Horoscop zilnic

#horoscop 2010 #gemeni #horoscop

Horoscop 2010 zodia Gemeni

Predictii horoscop european 2010. Horoscop General 2010 Gemeni. Anul 2010 reprezinta pentru Gemeni o sansa de afirmare. Se stie ca nativii acestei zodii sunt persoane originale, care prefera mai degraba sa inoveze decat sa o apuce pe un drum neumblat. In 2010 vor avea chiar aceasta sansa de a deschide noi drumuri.

Daca sunt perseverenti si au incredere in fortele proprii, vor reusi sa faca ceea ce si-au propus. Originalitatea insa nu inseamna sa uite ca cei din jur trebuie uneori menajati. De aceea, li se recomanda ca initiativele lor sa fie insotite si de diplomatie.

In plan afectiv, este un an evolutiv, in care Gemenii inteleg ce au de facut, ca urmare a experientelor din trecut si reusesc sa-si construiasca o baza mai solida. Unii dintre ei sunt tentati sa zburde din floare in floare.

Altii acorda o mai mare atentie partenerului de viata, cu care comunica intr-un mod eficient. Cei singuri se poate sa aiba parte de surprize frumoase, acolo unde nici nu se asteapta. Daca au perioade in care se simt un pic demoralizati, li se recomanda sa se inconjoare de lucruri frumoase si de persoane cu energie pozitiva, pentru a putea sa se bucure si sa savureze realmente momentele minunate din viata.
 


Horoscop 2010 Gemeni - Dragoste si sex Gemeni 2010

 

Anul 2010 reprezinta o perioada benefica pentru Gemeni, in ceea ce priveste relatiile amoroase. Multi nativi invata din greselile trecutului si acum reusesc sa se apropie cu adevarat de partener. Persoana iubita ii vede acum asa cum sunt cu adevarat, dezgoliti de orice indoieli sau ziduri de aparare.

Partenerul Gemenilor devine astfel mai increzator. Nativii zodiei se adapteaza mai usor decat pana acum la schimbarile care au loc in viata de sentimentala. Cei singuri isi fac cu usurinta relatii noi, pentru ca sunt deschisi si dornici de alte experiente. Insa acest lucru inseamna si o predispozitie pentru aventurile efemere. Cu greu poate cineva sa-i convinga pe Gemenii sa fie fideli, daca nu au deja o relatie stabila, cu ceva vechime.

In perioada aprilie – iunie, Gemenii au parte de cateva intalniri interesante, care pe parcurs se va clarifica unde duc sau catre ce se indreapta exact.

A doua parte a lui 2010 este complicata, pentru perioada iulie-septembrie. In acest timp, Gemenii trebuie sa incerce sa ramana cu picioarele pe pamant, chiar daca in viata amoroasa este cam greu de facut asa ceva.

In cazul in care devin interesati de cineva nou aparut, este recomandat sa astepte pana vor cunoaste acea persoana mai bine si sa nu se grabeasca cu concluziile. Altfel, pot suferi dezamagiri si in final isi vor da seama ca mare parte din vina o poarta chiar ei, deoarece au fost exagerat de subiectivi si entuziasti.

Ultimele trei luni din an restabilesc echilibrul in viata sentimentala . Cei singuri au sansa de a cunoaste persoana potrivita, iar nativii care au deja o relatie pot decide sa se casatoreasca.
 


Horoscop 2010 Gemeni - Cariera si bani Gemeni 2010

 

Situatia profesionala este cumva instabila in ianuarie-martie 2010. Gemenii nu se pot baza pe un venit sigur, in aceasta perioada. Planurile facute sunt amanate.

Relatiile cu colegii, superiorii si colaboratorii lasa de dorit. Pe de alta parte, Gemenii se descurca cel mai bine muncind in echipa si anul 2010 nu face exceptie de la regula. Chiar daca au unele indoieli asupra celor din jur, nativii se vad obligati sa munceasca cot la cot cu oameni care nu le sunt neaparat prieteni.

Este foarte important sa nu se implice in discutii inutile, care doar le consuma energia nervoasa. Daca asteapta o marire de salariu in prima jumatate a lui 2010, sunt mari sanse ca aceasta sa nu vina, pana la urma. De aceea, Gemenii trebuie sa se achite de datorii si sa-si gestioneze bugetul cu prudenta.

Odata cu luna iulie, lucrurile se schimba in bine. Gemenilor li se fac cateva propuneri atractive, care implica un statut profesional mai inalt si un venit substantial. Se poate ca unii dintre nativii zodiei sa se mute cu serviciul in alta parte.

Tot in aceasta perioada Gemenii reusesc sa convinga unele persoane influente sa le ofere sprijin. Initiativele pe care le iau acum in viata profesionala sunt aducatoare de succes, oferind totodata o mai mare independenta. Nu inseamna insa ca Gemenii isi permit luxul de a spune si a face orice le trece prin cap.

Diplomatia reprezinta cheia reusitei si acest lucru nu trebuie subestimat. Tot in a doua jumatate a lui 2010, Gemenilor li se recomanda sa nu se implice in afaceri riscante, chiar daca partenerii de afaceri le promit o imbogatire sigura si rapida.

Daca vor creste cheltuielile, acest lucru se intampla nu neaparat din cauza unor factori externi, insa mai ales din cauza inclinatiei Gemenilor de a-si face toate poftele.
 


Horoscop 2010 Gemeni - Sanatate si stare de spirit Gemeni 2010

 

In 2010 Gemenii se bucura de o sanatate satisfacatoare. Se poate insa ca nativii sa sufere de unele mici afectiuni, uneori. In prima parte a anului, Gemenii pot avea dificultati digestive. Este bine sa nu-si solicite organismul intr-un mod exagerat.

Cei care practica un sport ar trebui sa aleaga acele sporturi care nu sunt foarte grele, precum inotul sau yoga. Oricum, sportul si activitatea fizica usoara ii ajuta sa se mentina in forma.

Abia in a doua jumatate a anului Gemenii simt ca si-au petrecut prea mult timp muncind si nu s-au mai bucurat de o plimbare in natura. Din vara, nativii sunt mai obositi si au nevoie mai mult ca oricand de relaxare. Chiar daca nu sufera de afectiuni fizice, mintea le este obosita si o evadare pe undeva sau o vacanta i-ar remonta.

Pana in octombrie, ar trebui sa o ia mai usor cu munca si sa-si rezerve mai mult timp pentru ei insisi. Pana la finalul anului, nu se intampla nimic remarcabil in privinta sanatatii lor. Daca organismul le transmite semnale ca ceva nu mai functioneaza cum trebuie, este recomandat sa consulte un specialist.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului