banca. Se poate ca in aceasta perioada sa reapara o problema mai veche, care trebuie rezolvata.

Bunul simt si luciditatea ii ajuta pe Berbeci sa ia cea mai buna decizie. Anul se incheie cu bine, dar persista inca mici dificultati in activitatea profesionala. Pentru a trece peste ele, nativii trebuie sa fie rabdatori, ceea ce pentru un Berbec poate fi dificil.

Contractele financiare care se incheie acum ar trebui facute in prezenta unui specialist. Este bine ca Berbecii sa verifice fiecare detaliu pentru a nu avea parte de surprize. Pana la sfarsitul anului, apare o suma de bani importanta care intra in contul Berbecului. Exista posibilitatea sa fie un ajutor venit din partea familiei.


Horoscop 2010 Berbec - Sanatate si stare de spirit Berbec 2010


Berbecii incep anul cu bine, in ceea ce priveste sanatatea. Singurul aspect de care este indicat sa tina cont il reprezinta alimentatia. Berbecii isi cam fac de cap si iau kilograme in plus, pe care cu greu le vor mai da jos. Este important sa-si aleaga bine alimentele si sa consume multa apa. Este o perioada in care Berbecii pot acumula mult stres, ca urmare a problemelor din viata profesionala.

Odata cu venirea zilelor frumoase, de primavara-vara, Berbecii ar trebui sa faca ceea ce le place mai mult: sa iasa in mijlocul naturii. Plimbarile si sportul le fac foarte bine. In cazul in care isi doresc sa faca plaja, ar fi bine sa mearga undeva unde pot sa se bronzeze in mod natural.

Dupa a doua jumatate a anului, Berbecii se ingrijesc mai mult de aspectul lor exterior. Pentru o piele stralucitoare si o dantura perfecta, se poate ca acesti nativi sa ia in calcul foarte serios schimbarea alimentatiei.

Poate tot acest efort il fac din pricina unei noi persoane aparute in viata lor, pe care vor cu orice pret sa o cucereasca. Sunt constienti de faptul ca look-ul lor este important, in toata aceasta poveste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top