Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop 2009 #fecioara

Horoscop 2009 zodia Fecioara

Noul an iti promite reusite in tot ceea ce intreprinzi, cu conditia sa fii tenace si sa dai dovada de curaj, draga Fecioara. Organizeaza-te bine si fii decis sa-ti atingi scopul. Seriozitatea si actiunile facute in mod metodic reprezinta calea catre succes.
 

Fecioara (23 august-21 septembrie) Predictii horoscop european 2009

 

Horoscop General 2009 Fecioara


Noul an iti promite reusite in tot ceea ce intreprinzi, cu conditia sa fii tenace si sa dai dovada de curaj. Organizeaza-te bine si fii decis sa-ti atingi scopul. Seriozitatea si actiunile facute in mod metodic reprezinta calea catre succes.

Actionezi inteligent in domenii stiintifice, insa te folosesti si de imaginatie. Ai idei originale. Se poate sa te implici in actiuni de caritate, unde iti vei folosi aptitudinile pentru binele celorlalti.

O atentie deosebita o vei acorda casei si familiei, unde au loc evenimente importante si fericite.

Un buget bine organizat si munca depusa iti vor permite sa-ti imbunatatesti nivelul de trai. Se poate sa cumperi o casa si sa te bucuri de un confort sporit, alaturi de familie.
 

Dragoste si sex Fecioara


In primele luni ale anului, dorintele sau nevoile tale nu corespund cu cele ale partenerului de viata. Fa tot posibilul pentru a elimina orice neintelegeri. Viata sentimentala devine tumultoasa, plina de crize, certuri, impacari si evenimente neprevazute. Un rol important il va juca atractia sexuala, care se va face simtita intr-un mod acut. Este bine sa fii foarte atent cu aceasta relatie, deoarece exista sanse mari sa fie vorba despre persoana care ti-a fost destinata.

Din al doilea trimestru al anului, situatia difera, in functie de caz. Daca vrei sa-ti schimbi viata in bine si sa pui capat unei relatii nefericite, astrele te ajuta sa intalnesti o persoana interesanta. Neintelegerile din trecut, care ies din nou la suprafata, pot fi rezolvate prin comunicare. Ai putea afla lucruri pe care nu le stiai pana acum. Daca ai deja o relatie stabila, te bucuri in continuare de tandrete si intelegere. Cei singuri cunosc pe cineva care ajunge sa joace un rol important in viata lor.

Incepand cu luna iulie, intalnesti oameni care ti se par deosebit de fermecatori, dar care nu merita increderea ta. Invata sa privesti cu atentie actiunile celor din jur, pentru a depista din timp inselaciunile si prefacatoria. Nu te lasa ispitit de farmecele celor care incearca sa-ti suceasca mintile. Fii mai putin mandru cu persoanele dragi si nu incerca sa intri intr-o competitie inutila.

In ultima parte din 2009 esti mai putin interesat de domeniul amoros. Cei dragi te apreciaza si au incredere in tine. Cu toate ca te bucuri de admiratia partenerului si poti primi sprijin din partea lui, preferi sa te descurci singur cu grijile zilnice. Sfaturile prietenilor nu sunt cele mai nimerite. Poti gasi si singur raspunsul la intrebarile care te framanta.
 

Cariera si bani Fecioara


Incepi anul cu dreptul, afirmandu-te la locul de munca. Daca ai facut eforturi considerabile pentru a duce la bun sfarsit un proiect, nu fii modest si culege-ti laurii, pentru ca-i meriti fara indoiala. Daca vrei sa fii convingator in fata celor din jur, fa-o intr-un mod subtil si diplomat. Se poate sa inveti ca uneori este nevoie sa muncesti in echipa si sa ai incredere ca si ceilalti pot face un lucru la fel de bine ca tine. Si la capitolul bani ai motive sa fii multumit. Obtii o marire de salariu sau primesti confirmarea unui credit, facut in conditii avantajoase.

Incepand cu al doilea trimestru, devii exigent cu cei cu care lucrezi. Daca insisti insa ca lucrurile sa iasa mereu perfect, vei vedea ca toata lumea are de pierdut. Incepi un nou proiect care te entuziasmeaza si care suna promitator. Daca ai de luat decizii, gandeste-te serios la optiuni. Situatia financiara are de suferit daca faci cheltuieli majore. Evita risipa si fa tot ce se poate pentru a pune ceva deoparte.

Dupa prima jumatate a lui 2009, la serviciu te va ajuta mult o buna organizare. Actioneaza cat mai discret cu putinta si ai grija sa-ti vinzi ideile numai catre cei care sunt capabili sa te ajute. Atata timp cat iti pastrezi capul pe umeri, totul va fi bine. Trebuie totusi sa-i asculti macar pe aceia in care ai avut mereu incredere. Contul bancar nu sufera modificari importante, daca ti-ai organizat bine banii pana acum. In caz contrar, ti se vor cere inapoi sumele imprumutate.

Spre sfarsitul lui 2009, ti se impun anumite constrangeri sau trebuie sa faci fata unor conditii noi. Ti se pun la incercare abilitatile. Va fi nevoie de cateva eforturi de adaptare, insa nimic nu este imposibil, cu putina vointa. Afla care sunt cerintele si termenele limita. La capitolul bani lucrurile stau mai bine decat in trecut. Ai parte de stabilitate financiara .
 


Sanatate si stare de spirit Fecioara



In primele luni ale anului esti destul de obosit si singura solutie este sa renunti la un program incarcat, pentru a te putea odihni. Fa miscare in prima parte a zilei, gimnastica sau altceva si ai grija ce mananci. Nu ai un apetit prea mare.

Dupa al doilea trimestru, apar riscuri de mici accidente: entorse, arsuri etc. Daca faci munca prin casa, daca construiesti ceva sau umbli cu unelte ascutite, este bine sa fii cat mai grijuliu. Nu este vorba insa despre nimic alarmant. Imbraca-te bine pentru a te feri de frig.

Din iulie 2009, te ingrijesti mai putin de sanatatea ta. Ignori orice indicatii. Devii mai nervos si mai obosit si predispus la raceli.

Ai tendinta sa mananci exagerat, insa vei lua cateva kilograme in plus. Inchei anul fara mari evenimente, cu exceptia unor probleme de circulatie, dureri de oase si stari de oboseala. Evita mancarurile picante sau preparatele greu de digerat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro