Horoscop zilnic

#sagetator #horoscop #horoscop 2009

Horoscop 2009 zodia Sagetator

In anul 2009 se va pune accentul pe relatiile afective, in special cele de prietenie. Vei avea nevoie de prieteni adevarati, care sa te sustina si sa te sfatuiasca. Cei pe care-i sti de ani de zile te incurajeaza si iti ofera momente speciale. Vei cunoaste insa si persoane noi, cu care vei lega relatii durabile de prietenie.
 

Sagetator (22 noiembrie-20 decembrie) Predictii horoscop european 2009


Horoscop General 2009 Sagetator


Este important ca in acest an sa stii sa alegi acele persoane care iti sunt benefice. Evita-i pe cei care sunt vesnic nemultumiti, pentru ca energia lor negativa, prezenta permanet, ajunge sa te afecteze si pe tine. Obiectivitatea te va ajuta sa vezi cine merita atentia ta si cine nu. Alaturi de persoanele potrivite vei avea ocazia sa construiesti ceva.

Ai bune abilitati administrative, ceea ce te ajuta sa faci lucrurile sa se intample. In acest an ajuti pe toata lumea, fara niciun interes ascuns, insa ii pui la punct pe profitori.

 


Dragoste si sex Sagetator



Desi esti atras de obicei de aventuri incitante, de data aceasta inceputul de an iti rezerva suprize la capitolul amoros. Exista sanse mari sa te indragostesti de cineva si, astfel, sa renunti de bunavoie la independenta ta. Daca ai deja o relatie, te bucuri de stabilitate si tandrete. Autocontrolul este esential in comunicarea cu persoana iubita. Daca mandria ta este prea mare, atunci sansele de reusita se reduc considerabil. Evita falsitatea.

Din al doilea trimestru, te inchizi in tine si refuzi orice fel de comunicare cu partenerul de viata. Esti mult mai exigent ca de obicei, ceea ce face dificila relatia de cuplu. Pentru unii nativi, atmosfera tensionata duce la despartiri, pentru altii inseamna numai o atitudine mai rece si mai indiferenta. Idilele nascute in aceasta perioada nu au mari sanse de supravietuire . Invata sa apreciezi calitatile partenerului si sa-ti concentrezi atentia asupra lucrurilor care il fac unic. Vei avea mai multe satisfactii decat daca incerci sa schimbi aspectele care nu-ti plac.

In a doua parte a anului lucrurile continua sa se complice, insa acest lucru se datoreaza si faptului ca, intr-un fel, iti convine aceasta situatie. Furtunile din viata de cuplu alunga monotonia si plictisul, ceea ce le face interesante. Daca ai gresit in fata persoanei iubite, este un moment bun sa-ti ceri iertare. Respecta-ti promisiunile facute. Pentru unii nativi, nevoia de siguranta materiala duce la decizii radicale, cum ar fi o casatorie din interes. Este bine sa se gandeasca inainte de a amesteca lucrurile.

Spre sfarsitul anului, te atrag mai mult aventurile fara niciun viitor decat o potentiala relatie serioasa . Viata sentimentala nu joaca un rol foarte important, in aceasta perioada si privesti chestiunile sufletesti cu oarecare ironie. Te preocupa mai mult grijile financiare decat implinirile sentimentale, care ti se par prea complicate pentru a merita efortul.


Cariera si bani Sagetator



Noul an debuteaza cu evenimente fericite pe plan profesional. Daca iti doreai sa obtii un anumit post, exista sanse sa se intample acest lucru. Ai o perspectiva optimista asupra viitorului tau profesional si, prin urmare, iti permiti sa faci pasi mari, spre atingerea succesului. Ai langa tine o persoana influenta, care te sprijina profesional. Nu esti de la inceput increzator, dar pana la urma te bucuri de acest ajutor providential. Situatia financiara este stabila, atata timp cat ai grija de bani. Sectorul financiar nu este protejat astral, astfel incat singurele castiguri vor veni numai ca urmare a eforturilor tale.

Din al doilea trimestru al anului, te confrunti cu schimbari importante la locul de munca. Esti nemultumit de felul in care evolueaza lucrurile, dar nu ai cum sa opresti derularea evenimentelor. Daca vei avea suficienta rabdare si iti vei pastra optimismul, vei intelege ca pe termen lung aceste schimbari iti sunt benefice. Succesul vine facand pasi mici. Incearca sa nu vii in conflict cu planurile celorlalti. Cresc cheltuielile lunare, ceea ce destabilizeaza putin echilibrul bugetar. Daca ai facut unele investitii, se poate ca acestea sa se dovedeasca neprofitabile.

Si dupa a doua jumatate a anului va fi nevoie sa te adaptezi din mers la schimbarile care au loc. Este important sa-ti pastrezi un strop de umor, care te va salva in situatiile tensionate. Incearca sa te relaxezi si sa iei lucrurile asa cum sunt. In curand, totul va reintra in normal. Exista posibilitatea sa-ti creasca responsabilitatile sau sa-ti schimbi locul de munca. Daca trebuie sa iei o decizie, fii ferm.

Daca te gandesti sa obtii mai multi bani, ai posibilitatea de a cere o marire de salariu sau de a incheia o afacere profitabila . Astrele te sustin, cu conditia sa stii cum sa te porti si mai ales cum sa faci aceasta revendicare. O atitudine nepotrivita iti poate distruge toate sansele de reusita.

Sfarsitul lui 2009 este mai putin solicitant, din punct de vedere profesional. Vei avea mai mult timp sa te odihnesti. Iti intra bani in cont, neprevazuti dealtfel. Daca trebuie sa iei o decizie in legatura cu bugetul familiei , sfatuieste-te cu un specialist in domeniu. Ai putea sa colaborezi cu un prieten drag la un proiect la care lucrezi. Devii mai increzator in aptitudinile tale, iar munca depusa iti este recunoscuta.
 

Sanatate si stare de spirit Sagetator


In prima parte a anului te bucuri de o conditie fizica buna. Este bine sa te odihnesti suficient, pentru a nu resimti mai tarziu efectele oboselii acumulate. Evita sa faci excese alimentare.

Dupa primul trimestru al anului, iti redobandesti energia si bunadispozitie. Esti mai putin nervos, iar increderea in fortele proprii creste. Vei face o mica excursie, care te va scoate din monotonia zilnica. Protejeaza-ti spatele deoarece exista riscul unor dureri in aceasta zona.

In a doua parte a anului nimic nu tulbura starea fizica generala. Iti face bine practicarea unui sport si o alimentatie sanatoasa. Hidrateaza-te bine si incearca o cura de vitamine.

Spre sfaristul lui 2009, devii destul de nervos si agitat, ceea ce micsoreaza sansele de comunicare cu persoanele din jur. Daca ai dureri sau anumite afectiuni fizice, este recomandat sa vizitezi un doctor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top