Horoscop zilnic

#horoscop 2010 #capricorn

Horoscop 2010 zodia Capricorn

Predictii horoscop european 2010. Horoscop General 2010 Capricorn . Anul 2010 este benefic pentru Capricorni , chiar daca poate sa inceapa mai putin bine.

Se poate ca in primele luni nativii sa fie descurajati de experientele trecute sau sa-si puna unele intrebari la care nu gasesc deocamdata raspuns. Pe masura ce trec lunile, insa, nativii reusesc sa-si duca la bun sfarsit proiectele incepute in 2009 si incep sa-si construiasca fundatia pentru o viata mai buna, atat in plan profesional cat si personal.

Succesul nu se va lasa asteptat prea mult. Capricornii sunt interesati de satisfacerea nevoilor personale, de un nivel de confort mai ridicat si si posibilitatea de a se relaxa, atunci cand si-o permit. Incurajarile persoanelor dragi le fac mult bine. Este un an in care nativii invata sa traiasca viata intens si sa se bucure pentru fiecare implinire, indiferent ca este mica sau mare.

 

Horoscop 2010 Capricorn - Dragoste si sex Capricorn 2010



In primele luni din 2010 Capricornii sunt cand entuziasti, cand se lasa cuprinsi de indoiala. Isi schimba starea de spirit si perspectiva si se confrunta cu discutii legate de bani, care il nemultumesc pe partener. Trebuie sa invete sa aiba mai multa incredere in acesta si sa-si exprime sentimentele si afectiunea fata de el.

In aprilie se poate ca nativii sa-si puna unele intrebari despre viata lor de cuplu si sa gaseasca totodata solutii pentru a revigora relatia. Este o perioada prospera, in care Capricornii isi recastiga increderea si zambetul si in care pot face planuri pe termen lung.

Incepand cu iulie, Capricornii simt ca li se ia o piatra de pe umeri. Multi dintre ei se poate sa fi avut unele experiente mai putin placute in dragoste, insa acum lucrurile isi reintra in normal. Daca nu mai sperau sa vada luminita de la capatul tunelului, mijlocul verii le readuce pofta de viata.

In ultimele 3 luni din an Capricornii gasesc cele mai bune solutii pentru a rezolva problemele sentimentale. Acum nativii inteleg ca este o vreme pentru toate si ca a meritat asteptarea. Inca mai sunt lucruri pe care le au de descoperit despre partenerul lor de viata si privesc viitorul cu incredere.


Horoscop 2010 Capricorn - Cariera si bani Capricorn 2010



Capricornii incep noul an in forta, in ceea ce priveste activitatea profesionala. Au o multime de idei si dispun de mijloacele necesare pentru a le pune in practica. Se poate ca unele proiecte la care tin foarte mult sa poata sa fie in sfarsit concretizate. Daca stiu sa-si joace cartile, vor putea sa se foloseasca cu succes de talentele si aptitudinile lor si sa-si creeze relatii utile.

Aceste succese pot aduce si castiguri financiare insemnate, poate chiar o marire de salariu. Pe langa banii care le revin din investitii, Capricornii mai au parte si de castiguri cu totul neasteptate. Din aprilie 2010 nativii Capricon traverseaza o perioada mai linistita in plan profesional, fara prea mari provocari.

Cei care isi doresc de multa vreme sa faca unele schimbari in privinta domeniului in care activeaza dispun de suficient timp pentru a pune la cale demersurile necesare.

Situatia financiara este satisfacatoare cu conditia sa nu cedeze in fata diverselor produse costisitoare care le fac cu ochiul de pe rafturile magazinelor. Daca sunt rigurosi in privinta banilor, Capricornii pot chiar sa faca acum unele economii insemnate.

Din iulie, Capricornii vad cum lucrurile incep sa se intensifice. Din linistea care a caracterizat lunile precedente, se trezesc in iulie ca au de facut o multime de lucruri si, din fericire, au suficienta energie si sunt suficient de ambitiosi pentru a profita de sansele care li se ofera acum. In aceeasi perioada nativii pot primi o suma de bani insemnata, se poate ca aceasta sa vina ca un dar din partea familiei.

Vor incepe sa-si faca o multime de planuri legate de acesti bani, dar astrele ii sfatuiesc sa se gandeasca foarte bine cum ii vor cheltui. Incepand din ultimul trimestru al anului, nativilor Capricorn li se fac tot felul de propuneri si se vad nevoiti sa faca o alegere, chiar daca nu este usor. Exista mari sanse sa inceapa o noua activitate, chiar la sfarsit de an. Daca vor face un astfel de pas, vor avea parte de satisfactii majore, dar si de munca asidua. Cu banii insa nu stau asa de bine si aceasta situatie ii cam demoralizeaza. Trebuie sa-si pastreze optimismul si sa-si gestioneze bugetul cu multa grija.


Horoscop 2010 Capricorn - Sanatate si stare de spirit Capricorn 2010



Anul 2010 reprezinta o perioada destul de plina in viata Capricornilor si nu putine vor fi momentele in care nativii vor fi nevoiti sa caute in ei ultimele picaturi de energie. Pentru a putea sa se mentina cat de cat in forma, trebuie sa alterneze perioadele de munca intensa cu cele de relaxare.

Incepand cu iulie, Capricornii sunt mai interesati ca de obicei de acele activitati care ii relaxeaza fizic si care le fac placere. Trebuie insa sa aiba grija de dieta, pentru ca se lasa sedusi de tot feluri de mancaruri si preparate care nu sunt tocmai sanatoase. Organismul lor nu functioneaza la cote maxime in aceasta perioada.

Din iulie 2010 nativii se bucura de un moral de fier. Nu este o perioada in care sa se intample mari evenimente, dar este o perioada in care nativii stralucesc si sunt plin de vitalitate. Chiar daca dispun de mari rezerve de energie, nu este cazul sa faca tot felul de excese, indiferent ca este vorba despre mancare, sex, bautura sau altceva.

Incepand cu ultimele trei luni ale anului, intre octombrie si decembrie 2010, Capricornii pot avea unele probleme de sanatate legate de stomac. Vor fi nevoiti sa aiba mai multa grija de sanatatea lor. Va trebui in aceasta perioada sa se tina o cura de slabire. Unii nativi au probleme de anxietate, de aceea este important sa evite pe cat posibil situatiile stresante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top