Horoscop zilnic

#leu #horoscop #horoscop 2009

Horoscop 2009 zodia Leu

Anul 2009 este promitator pentru Leu.  Vei avea parte de evenimente fericite, care pot implica o casatorie sau planuri serioase de viitor. Vei putea intalni dragostea la tot pasul. Este important sa te porti cat mai deschis si mai delicat si sa-ti infranezi pornirile instinctive sau egocentriste.
 

Leu (23 iulie-22 august) Predictii horoscop european 2009



Horoscop General 2009 Leu



Anul 2009 este promitator. Vei avea parte de evenimente fericite, care pot implica o casatorie sau planuri serioase de viitor. Vei putea intalni dragostea la tot pasul. Este important sa te porti cat mai deschis si mai delicat si sa-ti infranezi pornirile instinctive sau egocentriste.

Daca intampini dificultati in proiectele tale, indiferent ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala, nu-ti pierde speranta. Sunt uneori lucruri care nu functioneaza pe o durata scurta si sunt altele care iti aduc avantaje mari pe termen lung. Alege-le pe acestea din urma si asteapta rezultatele.

Ai fost prins in ultima vreme in atatea activitati, incat responsabilitatile tale zilnice te-au impiedicat sa mentii legatura cu oameni care iti sunt dragi si cu care te simti bine. Iti vei aminti de acestia, de-a lungul anului si vei incepe sa frecventezi din nou cercurile unde mergeai altadata.

 

Dragoste si sex Leu


Incepi anul cu entuziasm, gratie evenimentelor fericite din viata de cuplu. Simti nevoia sa-ti exprimi sentimentele si emotiile, fara a renunta complet la vocea ratiunii. Pentru multi nativi se anunta o logodna. Nu mai resimti atat de mult nevoia de libertate, pentru ca intr-o relatie in care exista incredere te simti oricum liber sa te manifesti.

Daca lucrurile nu se intampla pe cat de repede ti-ai dori, nu-ti fa griji. Problemele intampinate se vor rezolva in timp, chiar daca va trebui sa astepti mai mult. Este important sa-ti pastrezi acest entuziasm si sa nu te demoralizezi, pentru ca ceea ce ai acum este un lucru prea valoros ca sa-l lasi sa se piarda.

Daca esti singur, incepand cu aprilie 2009 exista sanse mari sa cunosti o persoana care sa te atraga irezistibil, pe toate planurile. Sentimentele tale vor fi impartasite. Fii modest si natural, pentru ca numai astfel te vei face placut in ochii sexului opus.

Din a doua jumatate a anului, relatia de cuplu devine mai profunda si mai stabila. Leii care au o relatie mai rece cu partenerul de cuplu reusesc sa reaprinda scanteia. Daca treci prin greutati in viata profesionala sau intima, persoana iubita va fi langa tine tot timpul. Incearca sa faci tot posibilul pentru a nu o dezamagi. Daca inca nu ti-ai gasit jumatatea, ai acum ocazia.

Spre sfarsitul anului, lucrurile se complica. Se poate sa te indragostesti de o alta persoana decat partenerul de cuplu. Refuzi sa schimbi o stare de fapt care nu este buna pentru nimeni. Daca partenerul de viata incearca sa te domine, vei deveni arogant cu acesta sau vei trata situatia intr-un mod superficial.

 

Cariera si bani Leu



Primele luni din 2009 se dovedesc prielnice pentru nativii care au stiut sa aleaga o cale corecta in cariera. In caz contrar, vei avea de-a face cu numeroase dificultati. Priveste insa partea plina a paharului: provocarile carora trebuia sa le faci fata sunt de fapt lectii de viata menite sa te aduca pe calea cea buna. Vei putea astfel sa corectezi deciziile din trecut.

Incepand cu al doilea trimestru al anului, iti consolidezi pozitia profesionala. Vorbesti deschis cu o persoana avizata despre problemele cu care te confrunti la serviciu. Va fi nevoie sa ai grija de pozitia ta si sa indeplinesti sarcini importante si solicitante. Situatia financiara arata satisfacator si ai posibilitatea sa-ti maresti veniturile, ca urmare a unor afaceri profitabile.

In primele luni din an ai tendinta de a-ti face toate capriciile, indiferent de cheltuielile implicate. Daca continui asa, vei avea de infruntat probleme cu plata facturilor. O buna negociere insa te va salva dintr-o situatie neplacuta.

Dupa a doua jumatate a lui 2009, devii combativ la serviciu si profiti de toate ocaziile care ti se ofera. Daca iti cauti in loc de munca, vei gasi ceea ce sperai. Reusesti sa indeplinesti cerintele superiorilor cu o rapiditate care te incanta si care nu ramane neobservata de acestia.

In ultimele trei luni, apar dificultati de comunicare cu colegii, iar proiectele intarzie sa se concretizeze. Va fi nevoie de rabdare si de calm, pana cand situatia se normalizeaza. Din fericire, nu este vorba despre probleme de durata. Ai grija de bani si informeaza-te bine, inainte de a semna un contract prin care ti se imprumuta niste bani. Poti consulta un specialist, insa nu te increde in propunerile persoanelor neavizate, care iti fac tot felul de promisiuni.

 

Sanatate si stare de spirit Leu



In ceea ce priveste sanatatea, nu ai motive sa te plangi, cu exceptia unor momente de oboseala. Poti rezolva acest lucru daca iti rezervi suficiente ore de somn si daca ai grija ca alimentatia sa contina produse usor digerabile. Evita excesele culinare la care esti tentat.

In al doilea trimestru al anului intampini probleme de sanatate: gastrita, afectiuni ale pielii sau tensiune. Nu este vorba despre nimic grav, dar va fi un semnal de alarma pentru nativii care nu au destula grija de ei. Mananca mai putin, pentru a nu lua in greutate.

A doua parte a anului incepi sa-ti reintri in forma si ai tendinta sa-ti risipesti intreaga energie pe lucruri care nu sunt neaparat importante. Fa sport in mod regulat si canalizeaza-ti mai bine eforturile. Baile cu saruri te relaxeaza mult si te revigoreaza.

Spre sfarsitul perioadei ai momente de indispozitie. Nu este cel mai bun moment pentru a tine regim. Daca practici sporturi extreme , exista risc de accidente.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro