Horoscop zilnic

#rac #horoscop #horoscop 2010

Horoscop 2010 zodia Rac

Predictii horoscop european 2010. Horoscop General 2010 Rac. Anul 2010 reprezinta o perioada importanta in viata Racilor, ca urmare a schimbarilor importante care au loc acum. Racii se deschid mai mult spre lume, exprimandu-se intr-un mod care nu le este caracteristic.

Sunt mai comunicativi, mai dispusi sa vorbeasca despre ei. Una dintre principalele lor motivatii o reprezinta necesitatea de a termina acele proiecte incepute care nu au putut fi concretizate pana acum si care in 2010 vor fi duse la bun sfarsit.

O alta motivatie consta din nevoia de a beneficia de un nivel de confort mai mare, ceea ce inseamna nevoia de a castiga mai mult.

Si in plan relational Racii pot face schimbari majore, deoarece au capacitatea de a-i influenta pe cei din jur. Ei sunt cei care aduc stabilitate in viata de cuplu. Stiu sa se bucure mai mult de viata, traind intens fiecare clipa si fiind totodata recunoscatori pentru ea.

Nativii zodiei vor avea talentul sa comunice cu oameni din medii foarte diferite, mulandu-se pe personalitatea fiecaruia. Aceste succese ii fac mai increzatori si mai optimisti.
 


Horoscop 2010 Rac - Dragoste si sex Rac 2010



Racii au parte de sanse frumoase in plan afectiv, in 2010. Iubirea si sentimentele tandre ii pot face sa infloreasca. In primele luni ale anului, Racii sunt preocupati de stabilizarea relatiei de cuplu.

Din ianuarie in martie, nativii analizeaza acele probleme care necesita o rezolvare cat mai rapida si iau masurile care se impun. Nativii singur se simt destul de prost pentru ca nu au pe nimeni, insa nu este cazul sa-si piarda speranta.

In special in perioada aprilie-iunie, acestia au sansa de a-si intalni jumatatea. Racii care au deja o relatie este bine sa fie flexibili si intelegatori cu partenerul de viata, pentru a stabili o reala comunicare cu acesta.

Dupa a doua jumatate a anului incepe o perioada de 6 luni foarte promitatoare pentru Raci. Cei singuri isi intalnesc persoana mult visata. Perioada iulie-septembrie aduce o mai mare siguranta a vietii afective, pentru cei care au deja o relatie. Se poate ca partenerii sa comunice fara sa fie nevoie de prea multe cuvinte.

In ultimele trei luni din 2010 Racii au posibilitatea sa faca ceva pentru a-si stabiliza viata sentimentala. Sunt trei luni frumoase, in care nativii le vorbesc partenerilor despre nevoile si planurile lor.

Daca isi vor lua angajamente acum, acestea au mari sanse sa fie unele pe termen lung. Pana in ultima zi din decembrie 2010, unii Raci pot decide sa se casatoreasca.
 

 

Horoscop 2010 Rac - Cariera si bani Rac 2010

 

Racii incep anul bine, avand multe oportunitati de dezvoltare in plan profesional si financiar. Le reusesc proiecte complexe si le creste prestigiul. Pana in aprilie 2010, ar putea obtine chiar o marire de salariu si un statut mai inalt in compania in care lucreaza.

Pe de alta parte, activitatile care le fac mare placere nu sunt neaparat si cele care le aduc cei mai multi bani. Dar Racii aleg si astfel de proiecte, de care se ocupa cu drag, fara a fi insa recompensati pe masura efortului lor. Ii ajuta mult si faptul ca sunt entuziasti si plini de energie. Lucrurile merg binisor, dar este loc si de mai bine, cel putin pana in iulie 2010.

Cea de-a doua jumatate a anului Racii resimt o mai mare presiune la locul de munca. De aceea, rezultatele nu sunt mereu cele asteptate. Este important, de asemenea, sa mentina o relatie buna cu superiorii. In aceasta perioada nativilor li se recomanda sa nu-si asume riscuri financiare mari si nici sa nu ceara bani cu imprumut.

Doar daca isi planifica bine cheltuielile nu vor suferi mai tarziu. In ultimele trei luni din an Racii trebuie sa se fereasca de cheltuielile excesive. Din fericire dispun de resurse banesti in octombrie-decembrie. Este recomandat sa se gandeasca la un plan pe termen lung in privinta cheltuelilor si investitiilor.
 


Horoscop 2010 Rac - Sanatate si stare de spirit Rac 2010

 

In ceea ce priveste sanatatea, Racii incep anul foarte bine. Se bucura de rezistenta fizica si au suficienta energie pentru a face fata cu bine activitatilor zilnice. In perioada aprilie-iunie, insa, nativii trebuie sa fie mai atenti, mai ales daca fac activitati care pot duce la accidente casnice .

Unii nativi au probleme cu dintii. Nu este insa vorba despre afectiuni grave, dar ar trebui sa nu-si solicite organismul prea mult si sa fie atenti la semnalele transmise de acesta, pentru a preveni o posibila agravare a starii de sanatate.

Dupa a doua jumatate a anului, Racii sunt tentati sa faca tot felul de excese, solicitand organismul mai mult decat ar trebui. In plus, isi schimba starea de spirit, fiind cand energici, cand posomorati. Este bine sa gaseasca o linie de mijloc si sa fie mai atenti la alimentatie.

In ultimele trei luni din 2010, nativii zodiei pot sa ia unele masuri in privinta programului zilnic: ore de somn si de masa regulate, timp suficient pentru ingrijirea trupului, poate chiar niste ore de sport. Doar astfel vor evita unele neplaceri de sanatate care pot aparea pe parcurs. Acest lucru depinde mult de vointa si interesul lor de a se mentine in forma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare